Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 138

Θέμα: ζητειται στοκ vstrom 650 για...

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Έχει βαλίτσα 52lt :rotflmao: :rotflmao:

Ε ρε νίτρα....

Άδεια κυκλοφορίας έχει ή άδεια για βενζινάδικο?

You BETA believe...

Χαλαλι του αν με περασει φιαγμενο τρανσαλπ. Θολο το βλεπω ομως.
    Κανονιστε το και ειμαι μεσα.
    Ουτε λαδια δεν αλαξω.
    Οπως ειμαι απ τον υπνο θα ερθω θα του παρω το σκαλπ και θαφυγω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Χαλαλι του αν με περασει φιαγμενο τρανσαλπ. Θολο το βλεπω ομως.
    Ουτε λαδια δεν αλαξω.
    Οπως ειμαι απ τον υπνο θα ερθω θα του παρω το σκαλπ και θαφυγω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επιτέλους βρέθηκε ένας!

δεν είπε κανείς ότι θα περάσει το τρανσαλπ ρε...., εννοείται ότι το v-strom θα είναι μπροστά, απλα τις διαφορές θέλουμε να δούμε ...

κι αμα φτιάξουμε τίποτα, ξαναδοκιμάζουμε ...

και χαβαλές να γίνεται ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ναι ρε , ετσι. Αμα ηταν διαφορετικα θα φωναζαμε και τον Δαλιανιδη να το γυριζαμε και ταινια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Ναι ρε , ετσι. Αμα ηταν διαφορετικα θα φωναζαμε και τον Δαλιανιδη να το γυριζαμε και ταινια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    not a bad idea

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t622-3.jpg 
Προβολές:	204 
Μέγεθος:	9,3 KB 
ID:	143777
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Ευκαιρια να παιξετε και τις αδειες

Τυχερουλη :rotflmao: :rotflmao:

άμα είναι για άδειες αδερφέ, το κάνει ο μαστραντώνης (reinmeister) και περνάει και χιλιάρι .... μην του βάζεις ιδέες ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Vestroma σου έχω την τέλεια πρόκληση

Μαζί με το ΤΑ650 να φέρετε κι ένα ΤΑ700 και πάω στοίχψημα οτι ο Vestromas θα έρθει καλπάζοντας :rotflmao: :rotflmao:
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Nαι γιατι διαβασα κατι κουλα σε κατι περιοδικα και το εχω αχτι να το εξοντωσω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ρε Αντώνη κάτι δεν κάνουμε σωστά αδερφέ ..... δεν τσιμπάει κανείς .... πρέπει να τους προσεγγίσουμε αλλιώς....
    καλά ρε κότες, δε ντρέπεστε??? δε θα ξαναγράψει κανείς για v-strom εδω μέσα.... ε ρε τι έχει να γίνει...
    Ναι, έτσι είναι όπως τα λες, γιατί η μηχανή γενικά, οποιασδήποτε κατηγορίας δε συγκρίνεται μόνο με τα γκάζια και με τις κόντρες, κι εγώ με αυτή την "κόντρα" δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να δείτε. Θέλετε να δείτε κόντρα, Transalpάκια φτιαγμένα και V-Stromάκια θα στήσετε ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Ναι, έτσι είναι όπως τα λες, γιατί η μηχανή γενικά, οποιασδήποτε κατηγορίας δε συγκρίνεται μόνο με τα γκάζια και με τις κόντρες, κι εγώ με αυτή την "κόντρα" δε μπορώ να καταλάβω τι θέλετε να δείτε. Θέλετε να δείτε κόντρα, Transalpάκια φτιαγμένα και V-Stromάκια θα στήσετε ρε παιδιά; Αν είναι δυνατόν!
    εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουμε εδώ μέσα, θρέντ που αφορούν σοβαρά θέματα να τα ξεσκίζουμε στο σπαμ και στη μαλακία, και άλλα πάλι που ξεκινούν μέσα στο χαβαλέ να προσπαθούμε να τα κάνουμε ''θέμα'' ....

αν λοιπόν, ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, η συζήτηση ''ανοίχτηκε'' με πολύ καλή διάθεση ...
    δε θα μπεί καμία ''κόντρα'' όπως την εννοείς τουλάχιστον, δε θα στοιχηματίσουμε τα σπίτια μας, και δε θα ρισκάρουμε τίποτα ....

θα κάνουμε χαβαλέ, θα δούμε στην πράξη, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των δυο μοτοσυκλετων στην ευθεία με χαμηλές στροφές, με υψηλές στροφές, απο στάση και ρεπρίζ, και μετά θα πάμε να πιούμε και ένα καφέ για σχολιάσουμε και να αναλύσουμε τα συμπεράσματα ...:a017: :a017:
    στιγμές ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    εγώ πάλι δε μπορώ να καταλάβω πως καταφέρνουμε εδώ μέσα, θρέντ που αφορούν σοβαρά θέματα να τα ξεσκίζουμε στο σπαμ και στη μαλακία, και άλλα πάλι που ξεκινούν μέσα στο χαβαλέ να προσπαθούμε να τα κάνουμε ''θέμα'' ....

αν λοιπόν, ακόμα δεν το έχεις καταλάβει, η συζήτηση ''ανοίχτηκε'' με πολύ καλή διάθεση ...
    δε θα μπεί καμία ''κόντρα'' όπως την εννοείς τουλάχιστον, δε θα στοιχηματίσουμε τα σπίτια μας, και δε θα ρισκάρουμε τίποτα ....

θα κάνουμε χαβαλέ, θα δούμε στην πράξη, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των δυο μοτοσυκλετων στην ευθεία με χαμηλές στροφές, με υψηλές στροφές, απο στάση και ρεπρίζ, και μετά θα πάμε να πιούμε και ένα καφέ για σχολιάσουμε και να αναλύσουμε τα συμπεράσματα ...:a017: :a017:

Eιπε κανενας το αντιθετο ρε ;
    Εγω προσκληση δεν βλεπω και αγχωνομαι...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω ειδα κατα τις 5:30 ενα τρανσαλπ με μια μπουκα τουμπανο στην καθοδο της κηφησιας στο υψος περιπου του φαρου...το οποιο ακουγοταν οτι ερχεται απο τα Μελισσια...

ημουν σε κουτι ρε γαμωτο ομως...

επισης,πρεπει να οδηγουσε γυναικα...:a13:

αυτο ειναι το τρανσαλπακι???:a47:

Πάντως γαμώ τις ιδέες γενικότερα....

Προτείνω για επόμενο ζευγάρι στη σειρά 'κόντρες ματαξύ !@#!#!@#(βάλτε ότι θέλετε....) μηχνανακίων' SV φτιαγμένο (δλδ. να δουλεύει -τι άλλο να του φτιάξεις?) VS ER6.....

You BETA believe...

Ρε παιδια, ενας φιλος μου ειπε να μην το κανω, γιατι θα ειναι σαν να ληστευω εκκλησια.
    Δικιο δεν εχει;

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. VStrom 650: Τιμές για service-ανταλακτικά
    από mitridi_g στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2007, 22:31
  2. after market εξάτμιση για vStrom 650
    από dalezid στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2007, 12:56

Κανόνες δημοσιεύσεων