Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: guzzi breva 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Mην ακους κανενα απο τους απο πανω.
    Ακου μονον εμενα που μετραει η γνωμη μου, ειμαι γνωστης και συναμα σεμνος και ταπεινος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το μηχανακι που θα παρεις και ταιριαζει στο προφιλ σου (εμπειριας και οδηγικης ικανοτητος)
    καθως και στον σωματοτυπο σου ειναι το HONDA CB 500 (Μεταχειρισμενο 2000-2500 ευρω)η το ΗΟΝDA CBF 500 καινουργιο που ειναι οπως το CΒ500 αλλα με μονο αμορτισερ πισω.
    ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ-ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ-ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ακου ,ρωτα, μαθε, και αν το δοκιμασεις θα με θυμηθεις.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ashton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
    Η κοπέλα ζητάει Breva και της προτείνετε Monster... και Bonnie... για να μην πω για τα japan.

Το μηχανάκι έχει κραδασμούς μόνο με κλειστές βαλβίδες, οπότε κοπελιά ήταν ξερύθμιστο. Αν το πας τάπα (λέμε τώρα) κάνει και φασαρία. Από εκεί και πέρα κάθονται ΑΝΕΤΑ 2 άτομα στην σέλα, είναι οικονομικό, φτηνό στα service και το εγκάρσιο V2 είναι απόλαυση να το ανοίγεις. ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Επίσης με power commander και 2 Lavizardi πας 90 αλόγατα.

Οσο για το βάρος, απλά δεν υπάρχει. Είναι τόσο χαμηλά το κέντρο βάρους που στην πόλη είναι παπί, σε αντίθεση με όλα τα άλλα που σου προτάθηκαν. Γενικά από οδηγικής άποψης, είναι παιχνίδι. Καμμία υστερία στον δρόμο. Ο΄κώλος φεύγει μόνο όταν θέλεις, και το βασικότερο μαζεύεται για πλάκα από ότι και να σου τύχει. Οτι πρέπει για μετάβαση από σκουτερ δηλαδή.

Θα πρότεινα ένα δεύτερο test ride πάντως, αφού έχεις οδηγήσει την δεύτερη επιλογή σου.
    Mε κάλυψε ο συγκάτοχος (? ή το έδωσες?) Breva, Wiredgr.
    Το μηχανάκι είναι απροβλημάτιστο.
    Τον Ιούλιο πήγαμε με τη γυναίκα μου Ναύπλιο-Επίδαυρο και ήταν απόλαυση, και με δυο άτομα και φορτωμένα με βαλιτσάκι + πλαϊνά σαμάρια.
    Άψογη συμπεριφορά, άνετο στην πόλη.

Κραδασμούς δεν έχει το μηχάνημα και μάλλον συμβαίνει αυτό που λέει ο wiredgr.

Γενικά είναι μια πολύ καλή επιλογή και δε νομίζω πως θα μετανοιώσεις αν το πάρεις.

μα κι εγω στα καινουρια guzzi δεν εχω δει κραδασμους,μαλλον ξερυθμιστο θα πρεπει να ηταν και κακως,γιατι ετσι δινουν και λαθος εντυπωση στον υποψηφιο αγοραστη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    Εφυγε και παζαρεύω ένα Le Mans III
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ashton
    Το μηχανάκι είναι απροβλημάτιστο.
    Τον Ιούλιο πήγαμε με τη γυναίκα μου Ναύπλιο-Επίδαυρο και ήταν απόλαυση, και με δυο άτομα και φορτωμένα με βαλιτσάκι + πλαϊνά σαμάρια.
    Άψογη συμπεριφορά, άνετο στην πόλη.

Κραδασμούς δεν έχει το μηχάνημα και μάλλον συμβαίνει αυτό που λέει ο wiredgr.

Γενικά είναι μια πολύ καλή επιλογή και δε νομίζω πως θα μετανοιώσεις αν το πάρεις.
    Μια απο τις αγαπημενες μου μηχανες που σκεφτομουνα να παρω καποια περιοδο -βεβαια δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το 750- ηταν η 1200sport. Ωραια και καλα πας Ναυπλιο και Επιδαυρο απροβληματιστα κλπ δεν το πολυπιστευω για το 750 αλλα δεν εχω και καμια σπουδαια εμπειρια μαζι του, απλα δε με πειθει. Αν πεις να πας λιγο μακρυτερα και συμβει κατι ΠΟΙΟΣ θα το επισκευασει; Αναγκαστικα θα το στειλεις Αθηνα σε ενα απο τα τρια συνεργεια που υπαρχουν [και πριν πει κανενας ασχετος οτι η piaggio εχει τεραστιο δικτυο, μονο 3 στην Αθηνα και ισως 1 στη Θεσσαλονικη βαζουν χερι σε guzzi]. Αρα μενεις σε μια μικρη η μεγαλη πολη προβληματισμενος χωρις μηχανη και φυσικα χωρις δυνατοτητα μηχανης αντικαταστασης.
    Οσον αφορα το παραπανω για να μην παρεξηγηθω, το 750 εχει μεγαλη ροπη και τραβαει απο χαμηλα, αλλα σε συνθηκες ταξιδιου και δη με αερα δε με πειθει οτι παει δικαβαλο απροβληματιστα.
    Οσον αφορα κραδασμους, εγω δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο. Αυτο ομως που δε μου αρεσε ηταν ο ηχος του που ειναι σαν ηλεκτρικος. Σε καποια σημεια μαλιστα στο ρελαντι μου εδωσε λογω ασυνεχειων στον ηχο την αισθηση οτι τρεμει, χωρις ομως να τρεμει το ιδιο το μηχανακι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Ενημερωτικά μου είχε σπάσει ο ένας μαρσπιές του οδηγού στις γραμμές του τρένου στην είσοδο της Λαμίας (που είχα πάει για δουλειά) και το έφτιαξα στην Piaggio της Λαμίας .
    Από όσο ξέρω στα Piaggio center που έχουν guzzi service (δεν είναι 3+1 είναι παραπάνω) έχουν dsl σύνδεση και μπορούν να δουνε στο site της Guzzi βιντεάκια για κάθε εργασία που δεν ξέρουν να φτιάξουν.

Μέλος Το avatar του/της vamei

?

Μετά από κάποια μικρά τεστ που έκανα έχω καταλήξει προς το παρόν στο Suzuki gsr 600 και στο Kawasaki er-6n. Τετρακύλινδρο και δικύλινδρο αντίστοιχα. Δεν έχω ακόμα ξεπεράσει το άγχος για τις μοτοσυκλέτες αυτού του κυβισμού ωστόσο έχει μείνει η επιμονή. Τι θα πρέπει να ξέρω γι' αυτά τα δυο για να μπορέσω να διαλέξω κάτι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristoforos
    Θα πρέπει να ξέρεις ότι αυτά τα 2 μηχανάκια δεν είναι τόσο όμορφα και χρήσιμα όσο μια Africa twin . Βρίστεμε όσο θέλετε γνώμη δεν αλλάζω .
    RANTEBOY STOYS DROMOYS

Η οποία Africa δεν είναι τόσο όμορφη όσο η Breva

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Η οποία Breva δεν είναι τόσο χρήσιμη όσο το Piaggio Ape και τόσο όμορφη όσο το 696 αλλά τί τα θες;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Η οποία Breva δεν είναι τόσο χρήσιμη όσο το Piaggio Ape και τόσο όμορφη όσο το 696 αλλά τί τα θες;

να ελεγες το 695 να πω οκ αλλα ομορφο το 696?

Βασω...
    εαν σου αρεσε το ER6 που σου προτεινα.....κανε ενα κοπο και δες και το Breva 850

Αλλο μηχανακι τελειως, πολυ πιο καλο-δυνατο-ροπατο απο το 750 που δοκιμασες και ακομη πιο ομορφο...κοστιζει λιγο παραπανω αλλα ειναι μηχανη που μαλλον δεν θα αλλαξεις για χρονια...
    70 αλογα τροχο και σχεδον 8 ροπη απιο χαμηλα...ριξτου μια ματια...(για μενα το καλυτερο all round απο οσα αναφεραμε!)

Περιμενω νεα...

Παιδιά κατ' αρχάς ευχαριστώ για την μεγάλη σας βοήθεια. Παρήγγειλα την gsr 600 της suzuki η οποία κατά πάσα πιθανότητα μου έρχεται την Παρασκευή. Είστε πολύ ωραία παρέα και πιστεύω πως θα σας επισκέπτομαι τακτικά.

Πάλι ευχαριστώ!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Εξαιρετική αγορά !!!
    Χρωματάκι ;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Εξαιρετική αγορά !!!
    Χρωματάκι ;;;
    Πορτοκαλί

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. moto guzzi breva 1200 sport