Παιδες,προσοχη!Λαδια στην Μεσογειων αριστερη λωριδα,κατεβαινοντας προς Αθηνα,στο φαναρι πριν την Φανερωμενη στο υψος του Χολαργου.Ενα 636 στουκαρισμενο![]()
Παιδες,προσοχη!Λαδια στην Μεσογειων αριστερη λωριδα,κατεβαινοντας προς Αθηνα,στο φαναρι πριν την Φανερωμενη στο υψος του Χολαργου.Ενα 636 στουκαρισμενο![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
μπραβο ρε γιωργη !!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Παιδες,προσοχη!Λαδια στην Μεσογειων αριστερη λωριδα,κατεβαινοντας προς Αθηνα,στο φαναρι πριν την Αναπαυσεως στο υψος του Χολαργου.Ενα 636 στουκαρισμενο![]()
Όχι Αναπάυσεως() ...Φανερωμένη .Και ακριβέστερα στην διασταύρωση της Μεσογείων με την 17η Νοέμβρη στον Χολαργό.
Τις επόμενες μέρες μακρυά απ΄την αριστερή λωρίδα στο σημείο αυτό...ήταν κυριολεκτικά γεμάτη με λάδι και (μάλλον) υγρά ψύξης.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
M@λ@κια μου που δεν το ανεφερα στο αρχικο ποστ,τα μπραβο για την εγκαιρη ενημερωση πανε στον Aggelos_SV. Εγω απλα το ποσταρα αφου εκεινος δεν ειχε προσβαση στο ιντερνετ!
Παντα προσοχη μαγκες!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
edit: Αγγελε διορθωσα και το αρχικο ποστ.
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Ωραία....τώρα διόρθωσε και το Aggles_SV ρε Γιώργο...πως μ'έγραψες έτσι παναθεμάσε...όλο Αγγλίδες σκέφτεσαι ε (675)??:rotflmao: :rotflmao:
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Eπειδή χτες πήγα σε μια δουλειά παρακάτω, το είδα το μηχανάκι. Έχει ζημιά το μηχανάκι, αρκετά σοβαρή φαίνεται, και είδα πλαστικά στη νησίδα και το φανάρι λίγο γερμένο...![]()
Να πω και κάτι μακάβριο, έψαξα μήπως έχει καθόλου αίμα αλλά δεν είδα κάτι... ίσως είχε ξεπλυθεί από τη βροχή...![]()
![]()
![]()
Ναναι καλά το παλλικάρι...!