You BETA believe...
Το κολπάκι με το λάστιχο το έχω δει και σε άλλα μηχανάκια και όχι μόνο σε ΚΤΜ ή Απριλια. Γιατί βάζουν λαστιχο δεν ξέρω. Ισως επειδή κάνει την δουλειά του μια χαρά ??Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
μπσιτ, φιλαράκι.... :o![]()
![]()
Στο ΚΤΜ φαίνεται καθαρά εξωτερικό ελατήριο στην τρόμπα. Μάλλον για στεθεροποίηση του πεντάλ σε εγκάρσιες μετακινήσεις βρίσκεται παρά για την επαναφορά του....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το κολπάκι με το λάστιχο το έχω δει και σε άλλα μηχανάκια και όχι μόνο σε ΚΤΜ ή Απριλια. Γιατί βάζουν λαστιχο δεν ξέρω. Ισως επειδή κάνει την δουλειά του μια χαρά ??![]()
You BETA believe...
Φανταστικές φωτό byr0n!!
Ομως το παρατηριτικό μου μάτι (τι μετριόφρων ε..) επιασε κάτι.
Στη σελίδα 2 του ποστ που εχει φωτό το RCV του Pedrosa, πεταγεται μια φωτό με το πίσω μέρος του RCV του Hayden.
Ξεχωρίζει απο το τεράστιο πίσω δισκόφρενο που βαζει ο Kentucky kid, για να το πλασάρει με το πλαι καλύτερα.![]()
Το Μ1 ειναι λίγο ταλαιπωρημένο, και βρωμικο, προφανως απο την μεταφορά με το τρειλερ, και φυσικα δεν ειναι αυτό που θα ετρεχε.
Δεν μου το ανογε στη δουλειά, λόγω του τίτλου του ποστ το θεωρουσε ύποπτο!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γνωστός Βρόντακας στο τσακίρ κέφι ............. χορεύει τσάμικο με φιγούρες ............. και μάλιστα χωρίς μαντήλι και υποστήριξη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Και λίγο action!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To εχει εμφυτο ο ανθρωπος, τι να λέμε τωρα εμεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γνωστός Βρόντακας στο τσακίρ κέφι ............. χορεύει τσάμικο με φιγούρες ............. και μάλιστα χωρίς μαντήλι και υποστήριξη !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975