Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4

δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...

παρκαρισμα στην μεση του δρομου ειδα χτες. μετα το κορυφαιο παρκαρισμα που ειχα δει πριν πολυ καιρο μεσα σε στενο αναποδα στο κεντρο του πειραια στα στενα αριστερα και δεξια της σωτηρος μπηκε αναποδα και το αφησε και εφυγε με αποτελεσμα η ουρα να εχει φτασει 3 στενα πισω (ω ναι)

ειδα λιγο πριν φτασω σπιτι μου χτες παρκαρισμενο αμαξι στην μεση του δρομου με την μουρη μεσα και ο κωλος να εξεχει τοσο ωστε να χωραει μονο ενα παπι στο περιπου.

Αριστερα στην αντιθετη λωριδα λεωφορειο και να μην κουνιεται τιποτα.

τι αλλο θα δω......

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Γνησιοι Ελληνες φιλε μου!!!
    Αμα του ελεγες και τιποτα μπορει και να σε εβριζε...

αμπα δεν μιλαω πια. δεν μιλουσα και ποτε ιδιαιτερα.

στην φαση την πρωτη ομως που εγραψα ηθελα να κατσω να δω τι εγινε μετα που θα ηρθε λογικα αλλα ειχα δουλεια και εφυγα ο μακακας.

στενο για ενα αμαξι και αναποδα ο τυπος το αφησε και εφυγε σε ωρα αιχμης και η ουρα απο αμαξια να εχει φτασει στο θεο. σκεψου να πας και να δεις αναποδα αμαξι σε μονοδρομο, λες οκ μολις φτασω θα με δει και θα κανει πισω, λαθος εκανε ο ανθρωπος δεν τρεχει τιποτα και καθως πλησιαζεις να δεις οτι το αμαξι αυτο ειναι παρκαρισμενο και δεν ειναι κανεις μεσα..... ουτε καν αλαρμ......

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    κανονικά όταν θα έφτανε δεν θα έπρεπε να βρει τίποτα, θα πρεπε να το χει πάρει ο γερανός

Εχει παραγινει το κακο οντως....Εχουμε πηξει στα αυτοκινητα....Σημερα που χρειαστηκε μετα απο παρα πολυ καιρο να παρω αμαξι για την δουλεια εψαχνα να παρκαρω οση ωρα θα εκανα να παω Λαμια με την μηχανη....

Δεν το ξανακανω απλα....

Νέο μέλος
    αυτό που λες (η μούρη κανονικά και ο κώλος έξω, στη μέση του δρόμου) το συναντούσα αρκετά συχνά στη γειτονιά μου και είχα απορρήσει και εγώ με τους "μ@.....ς" που τα αφήσαν έτσι. Αλλά μια μέρα τυχαία ανακάλυψα ότι δεν είναι αυτοί μ@.....ς . Μ@.....να είναι κάτι παρέες από πιτσιρίκια τα οποία πιάνουν τα αυτοκίνητα από πίσω (για αυτό δείχνουν προτίμηση στα μικρά χωρίς συναγερμό) και τα βγάζουν στη μέση του δρόμου για "χαβαλε" !!!!

Ρακόμελος Το avatar του/της bZrOo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pan0s78
    αυτό που λες (η μούρη κανονικά και ο κώλος έξω, στη μέση του δρόμου) το συναντούσα αρκετά συχνά στη γειτονιά μου και είχα απορρήσει και εγώ με τους "μ@.....ς" που τα αφήσαν έτσι. Αλλά μια μέρα τυχαία ανακάλυψα ότι δεν είναι αυτοί μ@.....ς . Μ@.....να είναι κάτι παρέες από πιτσιρίκια τα οποία πιάνουν τα αυτοκίνητα από πίσω (για αυτό δείχνουν προτίμηση στα μικρά χωρίς συναγερμό) και τα βγάζουν στη μέση του δρόμου για "χαβαλε" !!!!

Τα εξώγαμα του superman ;
    I make good milkshake !!!

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    δεν λεω τπτ, σας παραπέμπω στο avatar του mats8282

μολότοφ είναι η λύση....

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter

Re: δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...

Re: δεν θα γινουμε ανθρωποι ποτε...
    Μα ποτέ
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo
    Μη το λες, μια φορα που δε χωρουσε το πουλμαν να περασει, κατεβηκαμε 4 ατομα και μετακινησαμε ενα παλιο μικρα ακριβως ετσι..
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bZrOo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και συνεχιζω....

