Ψιτ... Σε ψαχνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εκεί κατέληξες μετά από 3 χρόνια σκέψη?![]()
![]()
![]()
![]()
κατι ακουστηκε για το ... 622 !![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ψιτ... Σε ψαχνουν....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
εκεί κατέληξες μετά από 3 χρόνια σκέψη?![]()
![]()
![]()
![]()
κατι ακουστηκε για το ... 622 !![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρατηρητήριο;Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
GAS GAS EC 250 AT STAIRS
Romaniacs 2008
http://www.youtube.com/watch?v=XHzyyRMEQLk
![]()
αυτο και αν ειναι hard,,,,
http://www.youtube.com/watch?v=6DE-J...eature=related
Στο δικο μου βιντεο πιο πανω......Εσκασα στα γελια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
[B]αυτο και αν ειναι hard,,,,
Οταν καποια στιγμη στο βιντεο δειχνει καποιον να ανεβαινει το ανηφορικο με τα 1000 ( το εβγαλε ο μαγκας λεω.....)
Και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο βλεπω το μηχανακι να κατρακυλαει μονο του πισω με τα 10000....![]()
![]()
![]()
Και το δικό μας μετά το τέταρτο λεπτό δεν είναι άσχημοΑρχικά δημιουργήθηκε από geotriada![]()
http://www.youtube.com/watch?v=JqDFkGgppfs
Υγ Μας την κάνατε το Σάββατο με τον Κωστή. Κάτσαμε μέχρι τις 4:00![]()
![]()
Όποτε θές να ανέβεις ρίξε σύρμα![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Υγ Μας την κάνατε το Σάββατο με τον Κωστή. Κάτσαμε μέχρι τις 4:00![]()
![]()
Όποτε θές να ανέβεις ρίξε σύρμα![]()
![]()
ελα ρε Μαριε ,,κριμα και ηθελα να πιω καφε σαν τρελος λεμε![]()
περιττο να σου πω οτι με ψοφησανε![]()
αντε να κανονισουμε κατι για το σκ![]()
![]()
Υπάρχουν αρκετοί συμφορουμίτες οι οποίοι ασχολούνται με το enduro, αν και τώρα τελευταία δεν εμφανίζονται συχνά.
Υποθέτω δεν είσαι Κρήτη, οπότε εγώ δε μπορώ να σε "βοηθήσω".
Σίγουρα πάντως θα βρεθεί παρέα!
![]()
Φίλε στην Θήβα που είσαι σε 2 εβδομάδες έχει αγώνα του Attika Cup.Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
ψαχνω για ατομα που να ψηνονται για βραχια ανηφορες και γκρεμια...
Έλα εκεί να γνωρίσεις κόσμο, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν γνωρίζεις κόσμο από την πόλη σου....
Πάντως στην κατηγορία 1 συμμετέχει πολύ συχνά από την πόλη σου, ο Σκούτερης ο οποίος ανήκει και στην ΛΕΜΟΘ και ο οποίος -από το λίγο που τον γνωρίζω- είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει να βρεις παρέα.
![]()
You BETA believe...
δεν ειπε κανεις οτι δεν γνωριζω κοσμο απο την θηβα η δεν ξερω που πεφτει το βουνο...ο σκουτερης παναγιωτης ειναι ο καλυτερος μου φιλος... οπως και ολα τα αλλα παιδια που ασχολουνται...απλα για να ειμαι ξεκαθαρος ζητησα ατομα για hard enduro και οχι enduro...
ξεχασα να πω οτι ο φιλος μου προπονειται οταν εγω παω την βολτα μου και ετσι εχουμε χαθει...Αρχικά δημιουργήθηκε από electronics
δεν ειπε κανεις οτι δεν γνωριζω κοσμο απο την θηβα η δεν ξερω που πεφτει το βουνο...ο σκουτερης παναγιωτης ειναι ο καλυτερος μου φιλος... οπως και ολα τα αλλα παιδια που ασχολουνται...απλα για να ειμαι ξεκαθαρος ζητησα ατομα για hard enduro και οχι enduro...
Δηλαδη? Για ριξε καμια φωτο ρε μαστορα, να δουμε αν μπορουμε να ανταπεξελθουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από electronics
απλα για να ειμαι ξεκαθαρος ζητησα ατομα για hard enduro και οχι enduro...![]()
Ρε φωνάξτε το 222 να κάνει παρέα στο παιδί.:a13: