Για σας παιδια ειμαι καινουργιο μελος του φορουμ!!!!αυριο το μεσημερι πρωτα ο ΘΕΟΣ θα παρω το cbf 600n 2004 με 7500χλμ!!!εντυπωσεις απο αυριο!!!!ΑΑΑΑΑ απο τελικες τι λεει???Φοραω ακραποβιτσ + κν φιλτρο![]()
![]()
![]()
Για σας παιδια ειμαι καινουργιο μελος του φορουμ!!!!αυριο το μεσημερι πρωτα ο ΘΕΟΣ θα παρω το cbf 600n 2004 με 7500χλμ!!!εντυπωσεις απο αυριο!!!!ΑΑΑΑΑ απο τελικες τι λεει???Φοραω ακραποβιτσ + κν φιλτρο![]()
![]()
![]()
kawasaki z 750 2006
George
Κατσε ρε να το καβαλησεις πρωτα που θελεις τελικες .![]()
Με το καλο και εξοπλισμο οπως συνηθιζουμε πολυ να λεμε εδω μεσα, παντα ορθιος και καλως ηρθες στο φορουμ![]()
![]()
![]()
![]()
ευχαριστω!!!πληροφοριακα μιλαω για τελικες για να συγκρινω με το φείζερ 600
kawasaki z 750 2006
George
Κατι λενε για 230.Στο youtube εχει ενα σχετικο βιντεακι
ΜΕ ΓΕΙΑ
Κι εγώ τόσα έχω δει στο δικό μου, παρόλα αυτά η Honda ανακοινώνει 215 καθαράΑρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Κατι λενε για 230.Στο youtube εχει ενα σχετικο βιντεακι![]()
Πάρτε και το βιντεάκι απ'το youtube.
![]()
Μ' αρέσει να γίνομαι κακός.... όσο οι στροφές ανεβαίνουν δε μπορεί πουθενά να συγκριθεί το cbf με το fazer
![]()
Μεγιές, όρθιος και καλοτάξιδος φορώντας την πανοπλία σου και καλώς όρισες![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Με το καλό!Αρχικά δημιουργήθηκε από gml
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοτάξιδη
![]()
![]()
Είναι με abs; Πόσο το πήρες;
Ξέρω από βέσπα!
Nαι αλλά όσο παραμένουν χαμηλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μ' αρέσει να γίνομαι κακός.... όσο οι στροφές ανεβαίνουν δε μπορεί πουθενά να συγκριθεί το cbf με το fazer
![]()
![]()
Έλα να μας δεις σε σύγκριση εδώ στα επαρχιακά μας, ειδικά δικάβαλοι. Εκεί που εμένα η τρίτη θ'ανεβάζει αεράτα εσύ θα περιμένεις τη δευτέρα να πιάσει 7 για ν'ανεβάσεις ψόφια τρίτη...
Κι αν ήθελα μηχανάκι να το δουλεύω στις 8,9,10 θα έπαιρνα ss...
Τελικά κι εμένα μ'αρέσει όταν γίνομαι κωλοπαίδι![]()
![]()
Είσαι αλήτης ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nαι αλλά όσο παραμένουν χαμηλά...![]()
Έλα να μας δεις σε σύγκριση εδώ στα επαρχιακά μας, ειδικά δικάβαλοι. Εκεί που εμένα η τρίτη θ'ανεβάζει αεράτα εσύ θα περιμένεις τη δευτέρα να πιάσει 7 για ν'ανεβάσεις ψόφια τρίτη...
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Γι'αυτό ήμεθα μοτοσυκλετισταί ! :oΑρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Είσαι αλήτης ρε![]()
Ειδάλως θα ήμεθα σπιτόγατοι![]()
![]()
![]()
πες τα CBFόστομεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nαι αλλά όσο παραμένουν χαμηλά...![]()
![]()
![]()
![]()