Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: F800s η Z750??

Νέο μέλος

F800s η Z750??

Εχω Ζ750 2006 κ σκεφτομαι για το F800S.ταιριαζει καλυτερα στη χρηση την οποια θελω τη μοτο μου,αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω με το γκαζι της.αν καποιος ξερει αν ειναι τοσο ασχημα τα πραματα,ας πει.βοηθειστε με..!

Re: F800s η Z750??

Αρχικά δημιουργήθηκε από kazzax
    Εχω Ζ750 2006 κ σκεφτομαι για το F800S.ταιριαζει καλυτερα στη χρηση την οποια θελω τη μοτο μου,αλλα φοβαμαι μη ξενερωσω με το γκαζι της.αν καποιος ξερει αν ειναι τοσο ασχημα τα πραματα,ας πει.βοηθειστε με..!
    Όπως θα σου πουν και οι περισσότεροι …TEST RIDE

Κρίνε αν ΕΣΕΝΑ σου κάνει και σου αρέσει …

Όπως και να έχει …καλά χιλιόμετρα

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    καλησπερα φιλαρακι καλο το f 800
    αλλα πολυ ποιο ακριβο και σε
    αγορα και σε σερβις απο το z 750
    και δεν ξερω αν θα αντεξεις τα 30
    αλογα πιο κατω!!
    εχει βεβαια πολυ καλητερο φερινγκ
    απο το z!!
    δεν βοηθαω και πολυ
    απλα μια γνωμη λεω!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

papoy Το avatar του/της Viking
    Καλησπέρα φίλε!

Σκεφτόμουν κι εγώ για BMW F800S μιας και τις μπέμπες τις θεωρώ αξιόλογες μηχανές που έχουν κάτι να δείξουν.

Για την συγκεκριμένη με αποθάρυνε κάποιο μέλος του moto.gr (ονόματα δε λέμε) που είχε τέτοιο και τον είχε αφήσει άπειρες φορές στο δρόμο ενώ πήγαινε συνεχώς στην αντιπροσωπεία για ανακλήσεις.

Μου είπε ότι δεν κατασκευάζεται στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ποιοτικά της στάνταρ να είναι πολύ χαμηλότερα και τελοσπάντων επειδή δεν ήμουν και πολύ ψημένος πήρα VFR800

Αν και ο ιμάντας και η ιδιαιτερότητα της μπέμπας σε design μ'αρέσουν, τα παράπονα που είδα παντού για την ποιότητα των πλαστικών και της βαφής + τα διάφορα προβλήματα και ανακλήσεις θα με έστρεφαν στη δοκιμασμένη λύση του Ζ που αν και σουπίτσα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    σαν συγκριση το θεορω ασχετη!!! πρωτεινω την πιο χρησιμη και πιο αξιοπιστη...
    τα λογια ειναι περιτααααα αα αααα ααααα!!! (μαρινελα).
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Καλησπέρα φίλε!

Σκεφτόμουν κι εγώ για BMW F800S μιας και τις μπέμπες τις θεωρώ αξιόλογες μηχανές που έχουν κάτι να δείξουν.

Για την συγκεκριμένη με αποθάρυνε κάποιο μέλος του moto.gr (ονόματα δε λέμε) που είχε τέτοιο και τον είχε αφήσει άπειρες φορές στο δρόμο ενώ πήγαινε συνεχώς στην αντιπροσωπεία για ανακλήσεις.

Μου είπε ότι δεν κατασκευάζεται στην Ευρώπη με αποτέλεσμα τα ποιοτικά της στάνταρ να είναι πολύ χαμηλότερα και τελοσπάντων επειδή δεν ήμουν και πολύ ψημένος πήρα VFR800

Αν και ο ιμάντας και η ιδιαιτερότητα της μπέμπας σε design μ'αρέσουν, τα παράπονα που είδα παντού για την ποιότητα των πλαστικών και της βαφής + τα διάφορα προβλήματα και ανακλήσεις θα με έστρεφαν στη δοκιμασμένη λύση του Ζ που αν και σουπίτσα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

όταν λες οτι το z750 είναι σουπίτσα τι εννοείς???
    οδηγικά δν με τρέλανε αλλά σαν σύνολο μου φάνηκε πολυ στοιβαρό κλπ
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Τα έχω οδηγήσει και τα 2 και από άποψη γκαζιού δεν νομίζω ότι υστερεί ιδιαίτερα το bmw!
    Μπορεί να έχει 25 άλογα λιγότερα αλλά έχει λίγο ροπή παραπάνω(86 Nm το Bmw, 75 το Ζ) και είναι και αρκετά εύστροφο το μοτέρ του!!
    Επίσης το Bmw μΕ φάνηκε λίγο πιο ελαφρύ και ευέλικτο! Τώρα έχουν ακουστεί κάτι προβληματάκια σχετικά με το Bmw αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες!
    Ότι και να κάνεις οδήγησε το ο ίδιος για να δεις πως σΕ φαίνεται πριν πάρεις κάποια απόφαση!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    όταν λες οτι το z750 είναι σουπίτσα τι εννοείς???
    οδηγικά δν με τρέλανε αλλά σαν σύνολο μου φάνηκε πολυ στοιβαρό κλπ
    Εννοώ ότι το έχει πολύς κόσμος,δεν αφήνω υποννoούμενα για οδική συμπεριφορά.Μια χαρά μηχανή είναι όπως λες,στιβαρή και προβλέψιμη (είχα Ζ750S..)

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Εννοώ ότι το έχει πολύς κόσμος,δεν αφήνω υποννoούμενα για οδική συμπεριφορά.Μια χαρά μηχανή είναι όπως λες,στιβαρή και προβλέψιμη (είχα Ζ750S..)

Περα από κανα 2 βόλτες δν το ξέρω το μηχανάκη και μάλλον με ενδιαφέρει και εμένα για αυτό ρωτάω
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Περα από κανα 2 βόλτες δν το ξέρω το μηχανάκη και μάλλον με ενδιαφέρει και εμένα για αυτό ρωτάω
    Το δικό μου ήταν '06.Είναι αξιόπιστο,έχει αρκετή δύναμη,άνετο και όμορφο naked (το Ζ750S είχε βέβαια λίγο κατηφορική-εκνευριστική σέλα που όμως διορθώνεται εύκολα και φυσικά ήταν πιο άσχημο από το γυμνό).

Τα μέτρια φρένα και οι σχετικά μέτριες αναρτήσεις (μέχρι το 06 λέω,μετά δεν ξέρω) δεν με πείραξαν ποτέ γιατί δεν οδηγάω οριακά.

Είναι καλή επιλογή,δε θα σε προδώσει ποτέ εκτός από μία φορά που θα χρειαστεί να αλλάξεις αντλία βενζίνης

Παρόμοια θέματα

1. Z750
    από MARK στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 01:34
  2. den brisko kawasaki z750
    από tzo80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 17:05
  3. Elliniki Pragmatikotita z750 I Fazer (i mallon Kawasaki i Yamaha)
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 10:09
  4. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38
  5. Allagi moto(Z750)
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2004, 20:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα