Ωραίες φωτό παίδες. Άντε το καλοκαίρι έρχεται. Εμπρός βήμα ταχύ. Μας περιμένουν οι χαρές της θάλασσας, της καθαρής θάλασσας... κλπ-κλπ-κλπ
SAINT JOHN ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΤΣΕ
Δεν πήγα ούτε σήμερα εγώ ρε Σταύρο, γιατί το Σαββάτο μας έβγαλε ένας φίλος στο ENVY για τη γιορτή του, και γύρισα σπίτι μετά τις 6 το πρωί, οπότε καταλαβαίνεις...
Απ'ότι μου είπαν όμως οι άλλοι που πήγαν, πέρασαν μια χαρά. Άντε την επόμενη φορά να έρθεις κι'εσύ μαζί.
Τι να κάνω ρε παιδιά, αφού σας είπα, μου είχαν περάσει χειροπέδες............. Πολύ γκρίνια, τι να κάνω! Και η γνωστή ατάκα το πρωί (στις 11 μετά τον ύπνο):Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Stako, mitsos, pokermon: ΑΠΟΥΣΙΑ!
Ασε που δυο παπάδες με τίγκα τάγκα βιντεοσκόπησαν και ολίγη Επίδαυρο
![]()
"Μα γιατί δεν πήγες με τα παιδιά? Αφού σου είπα να πας αν θες!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα γνωστά.....................
PS. Τελικά μου φαίνεται μόνιμη σχέση και SS ΔΕΝ ταιριάζουν, οπότε μάλλον πρέπει να αφιερωθώ αποκλειστικά στο μωρό μου............ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ:
![]()
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΛΟ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΡΑΛΟ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ![]()
Ρε Τίγκα αφού σου έχω πει…..ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ…….
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
Σταύρο,Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
σόρυ για την απουσία...
αλλά ..
ρε συ με εχεις κολήσει με εκίνο που μου είπες για τα 240...
εχω φάει atention...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΙΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΛΑΤΕ![]()
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ 300+ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΤΟ![]()
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΡΑΛΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ........
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ 300+ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΤΟ
ΠΟΥ ΄ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ;
ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΠΑΠΙ ΣΟΥ;;;
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
υ.γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο.Κ!!!
ΕΤΑΞΑ ΔΩΡΑ.........................![]()
![]()
![]()
ΩΡΑΙΑ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ MOTOGP ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.
ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΓΙΟ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΑΜΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ![]()
το σκ είμαστε στο ναο...
σέρρες rulezzz
μάλλον θα ανέβω με τον Γιάννη τον senninia..
Γιάννηηη
καλορίζικο το αργαλείοοοοο
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...