Μπαρδόν ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
here it is...191 hp....167kgr ...![]()
![]()
Ρε Γιαννιό μην τά'βαλες ανάποδα τα νούμερα ;;![]()
![]()
στροφαλο και "αδειο"..μη ψαρωνεις ρε κοπελι..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπαρδόν ;;;![]()
![]()
![]()
Καλά για το στρόφαλο ήμουν σίγουρος αλλά για το βάρος.. τόσο παίζουν και τ'άλλα στεγνά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στροφαλο και "αδειο"..μη ψαρωνεις ρε κοπελι..
οχι ρε φιλε..αλλα στεγνα ειναι..οτι θελουμε γραφουμε ...στα παπαρια μας..λες και θα το οδηγησει κανεις στεγνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά για το στρόφαλο ήμουν σίγουρος αλλά για το βάρος.. τόσο παίζουν και τ'άλλα στεγνά ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά για το στρόφαλο ήμουν σίγουρος αλλά για το βάρος.. τόσο παίζουν και τ'άλλα στεγνά ;
το cbr το δινουν βαρυτερο...φυσικα και στροφαλο...τεχνικα χαρακτηριστικα και οσον αφορα τα ηλεκτρονικα αργοτερα...μεχρι τωρα τα μονα που ξερω ειναι αλλο μοτερ μικροτερο μεταξονιο(σουζες παλι ο Μητσος)...κοντυτερη καστερ??![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι είναι αυτά;
δε ξερω ακομα ρε φιλε![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Traction control και ρυθμιζομενη ηλεκτρικα αναρτηση ισως...????(emodicon που σφυριζει αδιαφορα)![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
το πιθανοτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Traction control και ρυθμιζομενη ηλεκτρικα αναρτηση ισως...????(emodicon που σφυριζει αδιαφορα)![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Άμα πω ότι ο κόκκινος διακόπτης αριστερά μου κάνει για αλάρμ θα πέσει μεγάλο κράξιμο ;![]()
![]()
Ξέρω'γω ρε Τζον ; Ένα τριγωνάκι βλέπω από κάτω πάντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
εχει γουστο:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()