wraia....tsakwnontai oi duo abaloi twra...enas gauros kai ena aekaki...
katse na apolausw ligo :rotflmao: :rotflmao:
katse na apolausw ligo :rotflmao: :rotflmao:
exeis pmΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πες μου με πμ ................ λέμε !!!
Στο σκοτάδι θα μείνω ;;;
kai esy giobazo![]()
ρε ΚαραγκουνοΣαριεγκι....κανε μας την χαρη.....αιντεΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
katse na apolausw ligo :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
MEΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..........
Πρέπει νά πάμε κάπου άλλού νά τήν κάνουμε........
Τώρα..........γιατί έξαφανίστηκαν οί άξίες....???
ή γιά τό ότι όλοι πλέον γαμάνε τή γυναίκα τού γείτονα καί
γίνεται ένας γάμος καί βγαίνουν δύο διαζύγια.......
καί...........καί ............καί.
![]()
Γεια σου, Τerens. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 31 χρόνων και κατάγομαι από την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια είχα δύο σχέσεις που κράτησαν η μία δυόμισι χρόνια και η άλλη ενάμισι, αλλά δεν προχώρησαν. Οι χωρισμοί με πλήγωσαν. Εκτοτε έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στις γυναίκες και δεν μπορώ να βρω κάποιον να με καταλαβαίνει. Αυτή την περίοδο βγαίνω με πέντε γυναίκες, αλλά πάλι μένω ανικανοποίητος. Φοβάμαι πολύ να προχωρήσω με κάποια. Εχω και στρες λόγω δουλειάς, ανασφάλειες κ.λπ. Ακουσα πριν από καιρό στην τηλεόραση για μια ασθένεια, τον ψυχικό διπολισμό. Τα διπολικά άτομα έχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους και νιώθουν ανικανοποίητα. Συμπτώματα που σε κάποιον βαθμό νομίζω ότι έχω. Eχασε και η αεκ απο τον γαυρο προχθες .....Τι να κάνω; Υπάρχει τελικά μεγάλη αγάπη; Νίκος, Αθήνα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γεια σου, Τerens. Ονομάζομαι Νίκος, είμαι 31 χρόνων και κατάγομαι από την Κρήτη. Τα προηγούμενα χρόνια είχα δύο σχέσεις που κράτησαν η μία δυόμισι χρόνια και η άλλη ενάμισι, αλλά δεν προχώρησαν. Οι χωρισμοί με πλήγωσαν. Εκτοτε έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στις γυναίκες και δεν μπορώ να βρω κάποιον να με καταλαβαίνει. Αυτή την περίοδο βγαίνω με πέντε γυναίκες, αλλά πάλι μένω ανικανοποίητος. Φοβάμαι πολύ να προχωρήσω με κάποια. Εχω και στρες λόγω δουλειάς, ανασφάλειες κ.λπ. Ακουσα πριν από καιρό στην τηλεόραση για μια ασθένεια, τον ψυχικό διπολισμό. Τα διπολικά άτομα έχουν σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή τους και νιώθουν ανικανοποίητα. Συμπτώματα που σε κάποιον βαθμό νομίζω ότι έχω. Eχασε και η αεκ απο τον γαυρο προχθες .....Τι να κάνω; Υπάρχει τελικά μεγάλη αγάπη; Νίκος, Αθήνα
![]()
εχεις και προβλημα διχασμενης προσωπικοτητας γιατι στο προφιλ σου γραφεις Κωστας...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βρε αντε ρούφα το αυγό σου κατακαιμένε με τον καραγκούνη σου που θα μας την πεις κιόλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
katse na apolausw ligo :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
πόνεσε ε????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
νατα νατα....γυρισες επιτελους απο την περιοδεια σου???![]()
![]()
ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.....ΠΑΛΙΟΚΟΥΛΑΤΖΑ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
enas karagounis omws (oso prosvlitiko kai an akougetai autoΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
βρε αντε ρούφα το αυγό σου κατακαιμένε με τον καραγκούνη σου που θα μας την πεις κιόλας![]()
![]()
) se pataei sunexia sto 5 x 5:rotflmao:
ποιον πατάει μωρε, που τα βλέπεις αυτα σε όνειρα??Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
enas karagounis omws (oso prosvlitiko kai an akougetai auto) se pataei sunexia sto 5 x 5:rotflmao:
απλά ήμουν ντεφορμε στα τελευταία παιχνίδια, στα 2 πρώτα που σε κάναμε άλογο τα ξεχνάς ε???
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ποιον πατάει μωρε, που τα βλέπεις αυτα σε όνειρα??
απλά ήμουν ντεφορμε στα τελευταία παιχνίδια, στα 2 πρώτα που σε κάναμε άλογο τα ξεχνάς ε???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα οντως γυρισες απο την περιοδεια με το τσιρκο....και απο ''αλογο'' που σε ειχαμε κανει....αποφασησες να γινεις και κλοουν.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι οσο το περσινο ξεκολιασμα και ξεβρακωμα που βαλαμε μονο 4.....Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πόνεσε ε????![]()
![]()
re katsiki exeis parei duo paixnidia , kai olo ton upoloipo xrono se patawΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ποιον πατάει μωρε, που τα βλέπεις αυτα σε όνειρα??
![]()
![]()
katsiko tragaro :rotflmao:
καλα μη σκίσετε και καλτσόν μια φορά μας βάλατε 4 και σεις και κάτι τρέχει στα γύφτικα, για κάτσε να δεις ποσες φορές σου έχω βάλει 4 εγώ χώρια που δε θυμάσαι τα 6, τι να μας πεις ρε πελατάκο!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οχι οσο το περσινο ξεκολιασμα και ξεβρακωμα που βαλαμε μονο 4.....![]()
άντε πελάτη πιάσε μια μπυρίτσα και θα σου στείλω τα γκολάκια σε dvd να τα εχεις!!!
ΥΓ σου χρωστάω και ένα ξεκ@λιασμα στο τάβλι
καλά κανόνισε εσύ για 5χ5 και θα σε κάνω ξανά άλογο γιατί έβγαλες γλώσσα και δεν κάνει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
re katsiki exeis parei duo paixnidia , kai olo ton upoloipo xrono se pataw![]()
katsiko tragaro :rotflmao:
eipame esy hta kanoniseis....ektos kai an ko ko ko koΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλά κανόνισε εσύ για 5χ5 και θα σε κάνω ξανά άλογο γιατί έβγαλες γλώσσα και δεν κάνει.....![]()