Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: disc lock alarm

disc lock alarm

Έχει κανείς δοκιμάσει τα λουκέτο για δισκόφρενα με συναγερμό. Τα είδα στο site της xena και μου εκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Προφανώς θα είναι και πιο οικονομικά από ην εγκατάσταση ενός κανονικού συναγερμού,όμως κάνουν αντίστοιχη δουλειά. Αντέχουν στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες;

Παλαιό μέλος
    φιλε μου καλυτερα ξεχνα το, τσαμπα λεφτα, ειχα και της xena και της Abus με 100 ευρω μαλιστα της abus, ακουγεται υπερβολικα σιγα ο συναγερμος

BMW R 1200 GS Adventure. Το avatar του/της felter
    Ερώτηση????????
    δεν βοήθα στο να μην το ξεχνάς κλειδωμένο πάνω στο δισκόφρενο την ώρα που πας να ξεκινήσεις??????
    Shoei X-Spirit
    r1200gs@hotmail.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    φιλε μου καλυτερα ξεχνα το, τσαμπα λεφτα, ειχα και της xena και της Abus με 100 ευρω μαλιστα της abus, ακουγεται υπερβολικα σιγα ο συναγερμος
    110 DB ? Υπερβολικα σιγα ?
    Μηπως ειχες κανα παλιοτερο μοντελο ?
    Σε σχεση με το συναγερμο εγω νομιζω υπερτερει σε 3 πραματα:
    -Δεν βαζεις χερι καθολου στην καλωδιωση της μοτοσυκλετας
    -Δεν καταναλωνει ρευμα απο την μπαταρια
    -Εχεις μια εππλεον ασφαλεια να μην στην τσουλισει καποιος.

Εγω το σκεφτομαι σοβαρα να παρω ενα τετοι της xena.

Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
    Ερώτηση????????
    δεν βοήθα στο να μην το ξεχνάς κλειδωμένο πάνω στο δισκόφρενο την ώρα που πας να ξεκινήσεις??????
    ναι αλλα αυτό το πετυχαίνεις και με ένα σπιράλ καλώδιο πολύ φθηνώτερα (και πολύ πιο διακριτικά!)

Παλαιό μέλος
    file mou, parto kai molis akouseis ton sinagermo tha gelas, tis xena eixa parei prin apo ena xrono kai to poulisa amesws 40 eurw to pira kai prin 2-3 mines pira ena abus 115 eurw to opoio akougotan apeiroelaxista dinatotera, ama to akouseis kai apo konta tha se poiasei ena gelio allo pragma

ama telika to pareis rixe ena minima edw me entipwseis pantws

Απ'ότι καταλαβαίνω μάλλον θα είναι πεταμένα λεφτά. Επομένως πάμε σε κλασικό συναγερμό; Δεν υπάρχει κάποια άλλη λύση; Το διαμέρισμα μου είναι σε 1ο όροφο και η μηχανή μπάινει στην πυλωτή. Η πολυκατοικία έχει δύο εισόδους. Μία για τα αυτοκίνητα η οποία είναι με τηλεχειρισμό και ασφαλίζει και μία για τους κατοίκους η οποία δεν κλειδώνει και φυσικά από εκεί μπαινοβγαίνει έυκολα μία μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Η XENA δηλωνει 110 dB συναγερμο.

ΜΕΤΑ (115 db)
    SPYBALL (115 dB)
    Scorpio (120 dB)
    Cyclon (120db)

δε αμφιβαλλω σε αυτο που λες μιας και ησουν κατοχος....αλλα απο δυναμη (τουλαχιστον στα χαρτια) ειναι εφαμιλλο με τους κανονικους συναγερμους.

Στο Youtube εχει videaκια με ΧΕΝΑ.

Παλαιό μέλος
    ok file mou, esi parto kai postare meta an eisai euxaristimenos me ton sinagermo tou

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
    Ερώτηση????????
    Σε αυτό πραγματικά βοηθάει πολύ!
    Δεν ακούγονται ιδιαίτερα δυνατά αλλά είναι ένα αρκετά καλό μέτρο κι αυτό!

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Σε σχεση με το συναγερμο εγω νομιζω υπερτερει σε 3 πραματα:
    Σε καμιά περίπτωση μια κλειδαριά με σειρήνα δεν αντικαθιστά τον ένα καλό συναγερμό ειδικά
    αν αυτός έχει και τηλεειδοποίηση (pager)!

Και να μην ξεχνάμε ότι στα καινούργια μηχανάκια ΔΕΝ χρειάζεται να πειράξουμε καλωδιώσεις
    για να μπει ένας συναγερμός συνήθως υπάρχει πρίζα έτοιμη για να μπει συναγερμός!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Σε αυτό πραγματικά βοηθάει πολύ!
    Δεν ακούγονται ιδιαίτερα δυνατά αλλά είναι ένα αρκετά καλό μέτρο κι αυτό!
    tha voithage ama xtipage amesws, ama aneveis panw xwris na kounithei poli i mixani prwta tha peseis kai meta tha xtipisei o sinagermos gia na sou pei poso mlks eisai pou xexases to louketo panw xaxa

pantws gia to abus 115 eurw einai petama, to xena exei 40 apo tin alli

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    tha voithage ama xtipage amesws, ama aneveis panw xwris na kounithei poli i mixani prwta tha peseis kai meta tha xtipisei o sinagermos gia na sou pei poso mlks eisai pou xexases to louketo panw xaxa

pantws gia to abus 115 eurw einai petama, to xena exei 40 apo tin alli
    Μια τέτοια κλειδαριά εντελώς μα εντελώς no name που πήρα 40? εδώ από Βόλο κιόλας χτυπάει αμέσως αρκεί να κουνηθεί έστω και λίγο!

Αλλά πάλι σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το συναγερμό με τηλεειδοποίηση που έχω!

δεν ξερω τι λετε παιδια αλα σπαει τα αυτια ο συναργεμος της,το εχω εγω αλα εχει ενα κακο καταναλωνει ευκολα την μπαταρια και αμα βραχει αρκετα χαλαει.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    δεν ξερω τι λετε παιδια αλα σπαει τα αυτια ο συναργεμος της,το εχω εγω αλα εχει ενα κακο καταναλωνει ευκολα την μπαταρια και αμα βραχει αρκετα χαλαει.
    εντάξει τότε κανένας κλέφτης δεν θα δυσκολευτεί να μουσκέψει την κλειδαριά...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Screamer Disc Alarm Lock ....Μπουρδίτσα ορ νοτ ?
    από Isi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2012, 15:38
  2. Xena alarmed disc lock
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2008, 17:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας