Καταρχήν χαίρεται! κατα δεύτερον το κείμενο είναι λίγο μεγάλο αλλά δε γινόταν αλλιώς!
πριν κανά μηνα.. μπορεί και λίγο παραπάνω έκανα την προσπάθεια μου να βάλω τον ενδείκτη ταχυτήτων στο Gsx-r 600 K4. (ήξερα ότι μπορεί να μην λειτουργήσει λόγο διαφορετικών τάσεων που μπορεί να βγάζει το V-storm)
Επειδή έχω σπουδάσει ηλεκτρονικός, κάτι σκαμπαζα, οπότε ήταν λίγο πιο εύκολο το έργο!
Βρήκα το καλώδιο όπου ξεκινάει από κάτω στις ταχύτητες με τον γνωστό τριπλό σύνδεσμο όπου είναι και το ροζ καλώδιο! και είπα να μετρήσω να δω τι τάση βγάζει, με σηκωμένο το σταντ και αναμενη τη μηχανή. Και είχα παρει +12 απο τη μπαταρία και γείωση απο το μαυρο καλώδιο δίπλα στο ροζ.
Αλλα δυσηχως δεν έβγαζε καθόλου τάση. Από 0,2V μέχρι 0,4V. Μονο η νεκρά έδειχνε 0,7V και ο ενδεικτης έγραφε τη σωστή ένδειξη 0. Σε όλες τις άλλες ταχύτητες είχε μόνο μια παύλα...
Εαν και τώρα με τις συμβουλές σας δεν τα καταφέρω να το βάλω, θα τον χαρίσω έτοιμο στον πρώτο που θα το ζητήσει.
Εν το μεταξύ την κατασκευή την έχω περιποιηθεί ιδιαιτέρως μιας και ηλεκτρονικός! με σιλικόνη στον display να μην κουνιόνται τα καλώδια με κουτάκι να μην βρέχονται τα ολοκληρωμένα με αρκετα μακρύ καλώδιο για να το βάλω κάτω απο τη σέλα...
![]()