Σκέφτομαι να βάλω το Magura X-Line bars - type EX (2ο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Σκέφτομαι να βάλω το Magura X-Line bars - type EX (2ο)
Να πάμε παρέα να τα βάλουμε μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή. Διαφορετικά ... ξέρεις (net) ...
I had a dream ...
http://www.amotostuff.com/Merchant2/...l650_hand_contΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant
κι εγω μεσα...
το συγκεκριμενο ποσο εχει ρε παιδια?
![]()
Λοιπόν,Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Να πάμε παρέα να τα βάλουμε μπας και μας κάνει καλύτερη τιμή. Διαφορετικά ... ξέρεις (net) ...
Πήγα στα σημεία που έπρεπε να πάω αλλά δε το έχουν και με άρχισαν όλοι στο μπούρου-μπούρου για να πάρω άλλη μάρκα (αυτές που εμπορευόταν ο καθένας)
Τα καλά παίζουν γύρω στο κατοστάρικο (δέκα πάνω, δέκα κάτω) οπότε νομίζω πως το link που μας δίνει ο painterakis είναι μονόδρομος.
Τουτέστιν.. Θα μπορέσεις να με εξυπηρετήσεις παραγγέλνοντας ένα και για εμένα άμεσα;
(Ραντεβού για αλλαγή τιμονιού σε 2 μηχανές να κανονίσω;![]()
)
Υ.Γ. kalant δε σου λέω τι και πως γιατί με τον WWW είμαστε από Πάτρα και οι 2 οπότε έχουμε και άμεση επαφή.
(εκτός και αν θες να κατέβεις βόλτα προς τα μέρη μας.. )
α ναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
δε σου λέω τι και πως γιατί με τον WWW είμαστε από Πάτρα και οι 2 οπότε έχουμε και άμεση επαφή.
οκ ασε τοτε...
θα παω να ρωτησω κι εδω αθηνα και βλεπουμε...
ευχαριστω παντως...
![]()
Η πρόσκληση για κέρασμα στη Πάτρα όπως και να έχει πάντως ,ισχύει!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
α ναι?
οκ ασε τοτε...
θα παω να ρωτησω κι εδω αθηνα και βλεπουμε...
ευχαριστω παντως...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Λοιπόν,
Πήγα στα σημεία που έπρεπε να πάω αλλά δε το έχουν και με άρχισαν όλοι στο μπούρου-μπούρου για να πάρω άλλη μάρκα (αυτές που εμπορευόταν ο καθένας)
Τα καλά παίζουν γύρω στο κατοστάρικο (δέκα πάνω, δέκα κάτω) οπότε νομίζω πως το link που μας δίνει ο painterakis είναι μονόδρομος.
Τουτέστιν.. Θα μπορέσεις να με εξυπηρετήσεις παραγγέλνοντας ένα και για εμένα άμεσα;
(Ραντεβού για αλλαγή τιμονιού σε 2 μηχανές να κανονίσω;![]()
)
Υ.Γ. kalant δε σου λέω τι και πως γιατί με τον WWW είμαστε από Πάτρα και οι 2 οπότε έχουμε και άμεση επαφή.
(εκτός και αν θες να κατέβεις βόλτα προς τα μέρη μας.. )
Μη το κουβεντιάζεις Respect. Έτσι θα γίνει. Πάρε τηλέφωνο αύριο (Κυριακή) να κάνουμε τα κουμάντα μας. Πολύ σένιο το τιμονάκι και πάει με το εργαλείο.
I had a dream ...
Αλήθεια, επειδή δεν το ξέρω, θα χρειαστούμε άλλα Grips ή με τα ίδια είμαστε καλυμένοι ?
I had a dream ...
Συγνώμη που πετάγομαι αλλά σκοπεύεται να βάλεται κάτι πολύ μακριά απο το εργοστασιακό σε διαστάσεις και ίσως να μη σας βολεύει.
με το παχος του μαλλον θελουν πολλα αλλαγμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Αλήθεια, επειδή δεν το ξέρω, θα χρειαστούμε άλλα Grips ή με τα ίδια είμαστε καλυμένοι ?
![]()
Γιατί; Αφού στις άκρες είναι τόσο λεπτό όσο και το original.
Πιστεύω πως μόνο τα καβαλέτα θέλουν άλλαγμα.
stefanos να μη μας βολεύει ως προς τι; Εξήγησε μας λίγο τη σκέψη σου.
Εγώ νομίζω πως θα είναι πιο επιθετική η θέση οδήγησης.
σύμφωνα με τα νούμερα που έχει στο link θα είσαι λίγο πιο πάνω περίπου 3 εκ. αλλά και 15 εκ πιο μπροστά γι αυτό λέω οτι ίσως να σας ξενίσει.Επείσης αυτό το 15 εκ πιο μπροστά πρέπει να το κοιτάξεις μήπως χτυπάει στην ζελατίνα τέρμα στριμένο.Κατά τα άλλα πολύ ωραίο.