Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Τραγούδησαν όλοι για το πράσινο...

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis

Τραγούδησαν όλοι για το πράσινο...

Μεγάλη συναυλία για τα δάση, με 15 κορυφαίους καλλιτέχνες, συνδιοργανώνουν στις 22 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ο ραδιοφωνικός σταθμός Μελωδία.

Κεντρικό σύνθημα της συναυλίας: "Μαζί τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή"

Τα εισιτήρια διατίθενται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα ticketservices.gr, στην τιμή των 10?.

Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Γιωργος Ανδρέου, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, Μανόλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπαμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, και Μαρία Φαραντούρη.

Την ίδια ημέρα ο ΣΚΑΪ διοργανώνει ραδιομαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Τα χρήματα από τη συναυλία και το ραδιομαραθώνιο, θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Στη συνέχεια θα δοθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης για το "Ταμείο Δασών".

Τις πληροφορίες τις πήρα από τη σελίδα του Σκαι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ήταν όλοι εκεί...

Μπράβο για τη προσπάθεια και ελπίζω τα χρήματα να πάνε εκεί που πρέπει.

Επίσης μπράβο στο Μικρούτσικο και στο Β.Παπακωνσταντίνου που έκραξαν Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που δεν επέτρεψε να μαγνητοσκοπήσουν, να δείξουν, να ακουστεί live η συναυλία για να μη βγουν τα χάλια μας προς τα έξω.
    Μπράβο σε όλους τους πολίτες που ήταν εκεί !!

Υ.Γ Φωτογραφίες ή βίντεο από αύριο.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Έλενα,αυτό το "αφιλοκερδώς" ξέχνα το.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έλενα,αυτό το "αφιλοκερδώς" ξέχνα το.
    Βασικά τις πληροφορίες της βρήκα από τη σελίδα του Σκαι.

Ειλικρινά δε με νοιάζει αν τους πλήρωσαν, με ενδιαφέρει όμως τα χρήματα που μαζεύτηκαν να πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε αμάξια ή νέα Δημαρχεία!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Βασικά τις πληροφορίες της βρήκα από τη σελίδα του Σκαι.

Ειλικρινά δε με νοιάζει αν τους πλήρωσαν, με ενδιαφέρει όμως τα χρήματα που μαζεύτηκαν να πάνε εκεί που πρέπει και όχι σε αμάξια ή νέα Δημαρχεία!!
    Δεν ξέρω πού θα πάνε τα χρήματα,δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι θα πάνε εκεί που πρέπει.
    Νομίζω πως,αν το κράτος ήθελε πραγματικά τη βιωσιμότητα τού πρασίνου,δεν θα είχε την ανάγκη να κάνει τέτοιου είδους αφιλοκερδείς συναυλίες.
    Το ξέρω,μπορεί να γίνομαι απαισιόδοξος,(δεν είμαι)αλλά τέτοιες εκδηλώσεις,και καλά μ' αυτόν τον χαρακτήρα,μού δίνουν στα νεύρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    καλυτερα να τσεπωναν ολα τα φραγκα και να αλλαζαμε μυαλα παρα να αξιοποιησουν τα χρηματα και να συνεχισουμε να μαστε "κουρκουτια"
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν ξέρω πού θα πάνε τα χρήματα,δυσκολεύομαι όμως να πιστέψω ότι θα πάνε εκεί που πρέπει.
    Νομίζω πως,αν το κράτος ήθελε πραγματικά τη βιωσιμότητα τού πρασίνου,δεν θα είχε την ανάγκη να κάνει τέτοιου είδους αφιλοκερδείς συναυλίες.
    Το ξέρω,μπορεί να γίνομαι απαισιόδοξος,(δεν είμαι)αλλά τέτοιες εκδηλώσεις,και καλά μ' αυτόν τον χαρακτήρα,μού δίνουν στα νεύρα.

Ένα από τα πλέον τεράστια προβλήματα του λαού μας είναι και αυτό. ότι έχουμε καταντήσει δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω να μην πιστεύουμε σε τίποτα και να βλέπουμε παντού μίζες αρπαχτές κλπ.
    Από την άλλη μακάρι να μπορούσα να πω ότι έχει άδικο ο Βαγγέλης σε αυτά που λέει αλλά τελικά θα καταλήξω στο εξής. Ας μην είναι τελείως αφιλοκερδώς. Ας πάρουν και αυτοί κάτι. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων ας πάει εκεί που πρέπει.

ΥΓ Αν και να πω κάτι τελευταίο... ανάγκη μωρέ Βαγγέλη έχει ο Μικρούτσικος και η Αλεξίου και ο Παπακωνσταντίνου για μερικά ευρά παραπάνω;;;
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

ΥΓ Αν και να πω κάτι τελευταίο... ανάγκη μωρέ Βαγγέλη έχει ο Μικρούτσικος και η Αλεξίου και ο Παπακωνσταντίνου για μερικά ευρά παραπάνω;;;
    Ειλικρινά δεν ξέρω ρε Στέλιο,πιστεύω πως όχι...δεν έχουν ανάγκη.
    Άντε όμως τώρα εσύ πες τους να πα να τραγουδήσουνε(που θα πει πρόβες,που θα πει πολυ παίδεμα)στο τζάμπα.
    Βάλε τώρα και τον Νταλάρα στο κόλπο και έδεσ' η μαγιά.Δεν τούς κατηγορώ αν ζητάνε αμοιβή να κάνουνε μια τέτοια συναυλία.Ίσα ίσα!
    Απλά,γνωρίζω ότι το "αφιλοκερδώς" σπανίζει έως δεν υπάρχει.

Και πού'σαι,δεν είναι απλά "μερικά ευρώ παραπάνω",είναι κάμποσα.:wacko:
    moto perpetuo

hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ειλικρινά δεν ξέρω ρε Στέλιο,πιστεύω πως όχι...δεν έχουν ανάγκη.
    Άντε όμως τώρα εσύ πες τους να πα να τραγουδήσουνε(που θα πει πρόβες,που θα πει πολυ παίδεμα)στο τζάμπα.
    Βάλε τώρα και τον Νταλάρα στο κόλπο και έδεσ' η μαγιά.Δεν τούς κατηγορώ αν ζητάνε αμοιβή να κάνουνε μια τέτοια συναυλία.Ίσα ίσα!
    Απλά,γνωρίζω ότι το "αφιλοκερδώς" σπανίζει έως δεν υπάρχει.

Και πού'σαι,δεν είναι απλά "μερικά ευρώ παραπάνω",είναι κάμποσα.:wacko:

ναι δεν θα διαφωνήσω. Ειδικά με τον Νταλάρα... καθόλου...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Λοιπον, εγω λέω οτι εκτος απο τους μουσικους και τα συνεργεια ηχου και φωτισμού, οι άλλοι δεν πληρωθηκαν!

Γνωμη μου!

Re: Τραγούδησαν όλοι για το πράσινο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Τα χρήματα από τη συναυλία και το ραδιομαραθώνιο......
    ...... Στη συνέχεια θα δοθούν στο υπουργείο Ανάπτυξης για το "Ταμείο Δασών".

Θα ήμουν πιό "ήσυχος" άμα τα έδιναν στους αδελφούς Παλαιοκώστα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Kαι εγω δεχομαι οτι δεν πληρωθηκαν.

Τα χρηματα ποιος τα εισεπραξε και πως θα τα διαχειριστει;

Δεν αναφερομαι σε πρωτο επιπεδο, οπου προφανως μπηκαν σε ενα ταμειο και ο ΣΚΑΪ θα τα διαθεσει οπου νομιζει...

Αναφερομαι στο "μετα" που τα φραγκα θα καταληξουν σε φορεις, νομαρχες, τοπικη αυτοδιοικηση κτλ-κτλ

Εδω καταχαραστηκαν τα χρηματα που ειχε στειλει ως αρωγη για της πυροπληκτες περιοχες της Ηλειας η Αυστραλιανη κυβερνηση...για να χτισουν δημαρχειο στην Ζαχαρω!!!

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_...08/2008_245898

...στα χρηματα του ΣΚΑΪ θα κολησουν;...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ...α τωρα το ειδα!!!

στο ταμειο Δασων του υπουργειου αναπτυξης θα πανε! :rotflmao:

Θα αγορασουν JCB και σκαπτικα για να οικοδεποιησουν περισσοτερα στρεμματα δασους...

Θα τα μοιραστουν οι εχοντες την κουταλα και τα ζουμια για να χτισουν βιλλες

....και ισως (λεμε ισως) ψιχουλα απο το ποσο χρηματων που συγκεντρωθηκε θα χρησιμοποιηθουν για να φτιαξουν παρκα αναψυχης για τα ματια του κοσμου...

δεν ειμαι πεσιμιστης ουτε απαισιοδοξος...

...ρεαλιστης ειμαι!

Εγώ χτες χάρηκα το Β. Παπακωνσταντίνου που έκανε μια χωσιματική καλή και έκραξε με τη νεολαία, ίσως και τους μεγαλύτερους να "ζητωκραγαύζουν".....
    Βέβαια όλα αυτά τα προβλήματα τα θυμόμαστε σε συναυλίες, όταν έρχεται η ώρα της ψήφου όλα καλά τα χουμε!!

Για όλα φταίει η 17 Νοέμβρη μη σου πω και Αυγούστου !

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Μολις τωρα καταλαβα ποσο ταιριαστος ειναι ο τιτλος του θρεντ.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μαθηματα για το συνεπιβατη (ολοι οι καλοι χωρανε)
    από nassosxlvbros στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2006, 13:09
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  3. Ανακοινωση για το Γιωργο
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:23
  4. Για το Γιώργο - κι άλλος τρόπος!..
    από wizard στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25