Ψάχνοντας να βάλω πλαινές βαλίτσες για το Strom μου και επειδή είμαι και σε φάση μοτοσυκλετιστικού ...αυνανισμού (και το λέω αυτό γιατί ετοιμάζομαι να αγοράσω κάτι που δεν το χρειάζομαι απόλυτα αλλά ...μου αρέσει) αποφάσισα να τοποθετήσω αλοθμινίου τύπου ZEGA.
Παρατήρηση (1) ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ !!!! Μα από τί είναι φτιαγμένες και στο κάτω κάτω, τί παραπάνω έχουν από τις GIVI, kappa και σε ποιούς απευθύνονται ρεεεε ;!!
Αν και βρήκα τρόπο στο ιντερνετ πώς να τοποθετήσω βαλίτσες ZEGA σε βάσεις για GIVI ή KAPPA μάλλον με βλέπω να υποκύπτω αφού δεν είμαι και για πολλά τρύπα - ξετρύπα...
Παρατήρηση 2) ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΟΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΙΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ !!! Εδώ σήκωσα τα χέρια ψηλά και έρχομαι στο ζουμί της ερώτησης. Εχει σκεφτεί κανένας να φτιάξει (σε σιδερά, δεν ξέρω και εγώ που...) τέτοιες βαλίτσες ;;; Εξάλλου η ιστορία αυτού του είδους των βαλιτσών έτσι είναι καθότι κάποιοι βορειοευρωπαίοι τις φτιάχναν για να πάνε round the world (και τώρα τις πουλάνε οι γάτες 800 ευρώ για round the block αλλά ας είναι ..) στην πίσω αυλή του σπιτιού τους. Το έχει δοκιμάσει κάποιος ; Έχει ρωτήσει και πού ;;;
![]()
Πόσο ,μα ΠΟΣΟ να ζητήσει ενας μάστορας ;;;
Υπάρχει άλλος τρόπος να βρούμε φτηνότερα αυτούς τους κουβάδες ...;;;