καλησπερα παιδια!! φοιτητης στο επαγγελμα και ερωτευμενος με τα μηχανακια απο τοτε που γεννηθηκα θελω μια βοηθειουλα.. σπουδαζω ρεθυμνο μια κλασσικη φοιτητουπολη. εχει τα καλα εχει και τα κακα. μενω λοιπον σε ενα σπιτι αρκετα καλο θα μπορουσα να πω με ενοικιο στα 340 ευρω. το σπιτι που μενω ο ιδιοκτητης το δηλωνει σαν δωματιο ξενοδοχειου παρολο που σε τιποτα δεν θυμιζει κατι τετοιο.. μου κοβει αποδειξη 100 ευρω και τιποτα παραπανω. ερχομαι λοιπον στο βασικο ερωτημα. πριν το νοικιασω μ ειχε πει κοινοχρηστα καθε 3-4 μηνες. μενω 6 μηνες μεσα και εχω πληρωσει ηδη 3 φορες. καθως λοιπον περιμενα το ασανσερ βλεπω οτι εχει βγαλει παλι κοινοχρηστα. με εμενα να χρωσταω 60 ευρω. αρχιζω λοιπον. τρελο νουμερο 1. ολοι στην πολυκατοικια εχουν κοινο νερο. περιμενα τσιμπημενα κοινοχρηστα καθως απτο καλοκαιρι εκανα 3 φορες την ημερα μπανιο και για 2 εβδομαδες ειχε ερθει διακοπες η αδερφη μ με φιλες της οποτε καταλαβαινεται\!!!! νερο φουλ!! εχουμε λοιπον. το πιο λιγο νερο απο ολους εγω ενω ολοι οι αλλοι ελλειπαν ατπην πολυκατοικια 16 ευρω. 2 εχει βαλει καθαριστρια δεν ξερω και εγω ποσα ευρω. και το κορυφη. αυγουστος μεχρι σημερα ρευμα για ασανσερ 220 ευρω και για καθαρισμος φρεατιου κατι τετοιο τελος παντων 60 ευρω. θα τρελαθουμε?? απο αρχες αυγουστου μεχρι σημερα 220 ευρω ρευμα ασανσερ?? σνολικα μενουμε 8 ατομα σε αυτην την πολυκατοικια ολοι φοιτητες. και ο ιδιοκτητης στον 40 με την οικογενεια του. τι κανω. πως κινουμε? να βγαλω μια φωτο τα κοινοχρηστα να τα ανεβασω να δειτε τι παιζει?? μηπως πληρωνουμε και τα δικα του??![]()