"
- Κοιτα, 2 παιδια ηρθαν το προηγουμενο μηνα να δωσουν..ο ενας με το ΚΤΜ του και ο αλλος με ενα ΧΤ..και οι δυο τα εχωσαν..σου λεει βρε αδερφε, οδηγω καιρο τωρα, αλλα πες οτι κατι μου συμβαινει εκεινη την ωρα, ζαλιζομαι, κλπ, γιατι να ξαναδωσω τοσα λεφτα απο την αρχη;
- και ποσα δινεις εαν κοπεις την πρωτη φορα;
- ποσα εδωσες τωρα;
- 400ε
- ε καπου τοσα να υπολογιζεις οτι θα δωσεις και τη δευτερη φορα..σου λεω δεν αξιζει, προτιμοτερο να τα χωσεις και να εισαι σιγουρος
- για τι ποσο μιλαμε για το λαδωμα;
- 200ε. Τους τα σκας και ουτε πορεια βγαινεις, δε σε χρονομετρουν, ξεμπερδευεις στο αψε σβησε.
"
για οσους δεν το πιασαν ακομη αυτη ειναι μια συνομιλια με τον "δασκαλο" οδηγησης (στην πιστα παρακαλω και εγω καβαλα στην CB500)
δε μπορω να πω οτι δυσκολευομαι ιδιαιτερα με τη μηχανη, δεδομενου οτι εχω μηδενικη (0, zero) πειρα σε διτροχα (ουτε καν με παπι, κατευθειαν πανω στην CB) αλλα αυτο που με ζοριζει απιστευτα (τουλαχιστον στα 2 μαθηματα που εχω κανει εως τωρα)
ειναι αυτη η καταραμενη ευθεια που πρεπει να περασεις σε πανω απο 15"..
Οπως και να το κανουμε ομως ΔΕΝ μπορω να λαδωσω. Και λογω οικονομικων, αλλα πανω απ'ολα λογω θεσης..δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα σε εναν πουτανας γιο που βγαζει 2000 μαυρα ευρω τη βδομαδα απο 20 μαλακες που θα του τα σκασουν.
Αλλα και αυτο το γαμημενο συστημα, ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να λαδωσεις..ακους εκει, η δευτερη φορα της εξετασης (αναγκαστικα μαθηματα + παρασταση)=αλλα τοσα ευρω..
Δεν ξερω τι θα γινει..δεν φοβαμαι τοσο το να κοπω, αλλα το τι θα κανω εαν κοπω.
Την πρωτη φορα που εδωσα για διπλωμα αυτοκινητου (δε τα εσκασα ουτε τη δευτερη) ο πουστης ο εξεταστης που καθοταν απο πισω με μπερδεψε στο παρκαρισμα εσκεμμενα με αποτελεσμα να ακουμπησω το πεζοδρομιο (ωραιος λογος για κοψιμο, τωρα που τα καβαλαω τα πεζοδρομια δεν μου περνει κανεις το διπλωμα ομως, γιατι..
εκει δεν αντεδρασα καθοτι και πιο πιτσιρικας αλλα και απογοητευμενος επειδη νομιζα οτι ηταν δικη μου ευθυνη αποκλειστικα.. Εδω ομως, καπως πιο συνειδητοποιημενος & με αρκετα χιλιομετρα στους δρομους, εαν μου κατσει κανενας ξυνισμενος βλακας απο αυτους που εκμεταλλευονται την περισταση και συμπεριφερονται λες και ειναι συνταγματαρχες;
καμμια συμβουλη/εμπειριες επι του θεματος;; ειδικα για αυτη τη καταραμμενη ευθεια..