GIATI EINAI KALO AYTO RE PALIKARI KAI ESY???TI KALO MAS KANEI DILADI??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αλλα καλο ειναι πριν σταματησουμε π.χ. σε φαναρι να εκμεταλευομαστε το φρενο του κινητηρα σε καθε σχεση που κατεβαζουμε....
![]()
GIATI EINAI KALO AYTO RE PALIKARI KAI ESY???TI KALO MAS KANEI DILADI??Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αλλα καλο ειναι πριν σταματησουμε π.χ. σε φαναρι να εκμεταλευομαστε το φρενο του κινητηρα σε καθε σχεση που κατεβαζουμε....
![]()
Αν αυτά που μας προτείνεις, τα διάβασες και εσύ και καταλήγεις στο συμπέρασμα, ότι ''τα λέει καλά ο κίμωνας'', νομίζω πως πρέπει να απευθυνθείς κάπου για το πρόβλημά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
Μη βαράτε ρε, καλά τα λέει ο Κίμωνας...
διαβάστε τον www.carbibles.com μπας κ μορφωθείτε, να δείτε που τα λέει "synchromesh". Αυτά είναι κ ο λόγος που δεν θέλουν διπλο-συμπλεξιά τ'αμάξια. παρακάτω γράφει κ για μετάδοση μηχανής, αξίζει να το διαβάσετε!
Όσο για εμάς -που θα πάει- θα μορφωθούμε κάποια στιγμή..
Όσο ζεις μαθαίνεις....
Το διάβασα και τελικά βρήκα απάντηση στο πρόβλημά μου.....
1η, 2α, 3η,4η,5η,6η..... ε μετά κάνω διπλοσυμπλεξιά και 7η, 8η,... μέχρι να φτάσω την τελική του Vstrom.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όσο ζεις μαθαίνεις....
Το διάβασα και τελικά βρήκα απάντηση στο πρόβλημά μου.....
1η, 2α, 3η,4η,5η,6η..... ε μετά κάνω διπλοσυμπλεξιά και 7η, 8η,... μέχρι να φτάσω την τελική του Vstrom.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
εχω λιωσει ρπμ....
:rotflmao::rotflmao:
![]()
παιδια καρφωστε και την R(ally) μεσα....
![]()
![]()
![]()
νομίζω αν κάποιος έχει να πει κάτι επί του συγκεκριμένου θέματος καλό είναι να το λέει, αν διαφωνεί πάλι ή έχει άλλη άποψη ας την εμπεριστατώνει και να διορθώνει αυτόν που πόσταρε κάτι λάθος...με τα γελάκια και τις ειρωνίες στο τέλος κάποιοι ίσως θιχθούν και όσοι στο μέλλον κάνουν μια αναζήτηση επί του θέματος ίσως να μην πάρουν τις πληροφορίες που θα μπορούσαν....
ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Άλλοι ξεκίνησαν πρώτοι :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
νομίζω αν κάποιος έχει να πει κάτι επί του συγκεκριμένου θέματος καλό είναι να το λέει, αν διαφωνεί πάλι ή έχει άλλη άποψη ας την εμπεριστατώνει και να διορθώνει αυτόν που πόσταρε κάτι λάθος...με τα γελάκια και τις ειρωνίες στο τέλος κάποιοι ίσως θιχθούν και όσοι στο μέλλον κάνουν μια αναζήτηση επί του θέματος ίσως να μην πάρουν τις πληροφορίες που θα μπορούσαν....![]()
Αλλά έχεις ένα δίκιο.... το μεταφέρω στα τεχνικά για πιο εμπεριστατωμένη διερεύνηση του θέματος.
Oldman, δικό σου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε δεν πάτε καθόλου καλά ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το μεταφέρω στα τεχνικά για πιο εμπεριστατωμένη διερεύνηση του θέματος.
Oldman, δικό σου.![]()
(καλύτερα να καθαρίσω τους σταύλους του Αυγεία παρά αυτή την συζήτηση ...) :a31:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...