Καλα ο Terens το βιολι του....
Οπου παιζει ο Παναθηναϊκος φτεος ευνοειται απο την διαιτησια, σαν μαθηματικο αξιωμα ενα πραγμα...![]()
Για το παχινιδι τι να πει κανεις;
ο Μερφυ ηταν ο πρωταγωνιστης...γιατι;
Οταν η αμυνα σου ακομα και στα καλα της ειναι κακιστη, τοτε σε πολυ σημαντικα παιχνιδια θα ειναι τουλαχιστον τραγικη και αθλια.
Οταν το συστημα που εχεις σκεφτει δεν βγαινει, τοτε η αντιπαλη ομαδα θα αποδειχθει παραλληλα απολυτα "διαβασμενη"
Οταν τρως τρια γκολ απο τεσσερις συνολικα φασεις, μην περιμενεις να πραγματοποιησεις ουτε μιση...
CH-L
Στην φρικη οι περισσοτεροι Παναθηναϊκοι....(οχι εγω)
Ο Τεν Κατε απο αριστος γνωστης του ποδοσφαιρου ξαφνικα μετατραπηκε σε αχρηστο που μια ζωη επαιζε βοηθος προπονητη...να φυγει ο Αντωνιου, να ερθει ο Μπαγιεβιτς, να ρθει ο Αναστασιαδης η ο Μαρκαριαν (αυτα τα ελεγαν χθες στΑ ραδιΑ...)
Κατα τα αλλα μετα το παιχνιδι με τον Αρη, ειμαστα γαμαω, με ψυχολογια νκητη, τακτικες ninja κτλ-κτλ...
Δεν αναφερομαι στην αποψη των συμφορουμιτων, αλλα στην γενικοτερη αισθηση που εχει διαμορφωθει στους Παναθηναϊκους....
Η δικη μου αποψη ειναι οτι στο τελος του χρονου θα γινει ο απολογισμος...και τοτε αν οι αντιδρασεις στα προβληματα και στις αναγκες ειναι λανθασμενες, ναι, θα αρχισω να στραβωνω....
...αυτοι που νομιζουν οτι οι ομαδες φτιαχνονται οπως στο Pro Evolution Soccer, ας ασχοληθουν με κατι αλλο αν δεν τους αρεσει, μονο που ειμαι σιγουρος πως σε κανα μηνα θα εχουν αλλαξει παλι γνωμη και θα εγκωμιαζουν τον Τεν Κατε και το Κοττερο κτλ.