Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Καλησπερα. MRA Help!!!!

Καλησπερα. MRA Help!!!!

καλησπερα παιδια, εχω ενα προβληματακι....

Αν εχει βαλει κανενας την Ζελατινα με το "φρυδακι" MRA η SUZUKI, θα ηθελα να μου δωσει λυση σχετικα με τον ενοχλιτικο θορυβο-τριξιματακι μετα απο καποιο οριο στροφων. αυτο οφειλετε απο οτι εχω διαβασει στο forum απο τα 2 μπροστα πλαστικα που δεν εφαπτονται καλα με την ζελατινα...

εχω δοκιμασει διαφορες πατεντες αλλα εχω αποτυχει

εχει δοκιμασει κατι καποιος σχετικα με αυτο.... οποιος εχει να μου προτεινει κατι θα του χρωσταω μεγαλη χαρη.

ξερω οτι δεν ειναι κατι σοβαρο, αλλα ειναι λιγο ενοχλητικο.

HELP ΜΕ!!!!

Φιλαρακο εχω και εγω το strom και του εχω βαλει την ιδια ζελατινα. Ομως το στρωνω ακομα και το παω μεχρι τις 5000 στροφες. Ποτε ακριβως σου εμφανιζεται αυτο το τριξιμο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
    Φιλαρακο εχω και εγω το strom και του εχω βαλει την ιδια ζελατινα. Ομως το στρωνω ακομα και το παω μεχρι τις 5000 στροφες. Ποτε ακριβως σου εμφανιζεται αυτο το τριξιμο?
    αναμεσα στις 5000 και 6000 αλλα δεν ειναι τοσο δυνατο. δεν ακουγεται πολυ. απλα επειδη το εχω συνιθησει στο αυτι μου το "ζζζζζζζζζζζζζζζ" στις συγκεκριμενες στροφες με τσαντιζει ασχημα

κοιτα αν εχεις ξενερωσει με την ζελατινα πουλα την μωρε να παει στα κομματια και βαλε την μαμα η καμια αλλη...

α και για να μην ψαχνεις θα στο κανω ευκολο

...την αγοραζω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    κοιτα αν εχεις ξενερωσει με την ζελατινα πουλα την μωρε να παει στα κομματια και βαλε την μαμα η καμια αλλη...

α και για να μην ψαχνεις θα στο κανω ευκολο

...την αγοραζω!

φιλαρακι... το σκεφτομαι να την πουλησω γιατι ειναι το "γαμωτο" πιο πολυ...διοτι παιρνεις μια after-market γνησια της suzuki που υποτιθεται θα ειναι καλητερη απο την "μαμα" και τελικα σου παρουσιαζει ατελιες... κανει και 150 εβροπουλα.

και τελος παντων την εχω πουλησει και την μαμα και δεν λεει να μεινω χωρις ζελατινα αυτο τον καιρο.

αν ειναι παντως και δεν βρω λυση, θα σου στειλω πμ.

να σαι καλα.

Εμένα δε κάνει κανένα θόρυβο πάντως.

Διάβασε τα μηνύματα μου σε αυτή τη σελίδα: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Εμένα δε κάνει κανένα θόρυβο πάντως.

Διάβασε τα μηνύματα μου σε αυτή τη σελίδα: http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6

φιλαρακι εισαι φοβερος.....! στειλε μου πμ απο που μπορω να βρω αυτα τα λαστιχακια..!!! και πως να τα ζητησω. εκανα και εγω τους πειραματισμους μου αλλα δεν ειχα καταφερει κατι, αλλα βλεπω οτι η λυση σου ειναι τελεια και εμφανισιακα.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΛΕ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ
    table920

Αρχικά δημιουργήθηκε από table920
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΛΕ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ

την μαμα πηρα που ειναι ιδια με την MRA(απλα εγραψα mra για να καταλαβουν τα παιδια στο forum για πια λεω. απο τα παιδια στην suzuki . ξερεις. εσενα δεν σου κανει ενα μικρο συντονισμο?

δες την.....
    [IMG]http://i35.tinypic.com/20hom1l.jpg[/IMG]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    φιλαρακι εισαι φοβερος.....! στειλε μου πμ απο που μπορω να βρω αυτα τα λαστιχακια..!!! και πως να τα ζητησω. εκανα και εγω τους πειραματισμους μου αλλα δεν ειχα καταφερει κατι, αλλα βλεπω οτι η λυση σου ειναι τελεια και εμφανισιακα.
    Πήγαινε σε κατάστημα που πουλά λάστιχα για παρμπρίζ και πόρτες αυτοκινήτων. Διάλεξε το μέγεθος και είσαι έτοιμος.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Πήγαινε σε κατάστημα που πουλά λάστιχα για παρμπρίζ και πόρτες αυτοκινήτων. Διάλεξε το μέγεθος και είσαι έτοιμος.

οκ φιλαρακι! χιλια ευχαριστω!!!!

ΕΒΑΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ
    table920

οκ thanks παιδια, θα τα δοκιμασω....

Παρόμοια θέματα

1. καλησπέρα παλιάνθρωποι
    από illuminatios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2003, 21:53
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  3. Admins help.. (διευκρίνηση)