Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βγηκε και το 1100 με μονομπρατσο...
ποσο ομως κανενα 12αρι++ με το μοτερ απο το 1850?να τα χεσω τα ohlins αν δεν παει βημα (για 1100)
Βγηκε και το 1100 με μονομπρατσο...
ποσο ομως κανενα 12αρι++ με το μοτερ απο το 1850?να τα χεσω τα ohlins αν δεν παει βημα (για 1100)
Καλα το δεν παει βημα -πιστεψε με- ειναι πολυ σχετικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
εχεις οδηγησει κανενα καινουργιο αεροψυκτο L2 ψεκαστο;
το ξέρω, ειναι αντίφαση μιας και κανένα sv δεν αντέχει 4 ever αλλα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao:
![]()
![]()
υγ: και από εκεί που δεν έβαζες πουθενά emoticon, έχεις γ@#θει τελευταία έτσι?....:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Ειδες ο κερατας;Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
υγ: και από εκεί που δεν έβαζες πουθενά emoticon, έχεις γ@#θει τελευταία έτσι?....:rotflmao:
Ποσο με συγκινουν οι αγνες προθεσεις του.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εφ'όσον μου γκρινιάζετε/στραβώνετε όταν δεν βάζω ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Καλα το δεν παει βημα -πιστεψε με- ειναι πολυ σχετικο...
εχεις οδηγησει κανενα καινουργιο αεροψυκτο L2 ψεκαστο;
Οδηγησα το νεο 690 και απλα απογοητευτικα.Αν κοστιζε 6500-6800 θα ηταν αποδεκτο αλλα με 8000 ειναι κατω των προσδοκιων και για αυτο φταιει το αναιμικο μοτερ.Δεν λεω καλο για να μαθεις σουζες και για μεσα στην πολη.![]()
696 λεγεται το μοντελο, αλλα νομιζω πως η παρατηρηση σου ειχε να κανει με το 1100...ετσι δεν ειναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Οδηγησα το νεο 690 και απλα απογοητευτικα.Αν κοστιζε 6500-6800 θα ηταν αποδεκτο αλλα με 8000 ειναι κατω των προσδοκιων και για αυτο φταιει το αναιμικο μοτερ.Δεν λεω καλο για να μαθεις σουζες και για μεσα στην πολη.![]()
οδηγησε ενα και θα καταλαβεις...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Νεξτ ΒεΔυο...φρομ Ιταλυ φορ μι.
κατι λεγαμε προχτες στο ΔΣ!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheo
http://www.motoblog.it/galleria/big/...sta-a-parigi/1![]()
ασχολειστε με κατι μηχανακια ρε παιδι μου....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
και με τι μηχανάκια να ασχοληθούμε δηλ. ρε Γιωργο?......STOCK?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
ασχολειστε με κατι μηχανακια ρε παιδι μου....![]()
![]()
:rotflmao:
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Τι να πω ρε παιδιά... Δεν είμαι και ο τρελός οπαδός των γυμνών μηχανών αλλά κάποιες γυμνές δεν περνάνε και απαρατήρητες. Τις βλέπω στο δρόμο να περνάνε, ακούω την γλυκιά τους εξάτμιση και γυρνώ να δω και το κωλαράκι τους καθώς με αφήνουν μέτρα πίσω.
Ε η συγκεκριμένη μηχανή με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε κλικ ΜΕ κάνει ούτε μπιπ ούτε ντιπ για ντιπ.
Θα της ρίξω κι αυτής μια ματιά αλλά ίσα ίσα από ανδρική περιέργεια. Δεν θα πάει το μυαλό μου στο "πονηρό".
Όχι δεν είμαι μηχανόβιος καιρό αλλά μάτι παίρνω εδώ και χρόνια.
Καταρχήν το μηχανάκι για μένα δεν είναι SV και ούτε θέλει/μπορεί να το αντικαταστήσει. Απευθύνεται σε άλλο κοινό οπότε κακώς κάνουν και ασχολούντε οι κάτοχοι των SV. Η suzuki μια αρπαχτή θέλει να κάνει. Είδε ότι δεν έχει κάτι ανάλογο στα naked που "παίζουν" σήμερα οπότε γρήγορα γρήγορα έφτιαξε αυτό το... πράγμα. Βιαστική κίνηση από την μία αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς χάνοντας χρόνο και φυσικά χρήμα.
