Οι εξατμίσεις πάντως θυμίζουν το GSXR K9 που παίζει σ'άλλο thread...
Εκει ειναι το προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
γιατί ρε μαγκες? Δεν είναι ασχημο... Σε συγκριση με κατι gsr είναι κούκλα. Αντιγραφάρα αλλά κούκλα
Εστησε ενα SV πανω στην σχεδιαση του GSR.Για να δικαιολογησει τις σχεδιαστικες μαλακιες της κλασσικα οπως και πολλοι Ιαπωνες κατασκευαστες τα τελευταια χρονια που απεγνωσμενα ψαχνουν να βρουν σχεδιαστικες "γραμμες" .
Εγω βλεπω ενα SV λοιπον με το ιδιο ψαλιδι τον ιδιο κινητηρα τα ιδια περιφερειακα ακριβως πλην του πλαισιου το οποιο φαινεται να προερχεται απο bandit δεκαπενταετιας.
Γαμω το στανιο τους ουτε ενα φθηνο USD σαν αυτα που βαζει η Χοντα στα στρητ της δεν μπορουν να βαλουν;
Ουτε το πλαισιο δεν κρατησανε οι καργιοληδες για αισθητικους λογους περα απο τους πρακτικους.
Ουσιαστικα δεν αλλαξε τιποτα υστερα απο τοσο χρονια γκρινιας.
Θα πεσει κραξιμο τρελλο λεμε μολις παρουνε γραμμη σε κανα svrider.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
δεν έχεις αδικο! Ενα φτηνό V2 όμως θέλουνε να βγαλουνε με φτηνα περιφερειακα για μαζικές πωλήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εκει ειναι το προβλημα.
Εστησε ενα SV πανω στην σχεδιαση του GSR.Για να δικαιολογησει τις σχεδιαστικες μαλακιες της κλασσικα οπως και πολλοι Ιαπωνες κατασκευαστες τα τελευταια χρονια που απεγνωσμενα ψαχνουν να βρουν σχεδιαστικες "γραμμες" .
Εγω βλεπω ενα SV λοιπον με το ιδιο ψαλιδι τον ιδιο κινητηρα τα ιδια περιφερειακα ακριβως πλην του πλαισιου το οποιο φαινεται να προερχεται απο bandit δεκαπενταετιας.
Γαμω το στανιο τους ουτε ενα φθηνο USD σαν αυτα που βαζει η Χοντα στα στρητ της δεν μπορουν να βαλουν;
Ουτε το πλαισιο δεν κρατησανε οι καργιοληδες για αισθητικους λογους περα απο τους πρακτικους.
Ουσιαστικα δεν αλλαξε τιποτα υστερα απο τοσο χρονια γκρινιας.
Θα πεσει κραξιμο τρελλο λεμε μολις παρουνε γραμμη σε κανα svrider.
Στην καμπυλότητα που θυμίζει χατζάρα του '21...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που ακριβώς ρε'σύ Τόλη ;![]()
Πάσο, προσωπικά όμως δεν μου δείχνει τόσο έντονο όσο του Κ9Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Στην καμπυλότητα που θυμίζει χατζάρα του '21...![]()
Χάθηκε ο κόσμος να βάλουν εξατμίσεις σε σχέδιο γόβα στιλέτο![]()
:rotflmao:
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Ρε συ gladius=ρωμαϊκό ξίφος .Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πάσο, προσωπικά όμως δεν μου δείχνει τόσο έντονο όσο του Κ9![]()
Δε μοιάζει βέβαια με καμπυλωτό γιαταγάνι του '81 αλλά δε γμτ...
Προφανώς σχετίζεται με το gladiator=μονομάχος......
Κοινώς.....
Η σουτζουκάρα ετοίμασε το μο(υ)νομάχο των δρόμων!!
Γιούργια!!!!!:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
δεν έχεις αδικο! Ενα φτηνό V2 όμως θέλουνε να βγαλουνε με φτηνα περιφερειακα για μαζικές πωλήσεις
Δηλαδη ενα μηχανακι με την σχεδιαστικη απλοτητα του Bros ειναι τοσο δυσκολο να το βγαλουν;
Ακομα και το προηγουμενο SV650N ηταν κλασεις ανωτερο απο αυτη την ηλιθιοτητα! (και να φανταστεις οτι δεν μου αρεσε...)
Καλά, για τα μοντέλα του 2010 θα σε πάρουμε τηλέφωνο απ'την Ιαπωνία να μας δώσεις έγκρισηΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη ενα μηχανακι με την σχεδιαστικη απλοτητα του Bros ειναι τοσο δυσκολο να το βγαλουν;
Ακομα και το προηγουμενο SV650N ηταν κλασεις ανωτερο απο αυτη την ηλιθιοτητα! (και να φανταστεις οτι δεν μου αρεσε...)![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ρε αφήστε τα αυτά,
και τρέξτε να πουλήστε τα εσβε σας και να πάρτε κανα γλάδιους. Μιλάμε για τρελό μονομάχο.
μου κυκλοφορείτε με εσβε από την μια και λέτε το γλάδιους βλακεία απο την άλλη..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και πάουα κομμάντα με φίλτρα και εξατμισόνια που κάνουν τέτοιο τσαμπουκά που τρώνε 2 Tuono με εξατμίσεις σαν του Βύρωνα για μπρέκφαστ ...
Ετσιιιιι ρε χαμούρες,..... benchmark θα τα έχετε τα Ιταλικά.
Θα τα χώνετε σε SVRVGSV @@V, και θα κάνετε όνειρα ότι μοιάζει με ιταλίδα....![]()