Ταξιτζης βγαινει απο στοπ αργα αργα αφου πρωτα με εχει δει.
Οδηγαω 15 χρονια και τους μαλακες τους καταλαβαινω μεχρι και απ το χρωμα του αυτοκινητου .
Αυτος πραγματικα με εχει δει !! συνεχιζω την πορεια μου και συνηδειτοποιω ξαφνικα πως το ιδιο κανει και αυτος κοιταζοντας κιολας απ την αλλη ψαχνοντας για πελατη..να μην τα πολυλογω ριχνω λιγο την μηχανη αριστερα και το γλιτωνω. Τι κανεις ρε αρχηγε ; του λεω;
και μου απαντα απαθεστατος πως επρεπε να περασω απο πισω του!
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ! αλλα εχε χαρη..
Μια πραγματικα αχαρακτηριστη βγαινει απο κοκκινο καθετα στην βουλιαγμενης ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ομως!! της κορναρω καθως παω κατα πανω της επιτηδες μπας και καταλαβει πως αν δεν την ειχα δει και εβλεπα μονο το πρασινο το δικο μου θα επρεπε να κανει μια κληση για ασθενοφορο .Και αυτη αντι το λιγοτερο να φανει πως τρομαξε τουλαχιστον λιγο και καταλαβε το λαθος της .. με εστειλε να παω να γαμηθω.Να ειναι καλα η γυναικα που δεν με εστειλε με ασθενοφορο..
Και το καλυτερο.. ακουω απο εναν τσαμπα-μαγκα και γκαβο προφανως.. ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕιS
ενω ο τυπος εχει S T O P !!!!!!!!
Αυτα .. την επομενη θα σας πω για το πως μπορειτε να πηγαινετε με οπισθεν μεσα σε πλατεια και να το θεωρειτε οκ
και για το πως η ελλειψη κρανους θεωρειται απ την αστυνομια χειροτερο απ το να οδηγειτε τουτου χωρις φωτα αντιθετα σε μονοδρομο