Τότε άσε το WRF στην ησυχία τουΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
...
Θα έλεγα κάτι μεταξύ 3 και 4 είμαι...![]()
![]()
Τότε άσε το WRF στην ησυχία τουΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
...
Θα έλεγα κάτι μεταξύ 3 και 4 είμαι...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Τότε άσε το WRF στην ησυχία του![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χωμάτινος
Τότε άσε το WRF στην ησυχία του![]()
+1000
![]()
Αν θα το χρησιμοποιείς και άσφαλτο για μεγάλες αποστάσεις προτίμησε 4χρονο.
Μεγάλες αποστάσεις αποκλείονται, 10 λεπτά διαδρομή το πολύ...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Αν θα το χρησιμοποιείς και άσφαλτο για μεγάλες αποστάσεις προτίμησε 4χρονο.![]()
Δεν εννοώ για καθημερινή μετακίνηση, μόνο μέχρι να φτάσω χώμα...
DR-Z400E πάνω από 40hp 136kg και βαλβίδες κάθε 24.000km, μηχανάκι και για καθημερινή χρήση
και για το βουνό χωρίς να είσαι συνέχεια σε συνεργείο για service.
Εγώ δέν βρήκα καινούργιο και πήρα το WR250X/R 2008.
Το μηχανάκι είναι πανάλαφρο δύναμη έχει να πάς όπου θές και συντήρηση του αγίου φούτσου, μπορεί να έχει πουληθεί κανα 2 φορές ακόμα μέχρι να δείς βαλβίδες αλλά δύσκολα θα βρείς μτχ.
Καινούργιο το enduro κάνει 6300(R έκδοση) ενώ το supermoto 6600(Χ έκδοση).
Εάν αποφασίσεις να πάρεις sm οι τροχοί κομπλέ + λάστιχα έχουν 850-900 ευρώ σύν τα παρελκόμενα για να μήν το σπάσεις(ποδιές+χούφτες+εμπρός ελλατήριο).
Πάρε και 1 φωτό από το κατσικάκι μου
Τέλος ότι και εάν αποφασίσεις κοιτά να έχει κάτι πολύ σημαντικό, ΜΙΖΑ.
![]()
ΕυτυχώςΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Υγ Το Χ με το R φοράνε τις ίδιες αναρτήσεις ?
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Για εμπρός το manual δέν λεει κάποια διαφορά, και πίσω η διαφορά είναι 5mm, πάντως όπως και να έχει έχω την αίσθηση ότι θέλει εμπρός κάποια βελτίωση, σε βραχώδη τερέν το έχω το θεματάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ευτυχώς
Υγ Το Χ με το R φοράνε τις ίδιες αναρτήσεις ?
Θα το ξαναρυθμίσω βέβαια μπάς και γίνει λίγο ποιο προοδευτικό αλλά δέν νομίζω να έχω δραματικές αλλάγες.
Το ευτυχώς γιατί για το suzuki, μια χαρά μηχανάκι έχω ακούσει και μου έχουν πεί όσοι το είχαν.
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, σε ευχαριστώ Σταύρο! Από ότι μου είπε θα το πάρει και ο katsai, δεν αποκλείω να γίνουν και 3 λοιπόν τα DR............Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
DR-Z400E πάνω από 40hp 136kg και βαλβίδες κάθε 24.000km, μηχανάκι και για καθημερινή χρήση
και για το βουνό χωρίς να είσαι συνέχεια σε συνεργείο για service.
Το μηχανάκι είναι πανάλαφρο δύναμη έχει να πάς όπου θές και συντήρηση του αγίου φούτσου, μπορεί να έχει πουληθεί κανα 2 φορές ακόμα μέχρι να δείς βαλβίδες αλλά δύσκολα θα βρείς μτχ.
Καινούργιο το enduro κάνει 6300(R έκδοση) ενώ το supermoto 6600(Χ έκδοση).
Εάν αποφασίσεις να πάρεις sm οι τροχοί κομπλέ + λάστιχα έχουν 850-900 ευρώ σύν τα παρελκόμενα για να μήν το σπάσεις(ποδιές+χούφτες+εμπρός ελλατήριο).
Πάρε και 1 φωτό από το κατσικάκι μου
Τέλος ότι και εάν αποφασίσεις κοιτά να έχει κάτι πολύ σημαντικό, ΜΙΖΑ.![]()
Τώρα δεν έχω χρόνο ούτε να ψάξω όμως οπότε το βλέπω σε κανά δίμηνο να δω τι παίζει σε μτχ.....
Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις με την μηχανή .Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Το ευτυχώς γιατί για το suzuki, μια χαρά μηχανάκι έχω ακούσει και μου έχουν πεί όσοι το είχαν.
Για να σου το δώσω με στριτάδικη λογική . Μπορείς να γυρνάς στις Σέρρες με το cbr1000rr (όπως λέει και το νικ σου) αλλά και το cbf 1000 μια χαρά μηχανάκι είναι![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
ο katsai θα πάρει 2Τ και μόνο ΚΤΜ είναι πιστός, ο Μήτσος την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμος, o maintenance στο τέλος του μήνα, αλλά κανένας μας δέν θα έχει μηχανάκι που να ξεπερνά τα 125kgΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά, σε ευχαριστώ Σταύρο! Από ότι μου είπε θα το πάρει και ο katsai, δεν αποκλείω να γίνουν και 3 λοιπόν τα DR............![]()
Τώρα δεν έχω χρόνο ούτε να ψάξω όμως οπότε το βλέπω σε κανά δίμηνο να δω τι παίζει σε μτχ.....
γεμάτο δηλαδή κανένας μας δέν θα έχει DRZ, όσο ελαφρύτερο βρείς τόσο καλύτερα, η δύναμη δέν είναι το πάν στο χώμα για να γουστάρεις αλλά το βάρος για να το ελέγχεις, άντε να σε δούμε και στο χώμα
![]()
Και πόσο ζυγίζει ρε Τίγκα το wr250 γεμάτο? Βάλε κι άλλες φώτο να γουστάρουμε!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ο katsai ....ο Μήτσος .....κανένας μας
den to pisteyw oti tha janabgoyme mazi bolta!![]()
why notΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
den to pisteyw oti tha janabgoyme mazi bolta!![]()
![]()
Ο katsai μου έλεγε την προηγούμενη βδομάδα ότι βρήκε DRZ και το χτυπάει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ο katsai θα πάρει 2Τ και μόνο ΚΤΜ είναι πιστός, ο Μήτσος την άλλη εβδομάδα θα είναι έτοιμος, o maintenance στο τέλος του μήνα, αλλά κανένας μας δέν θα έχει μηχανάκι που να ξεπερνά τα 125kg
γεμάτο δηλαδή κανένας μας δέν θα έχει DRZ, όσο ελαφρύτερο βρείς τόσο καλύτερα, η δύναμη δέν είναι το πάν στο χώμα για να γουστάρεις αλλά το βάρος για να το ελέγχεις, άντε να σε δούμε και στο χώμα
![]()
![]()
κάτσε να το δεί πρώτα, γιατί έχει βρεί 1 που έτρεχε σε αγώνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ο katsai μου έλεγε την προηγούμενη βδομάδα ότι βρήκε DRZ και το χτυπάει!!!![]()