Δεύτερον επειδή όπως είπα το μηχανάκι πάει να χτυπήσει αλλού έπρεπε να γίνει σχεδιαστικά... έτσι όπως έγινε... Εγώ το λέω gay εσύ πες το trendy. Εγώ το λέω προχειροδουλειά... εσύ πες το γλυκούλι. Εγώ το λέω αντιγραφή... εσύ πες το μοντέρνο σχεδιασμό. Δεν έχει σημασία.
Αυτό το μηχανάκι δεν είναι για μένα. Είναι για σένα. Είτε trendy νεαρός είσαι, είτε τρελάρας μπαμπάς που θέλει να πάρει μηχανή στην κόρη του, είτε την αράζεις όλη μέρα για καφέ παραλία και θες αυτό το άσπρο με κόκκινο ή μπλε να κάνει μπαμ από μακριά και να ρίχνεις γκόμενες. Είτε τελοσπάντων πιστεύεις ότι αυτή είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις με αυτά τα λεφτά ή το θες ντε και καλά επειδή είναι νέο μοντέλο.
Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι αυτό το μηχανάκι δεν προορίζεται για μένα αλλά για σένα. Κι εγώ όσο και να γκρινιάξω τίποτα δεν θα αλλάξει, κι εσύ θα το αγοράσεις και θα το ευχαριστηθείς και η suzuki τα λεφτά της θα τα βγάλει. Απλά πράγματα.
Μπορεί πολλοί να περιμένουν ένα νέο SV αλλά αν οι "αναλυτές" λένε ότι σήμερα μεγάλο κομμάτι στην πίτα έχουν οι νεαροί και οι νεαρές τι να κάνει και η ριμάδα η suzuki? Άλλοι λένε ότι το μηχανάκι θα πατώσει άλλοι ότι θα τα πάει καλά. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί ένα τόσο gay-trendy-γλυκούλι-αντιγραφή της κακιάς στιγμής-αρπαχτή του κώλου-πες το όπως θες μηχανάκι. Το θέμα είναι ότι αυτοί που θέλουν κάτι τέτοιο αυτό το μηχανάκι θα αγοράσουν. ΤΕΛΟΣ! :P
Αυτά περί των αρχικών εντυπώσεων τουλάχιστον από φωτογραφίες και βιντεάκια στο youtube. Δεν θέλω να μπω στη φάση "καλά τι πλαίσιο είναι αυτό; Η εξάτμιση πως είναι έτσι; Χάλια η θέση..." γιατι είναι εντελώς υποκειμενικό και στην τελική αν αρχίσω να το βλέπω στους δρόμους σιγά σιγά θα το συνηθίσω.
Αλλά όπως και να 'χει αν είχα τα λεφτά αυτή την στιγμή και ήθελα να αγοράσω μηχανή, το gladius θα διαγραφόταν από την λίστα μου πρώτο πρώτο.
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
το καινουργιο τωρα βγηκε και θα εχει το μοτερ του hypermoterd.Τεσπα για 1100 ειναι λιγο και πανακριβο(το παλιο) και το tuono ειναι δυο κλασεις πανω και στα ιδια λεφτα ............αυτη ειναι η γνωμη μουΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
696 λεγεται το μοντελο, αλλα νομιζω πως η παρατηρηση σου ειχε να κανει με το 1100...ετσι δεν ειναι;
οδηγησε ενα και θα καταλαβεις...
![]()
![]()
Διάβασα κι εγώ μια αναφορά στο 0300 που κυκλοφορεί... αναμένεται άνοιξη του 09. Εμένα μου φαίνεται έξυπνη κίνηση της Suzuki επιχειρηματικά για να χτυπήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς. Που θέλει φτηνό, αξιόπιστο, ευκολοδήγητο και σύγχρονο. Λέει το περιοδικό για τον κινητήρα τον SV και V-strom με ψεκασμό, περίπου 70 άλογα και σε καλή τιμή. Αν προσ φέρεται και με ABS θα είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ψάχνουν μια φιλική, φθηνή και αξιόπιστη μηχανή μέσου κυβισμού, ειδικά νέοι αναβάτες και σχετικά συντηρητικοί. Το σχεδιαστικό μέρος είναι υποκειμενικό αλλά νομίζω ταιριάζει με τη φιλοσοφία του τάργκετ γκρουπ που απευθύνεται. Αν είναι καλή μηχανή από τεχνική και οδηγική αποψη ας έχουμε λίγη υπομονή να έρθει και να τη δούμε από κοντά.
Προσωπικη ιστορια:Ως νεος 23 ετων μου την καρφωσε απο περυσι τον σεπτεμβριο να παρω μηχανη.Στα σχολικα χρονια ειχα ενα αθανατο FB50(πιο πολυ το κουβαλουσα εγω παρα αυτο εμενα!!!)και ενα scooter 50 πιο μετα.Βεβαια οδηγουσα και κατι 125αρια αλλα επειδη ηθελα να ημουν νομιμος ειχα 50 αρια.(δεν γουσταρω να παρακαλαω να μην με γραψουν...)
Περυσι λοιπον το φθινοπωρο πρωτα εβγαλα διπλωμα, μετα εβαλα στην ακρη λεφτα για κρανος και μπουφαν και μετα αρχισα να ψαχνω για μηχανη.Πηρα περιοδικα,κοιτουσα αποψεις των μηχανων στο site και κατεληξα οτι μου αρεσουν πολυ τα "
naked".
Ελα ομως που δεν βασιζομαι να ανεβω πανω σε 90+ αλογα!!! Την μηχανη την ηθελα για χαλαρες βολτες,ηρεμες καταστασεις,να εχει χαμηλη θεση οδηγησης,νορμαλ καταναλωση,ομορφη και οχι για κοντρες και μακακιες...
Πανω σε μια γυμνη μηχανη δεν μπορεις να πας πανω απο 130-140 με νορμαλ θεση οδηγησης..
Οποτε για ποιο λογο να δωσω 7000-8000 χιλιαρικα για να παρω μια τετοια μηχανη?Τζαμπα λεφτα θα ηταν.Ασε που τα τετρακιλυνδρα οσο φτηνα και να ειναι θα σου φανε τα λεφτα μετα στην συντηρηση.
Μεταχειρισμενο δεν θελω γιατι θελω η μηχανη να ειναι "ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ"(προσωπικο κολλημα ειναι αυτο).
Αρχισα να κοιταω τα YBR 250 και CBF 250 αλλα οσους μηχανοβιους ρωτησα με ειπαν οτι θα τα βαρεθω γρηγορα.(κατι παραπανω θα ξερουν)
Κατεληξα σε δικυλινδρα αλλα το μονο που υπηρχε σε normal τιμη, ηταν το ΕR6N(χαλια εμφανιση).
Οποτε αποφασισα να περιμενω για καινουργια μοντελα.
Και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ!!!
GLADIUS κυριοι και μολις ερθει το τσιμπησα σε μαυρο χρωματακι.
Δικυλινδρο, ομορφο(για εμενα), χαμηλη θεση οδηγησης, καλο βαρος(ουτε ελαφρυ αλλα ουτε και βαρυ), αρκετα αλογα(καπου στα 70+ ειναι, δεν θυμαμαι ακριβως)
Τα μονα που περιμενω ειναι η καταναλωση και η τιμη.
Αν η καταναλωση ειναι κατω απο 7 και η τιμη ειναι γυρω στα 6500 με ΑBS(ξερω σιγουρα οτι θα βγει με ABS) τοτε το πηρα με κλειστα ματια!!!
Αυτα λοιπον και ευχαριστω εκ των υστερων που διαβασατε το αρκετα μεγαλο μηνυμα μου.
Υ.Γ.(κακιας):Μηπως αυτοι που το θαβουν το μηχανακι εχουν ηδη μετανιωσει που εδωσαν τα λεφτουδακια τους για να παρουν ενα ασυμφορο μηχανημα με δυο ροδες?
http://s3.gladiatus.gr/game/c.php?uid=19251
Ωραία τοποθέτηση Δεκαωχτούρε!![]()