Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣουουουουτ............................
Σας αγαπαμε.....Και δεν σας ξεχναμε.....
O KAΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣουουουουτ............................
Σας αγαπαμε.....Και δεν σας ξεχναμε.....
O KAΙΡΟC ΓΑΡ EΓΓΥC....
πλέον σε νετ καφέΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πάλι τρύπωσες στο γραφείο του Διευθυντή της ψυχιατρικής πτέρυγας ;;;![]()
![]()
![]()
Αλήθεια που βρίσκεσαι ;;;![]()
σσσσσττ έχω πιάσει γκόμενα την γραμματέα του διευθυντη και με αφήνει που κ που...
![]()
![]()
![]()
βαζελάκια κ χανούμια κλάφτε τα....
ο Θρύλος φέτος δεν παίζεται.....
είχα ανέβει αθήνα ...έφυγα και θα ξαναανέβω πάλι....μόνιμο ή όχι θα δείξει...
στα διάλα ήρθε και το κρύο...
για να δούμε λες να πάω κανα Καραισκάκη την άλλη βδομάδα???
Ντιόγκο παικτούρα....η ασίστ του Μπέλο στο 4ο όλα τα λεφτά...και ακόμα δεν είδαμε τπτς
αυτό το παλτό που πήρατε ο Σιλβα μια χαρα τον κόβω για την βαρυχειμωνιά....εγω μια φορά σας τα έλεγα![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πλέον σε νετ καφέ
σσσσσττ έχω πιάσει γκόμενα την γραμματέα του διευθυντη και με αφήνει που κ που...
![]()
![]()
![]()
Ντιόγκο παικτούρα....η ασίστ του Μπέλο στο 4ο όλα τα λεφτά...και ακόμα δεν είδαμε τπτς
αυτό το παλτό που πήρατε ο Σιλβα μια χαρα τον κόβω για την βαρυχειμωνιά....εγω μια φορά σας τα έλεγα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να πας στο εντος με την Ντορτζελαντ να ευχαριστηθεις ποδοσφαιρο....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
πλέον σε νετ καφέ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λετο, μπελουτσι, οσκαρ, ντομι....... τη μεγαλυτερη καρνταρομπα εχεις φετος![]()
έχουμε και λέμε...
ΠΑΟ - ΑΡΗΣ... ο ΠΑΟ απλά γέμισε το κέντρο και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Η άμυνα του ακόμα παραπαίει όμως και απόδειξη τόσο το πρώτο γκολ που έκανε ο ΑΡΗΣ αλλάζοντας 4 μπαλιές παράλληλα με την περιοχή της άμυνας πριν σκοράρει!!!! Επίσης το οτι γλύτωσε το παρολίγο κάζο αν ο Κόκε στο τελευταίο λεπτό των καθστερήσεων έβαζε εκείνο το πλασέ απο την αριστερή γωνία προσπαθώντας να κρεμάσει τον Γκαλίνοβιτς.
Η άμυνα του ΑΡΗ τώρα όπως είπαμε και πριν έχει πρόβλημα και αυτή. Αν η μπάλα περάσει το κέντρο , τότε παικτες με ταχύτητα κάνουν πάρτυ με τα αργά στόπερ του.
ΟΣΦΠ - Σέρρες... Οργανωθείτε να ρίξουμε καμία γιατί έχουμε φάει πέντε... Βρήκαν τον αδύναμο Πανσεραϊκό και ξέσπασαν οι Κόκκινοι απέναντι του. Λογικό παίκτες που είναι 4-5 φορές καλύτεροι ποιοτικά να κάνουν την διαφορά. Γκαλέτι - Κοβάσεβιτς και Ντιόγκο κάνουν όσο 3 Σέρρες ... όσα και τα γκολ που έβαλαν. Δεν είδα κάτι εκπληκτικό. Απλά τα λογικά πράγματα πραγματοποιήθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης.
ΑΕΚ - Ηρακλής.
Την ΑΕΚ του πρώτου μισάωρου... την λάτρεψα.. μπάλα κάτω και ταχύτητα. Απίστευτη κίνηση απο την 3αδα Αργεντινών (Σκόκο - Μπλάνκο - Πελετιέρι), βράχος οι Κυργιάκος και Χουαφράν... Για τον Σάχα ειδικά για εκείνη την απόκρουση , έδειξε γιατί ήταν καλύτερος τερματοφύλακας της Αργεντινής το 06 νομίζω.
Απο εκεί και μετά όμως ... η γνωστή κοιλιά...
Ο Ηρακλής γρήγορος... καλός... αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα το εξαιρετικό.
Διαιτητές... πρέπει να γυρίσουν στα θρανία και να δούν τι είναι offside και πότε θα το σφυρίζουν. Ανεκδιήγητοι τουλάχιστον και στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟ , και στο ΑΕΚ-Ηρακλής... που υπήρξαν τέτοιες φάσεις. Αρνούμαι να πιστέψω οτι ήταν εσκεμμένα σφυρίγματα... αλλά ειδικά το γκολ που ακυρώθηκε του Μπλάνκο και ενας 13χρονος απο την εξέδρα θα το έδινε.
Και τώρα Ευρώπη... για να δούμε.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
20 λεπτα μπαλλα και μετα ξενερωμα....![]()
![]()
υ.γ.ο Λαγος δεν κανει ουτε για στιφαδο....με τα ματια να βαζαμε τον Τρουπερ να μαρκαρει καλυτερα θα τα πηγαινε...ασε που εκαψε και τον ΧουανΦραν στο δευτερο ημιχρονο,και γενικα ολη την αριστερη πλευρα...
![]()
εμενα γιατι παλι μου φανηκαν καθαρα αποφασεις καλης διαθεσης...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Διαιτητές... πρέπει να γυρίσουν στα θρανία και να δούν τι είναι offside και πότε θα το σφυρίζουν. Ανεκδιήγητοι τουλάχιστον και στο ΑΡΗΣ-ΠΑΟ , και στο ΑΕΚ-Ηρακλής... που υπήρξαν τέτοιες φάσεις. Αρνούμαι να πιστέψω οτι ήταν εσκεμμένα σφυρίγματα... αλλά ειδικά το γκολ που ακυρώθηκε του Μπλάνκο και ενας 13χρονος απο την εξέδρα θα το έδινε.
Gandalf![]()
ηταν και οι δυο απο τις φασεις που ηταν πεντακαθαρες ακομα και απο την τηλεοραση χωρις να χρειαστει να δεις το replay....
και μπορει του Μπλακνο να ηταν καθαρη για πολλα μετρα αλλα και του Κλειτον ηταν πανευκολη φαση γιατι ετρεχε προς την ιδια κατευθυνση με τον αμυντικο...(δεν υπηρχε η αντιθετη κινηση που μπερδευει του επόπτες)....![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Γιατί,σού άρεσε ο Ράμος και ο Μπασινάς;Πάλι καλά που υπάρχει ο Πελετιέρι(πρώτη φορά τον είδα).Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
20 λεπτα μπαλλα και μετα ξενερωμα....![]()
![]()
υ.γ.ο Λαγος δεν κανει ουτε για στιφαδο....με τα ματια να βαζαμε τον Τρουπερ να μαρκαρει καλυτερα θα τα πηγαινε...ασε που εκαψε και τον ΧουανΦραν στο δευτερο ημιχρονο,και γενικα ολη την αριστερη πλευρα...
![]()
Ο Μπλάνκο ήταν πολύ καλός αλλά απελπιστικά μόνος.Άντα να τελειώσει το ραμαζάνι να δούμε.![]()
Ο Ενσαλίβα πού είναι ρε παιδιά;![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
ο Ραμος ειναι γνωστο οτι δεν την εχει την θεση....αλλα εστω εκοψε τις περσινες μαλακιες υπεροψιας....ελπιζω να μαθει καποια στιγμη....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί,σού άρεσε ο Ράμος και ο Μπασινάς;Πάλι καλά που υπάρχει ο Πελετιέρι(πρώτη φορά τον είδα).
Ο Μπλάνκο ήταν πολύ καλός αλλά απελπιστικά μόνος.Άντα να τελειώσει το ραμαζάνι να δούμε.![]()
Ο Ενσαλίβα πού είναι ρε παιδιά;![]()
ο Μπασινας μου δειχνει οτι παιζει βαση συστηματος και προπονησης και πεταει την μπαλλα εκει που λογικα θα επρεπε να υπαρχει παιχτης....φαινεται και πολυ ηρεμος συνχρονος...η μηπως ξενερωμενος???θα δειξει...
ο Λαγος χτες κατεστρεψε ΟΛΗ την αριστερη πλευρα (φαινοταν καλυτερα στο γηπεδο).....πολυ κοντα στον ΧουανΦραν...το ανωτερο που εφτανε ηταν μεχρι το κεντρο....χωρις κανενα σπριντ και κινηση...και βεβαια αμυνα με τα ματια....αποτελεσμα???ο ΧουανΦραν φοβοταν μαλλον να κανει την κουρσα του γιατι και ο Μπουρμπος ηταν πολυ ψηλα (κοντα στο κεντρο λογω μη κινησης του Λαγου) και αν χανοταν η μπαλλα....![]()
![]()
![]()
Ενσαλιβα???μετα τα περσυνα καλα ειναι εκει που ειναι.....μα κοντρολ με το καλαμι???ουτε ο Sogokou δεν εκανε κοντρολ με το καλαμι.....![]()
![]()
p.s.ειχαμε και παλι τα περσινα απο το 20 και μετα....οπως και Αρουαμπαρενα (προσωπικα μου αρεσε πολυ αλλα τον εκαψαν) ετσι και ΧουανΦραν δεν επερναν μπαλλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ...
Σαν γενικο σχολιο θα πω οτι κατι πηγαινε στραβα με την ομαδα χθες.Σαν να ηταν κουρασμενα,σαν να μην φαγαν πρωινο,κατι τελος παντων.Μεχρι και ο Κυργιακος δεν ηταν ο δυναμιτης που ειχαμε δει στα προηγουμενα παιχνιδια.Μαλλον τα ρεπορταζ οτι τους εβγαλε το λαδι ο Δωνης στην προπονηση να ηταν αληθεια.
Κατα τα αλλα.
Εμενα ο Μπασινας του πρωτου ημιχρονου κυριως μου αρεσε αρκετα.Εβγαλα μερικες πολυ ωραιες πασες και ανοιγε ωραια την ομαδα,αλλα ειχε μεγαλα κενα χρονικα διαστηματα,καθυστερουσε να αλλαξει την μπαλα και μαρκαρε με τα ματια σε πολλες περιπτωσεις,ειδικα στο δευτερο μερος αυτα.Μαλλον δεν ειναι ακομα ετοιμος,θα δουμε.Οσο για τον Λαγο λογικα ο Δωνης περιμενει τον Μαντουκα να δωσει καμμια λυση,αν θα το κανει θα δειξει.
Αυτος ομως που με νευριασε χθες και πραγματικα,για την εμπειρια του και τις ικανοτητες του,με προβληματιζει ειναι ο Μαιστοροβιτς...Ο οποιος ωρες ωρες αλλου παταει και αλλου βρισκεται.
Παντως απο τους 11 οι 9 ειναι νεοι και οι 4 απο αυτους δεν εκαναν καν προετοιμασια με την ομαδα.Εχουμε μελλον ακομα και πιστευω οτι σε 2-3 μηνες θα δεσει η ομαδα.Το ζητουμενο μεχρι τοτε για εμενα ειναι να περνουμε τους βαθμους.Μετα ισως δουμε και μπαλα.
ΥΓ Ο Ενσαλιβα δεν υπολογιζεται απο οσο ξερω
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ενσαλιβα???μετα τα περσυνα καλα ειναι εκει που ειναι.....μα κοντρολ με το καλαμι???ουτε ο Sogokou δεν εκανε κοντρολ με το καλαμι.....![]()
![]()
Πότε την ξέχασε τη μπάλα ρε παιδιά;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΥΓ Ο Ενσαλιβα δεν υπολογιζεται απο οσο ξερωΟ Μπασινάς μού φαίνεται ξεζουμισμένος,ο Πλιάτσικας δεν έχει δείξει μπορεί να οργανώσει ακόμα...τι θα γίνει άμα τραυματιστεί ο Πελετιέρι δηλαδή;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Κι από τού χρόνου ο Ντέμης.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Θα μπει να παιξει ο Δωνης![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Εγώ το μόνο που θα πω είναι πως ο Παναθηναϊκός δείχνει συνεχώς σημάδια βελτίωσης, ενδείξεις του ότι γίνεται δουλειά. Κάθε φορά που βλέπω την εντεκάδα πριν από το εκάστοτε παιχνίδι τραβάω τα μαλλιά μου, αλλά τελικά μάλλον ο Ολλανδός ξέρει πολύ περισσότερα.
Υπάρχει μια τεράστια τρύπα στην άμυνα η οποία είναι κα το τρωτό σημείο της ομάδας, το οποίο δύσκολα μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Οι υπόλοιπες γραμμές δουλεύουν καλά και δείχνουν να ξεπερνάνε τα προβλήματα που αφορούσαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στον δημιουργικό τομέα.
Μου άρεσε η αντίδραση του ΠΑΟ μέσα στην έδρα του Άρη, που ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε, έπαιξε για ένα διάστημα καλό ποδόσφαιρο, και πήρε τον αγώνα.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, μακάρι να βρεθεί μια «συνταγή» για την άμυνα ώστε να μην τα σκ@τώσει όλα μέχρι τον Δεκέμβριο…