καποιοι μαζευουν λεφτα παλι για να φτιαξουν περισοτερεσ βιλες
με μεγαλυτερεσ πισινες καπου εκει ψηλα που καποτε ηταν δασος παρθενο ...
αλλα τωρα ξεπαρθενιαζονται αυτοι .....
![]()
![]()
καποιοι μαζευουν λεφτα παλι για να φτιαξουν περισοτερεσ βιλες
με μεγαλυτερεσ πισινες καπου εκει ψηλα που καποτε ηταν δασος παρθενο ...
αλλα τωρα ξεπαρθενιαζονται αυτοι .....
![]()
![]()
Φοβάμαι ότι, όλοι αυτοί που τσιμεντώνουν το πράσινο γύρω μας το κάνουν σαν επάγγελμα, συλλογικά, μεθοδικά και εντατικά ,
ενώ όλοι εμείς που καθημερινά δεχόμαστε τις συνέπειες του προηγουμένου αδυνατούμε να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο
τρόπο, δηλαδή συλλογικά, μεθοδικά και εντατικά αφού κατά κάποιο τρόπο προσπαθούμε να το επιτύχουμε σαν να είναι κάποιο χόμπυ.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το άνισο της ανωτέρω μάχης.
Η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα μεγάλο πλήγμα στην βιομηχανία τσιμεντοποίησης, είναι εμείς οι ίδιοι
με εργαλεία, δεντράκια που αγοράζουμε, καθώς και προσωπικό χρόνο να αρχίζουμε να πρασινίζουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Κάπου εδώ εμφανίζεται δυστυχώς το ανυπέρβλητο θεριό που λέγεται έλλειψη ελεύθερου χρόνου... και συνεχίζει ο φαύλος κύκλος.
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω κανένα από τέτοιου είδους διοργανώσεις μετά από αυτά που έχουμε δει και ακούσει τα τελευταία χρόνια .
Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες αλλά δυστυχώς ο στόχος της εκδήλωσης δεν νομίζω ότι έχει επιτευχθεί. Ίσως θα έπρεπε εξ αρχής η συναυλία να είχε ως στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των πολιτών και όχι την χρηματοδότηση της διατήρησης και προστασίας των υπαρχόντων-άθικτων δασών. Επαναλαμβάνω για όσους δεν το γνωρίζουν ότι τα χρήματα δεν πάνε για αναδάσωση αλλά για "προστασία των υπαρχόντων δασών", ότι και αν σημαίνει αυτό.
Πηγή για την κατάθεση μου αυτή, αποτελεί η εκπομπή "Ανεμολόγιο" του Σκαι 100,3 .
Εγώ μία λύση βλέπω για να αρχίσει να ανακάμπτει η χλωρίδα στην χώρα μας και σε όλες τις άλλες που πλήτονται καθημερινά, να αρχίσει να φθήνει η ανθρωποειδής πανίδα.
Πάντα όρθιοι
Έτσι ακριβώς έγινε...νέοι γέροι και παιδιά δε σεβάστηκαν ούτε καν την ιστορόα του χώρου και η απάντηση που πήρα από κάποιους ήταν "να τα μαζέψει ο Δήμαρχος¨.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΒΕΒΑΙΩς ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ!
Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στους ηλικιωμένους που έφαγαν την ταλαιπωρία της ζωής τους με την ορθοστασία και το σπρώξιμο που έπεσε κατά την είσοδο και την έξοδο από το στάδιο και ένα ακόμα μεγαλύτερο για την κυρία στο αναπηρικό που ήρθε με τις κόρες της
σωστοςςςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από iosif
ΒΕΒΑΙΩς ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥς ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ!![]()
δεν θα γινουμε ανθρωποι βρεεε--με τιποτα
![]()
συναυλια για το περιβαλλον και τα σκουπιδια που αφησαν πισω θα τα μαζευουν καποιοι δυο μερες![]()
για το χαβαλε πηγαν οι περισσοτεροι---και ναι μαλλον ειμαι απαισιοδοξος πια---με τη φαρα μας![]()
![]()
θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
Ο. ΕΛΥΤΗΣ
παιδιά να λερώνετε γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
παιδιά να λερώνετε γιατί δημιουργούνται θέσεις εργασίας![]()
![]()
κλασικος!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...