σημερα τριαξονικη νταλικα στην δεξια πλευρα του δρομου με τα μουτρα μεσα και ολο το υπολοιπο στο δρομο. 2 λωριδες, ο τυπος κατεργησε την μια με το ετσι θελω. ΟΟΟΟΟλοι απο πισω να προσπαθουν να στριμωχτουν σε μια να περασουν. Κοιτοντας πισω μολις περασα ο τυπος με το πασο του σιγα σιγα πηγαινε προς την νταλικα. Αργα ομως, δεν τρεχει και τιποτα, Ελλαδα ειμαστε.......

Ηθελα να ηξερα ποιος φωστηρας της κυνερνησης ή δεν ξερω και εγω τι, εβγαλε τις εξατμισεις απο πισω και τις εβαλε στα αριστερα των λεωφορειων. Σου λεει πισω ενοχλει, ενω αριστερα οχι. Ημαρτον, ρε φουστη μου ολοι ΧΑΖΟΙ ειναι εκει μεσα;;;;;
    Iταλια θυμαμαι κατι φεγγαρια που ημουνα εκει πιο παλια, οι εξατμισεις εφευγαν πανω απο το λεωφορειο. Η σωληνα πηγαινε πανω και κοιτουσε πισω το παπαρακι αλλα φυσικα δεν ενοχλουσε αφου ειναι πολυ ψηλα. Ποσο δυσκολο ειναι ρε διαολε;;;;;;;;

Aυτο το θεμα με τα σκουπιδιαρικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Οι τυποι βγαινουν οποτε θελουν;;;; Σε ωρα αιχμης ειναι δυνατον να ειναι και η σκουπιδιαρα στην μεση;;;; Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι παιζει με αυτο.

Το ιδιο και με τα φορτηγα τροφοδοσιας καταστηματων. Αντι να παει το πρωι πριν τις 6 (μην γελατε εξω ετσι γινεται) να φορτωσει/ξεφορτωσει παει οτι ωρα του καπνισει.

Δεν μας φτανει που γινεται χαμος στους δρομους δεν μας φτανει που εχουμε μικρους δρομους δεν μας φτανει που οι δεξιες λωριδες ειναι πλεον παρκινγκ εχουμε και αυτα. Εδω εγω με μηχανη και ζοριζομαι να παω στην δουλεια μου. Για τα αυτοκινητα δεν συζητω. ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη οι τυποι. Μπραβο.

Υ.Γ. Γιατι τα αυτοκινητα στο μπουρδ......ε Ελλαδα ερχονται με φλας;;; ; Aφου κανενας δεν τα χρησιμοποιει.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    .................

Υ.Γ. Γιατι τα αυτοκινητα στο μπουρδ......ε Ελλαδα ερχονται με φλας;;; ; Aφου κανενας δεν τα χρησιμοποιει.
    Για τα αλάρμ..

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    ,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t-134061-ztcgao5diu-1.jpg 
Προβολές:	487 
Μέγεθος:	3,1 KB 
ID:	144337
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Ηθελα να ηξερα ποιος φωστηρας της κυνερνησης ή δεν ξερω και εγω τι, εβγαλε τις εξατμισεις απο πισω και τις εβαλε στα αριστερα των λεωφορειων. Σου λεει πισω ενοχλει, ενω αριστερα οχι. Ημαρτον, ρε φουστη μου ολοι ΧΑΖΟΙ ειναι εκει μεσα;;;;;
    Iταλια θυμαμαι κατι φεγγαρια που ημουνα εκει πιο παλια, οι εξατμισεις εφευγαν πανω απο το λεωφορειο. Η σωληνα πηγαινε πανω και κοιτουσε πισω το παπαρακι αλλα φυσικα δεν ενοχλουσε αφου ειναι πολυ ψηλα. Ποσο δυσκολο ειναι ρε διαολε;;;;;;;;
    Γι αυτό φταίει η κυβέρνηση;

Την εξάτμιση στο πλάι την έχουν όσα λεωφορεία έχουν τον κινητήρα στη μέση (κυρίως κάτι Volvo pancake). Υπάρχουν και μερικά μοντέλα εδώ που έχουν την εξάτμιση στην οροφή (που όντως είναι το καλύτερο). Αλλά που κολλάει σε αυτό η κυβέρνηση;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί δε θα γίνουμε *ποτέ* άνθρωποι
    από SF στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2007, 10:30
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΠΛΟ ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 10:06
  3. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2005, 00:15