εγώ δεν κανονίζω, κανόνισε εσύ και θα έρθω σίγουρα οπότε μη μου λες κοκοκοΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
eipame esy hta kanoniseis....ektos kai an ko ko ko ko![]()
εγώ δεν κανονίζω, κανόνισε εσύ και θα έρθω σίγουρα οπότε μη μου λες κοκοκοΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
eipame esy hta kanoniseis....ektos kai an ko ko ko ko![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλα μη σκίσετε και καλτσόν μια φορά μας βάλατε 4 και σεις και κάτι τρέχει στα γύφτικα, για κάτσε να δεις ποσες φορές σου έχω βάλει 4 εγώ χώρια που δε θυμάσαι τα 6, τι να μας πεις ρε πελατάκο!!!!!
άντε πελάτη πιάσε μια μπυρίτσα και θα σου στείλω τα γκολάκια σε dvd να τα εχεις!!!
ΥΓ σου χρωστάω και ένα ξεκ@λιασμα στο τάβλι
αααααααααααα.....εγινες ο ΑρχιΚλοουν εεεεεεεεεεεε???
στα face2face πιπα/κωλο σε εχω ρε και μιλας ακομα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. ασε...τωρα εχω βρει αλλο πελατη....μολις μου σπασει κανα ταβλι στο κεφαλι....θα ειμαι παλι available...![]()
υ.γ.2 οταν κανεις μπιντε....παρε τηλεφωνο...μια προπονησουλα δεν χαλασε ποτε κανεναν....![]()
θα φωναξεις και την γιαγια σου αυτην την φορα???Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
καλά κανόνισε εσύ για 5χ5 και θα σε κάνω ξανά άλογο γιατί έβγαλες γλώσσα και δεν κάνει.....![]()
![]()
![]()
απο εσενα το κουτσαλογο καλυτερα θα παιζει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εγώ δεν κανονίζω, κανόνισε εσύ και θα έρθω σίγουρα οπότε μη μου λες κοκοκο
kkooooo koko ko ko ko ko ko k oko ko ko ko
βρε δε γ@μιεστε και οι 2!!!!!
κανονίστε ρε πελάτες και θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ αυτή την βδομάδα έχω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο, την επόμενη αν κανονίσεις είμαι μέσα, εγώ πάντως δεν το κάνω, εσύ πάντα ήσουν ο διοργανωτής!!!!!
katse na doume pano....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
θα φωναξεις και την γιαγια σου αυτην την φορα???:
απο εσενα το κουτσαλογο καλυτερα θα παιζει.....
![]()
::
mexri twra exei ferei...ton aderfo tou, ton xaderfo tou, kati filous, batzanakides, kati ¨kolitous¨pou epaizan se omades....alla olo![]()
![]()
to vlepw tin epomeni tha ferei ton diogo.....kai tha pei oti einai makrinos tou xaderfos apo makrino tou soi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μ@λ@κας που είσαι, πέθανα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
katse na doume pano....
to vlepw tin epomeni tha ferei ton diogo.....kai tha pei oti einai makrinos tou xaderfos apo makrino tou soi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2oς όμιλος
Μπενφίκα
Ολυμπιακός
Γαλατασαράι
Xέρτα
Mέταλιστ Κάρκιβ
Οι ευχες του προεδρου επιασαν τοπο.Δεν σας εκατσε η Μιλαν![]()
η χέρτα από τον 4ο ήταν η πιο δύσκολη του ομίλου, κατα τα άλλα γενικά βατή η κλήρωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
2oς όμιλος
Μπενφίκα
Ολυμπιακός
Γαλατασαράι
Xέρτα
Mέταλιστ Κάρκιβ
Οι ευχες του προεδρου επιασαν τοπο.Δεν σας εκατσε η Μιλαν![]()
η μπεμφίκα στα μέτρα μας πιστεύω
η γαλατα είναι πολή δυνατή στην έδρα της
η χέρτα μία καλή γερμανική ομάδα που βέβαια αν είμαστε σοβαροί είναι οκ
τέλος την μέταλιστ δεν την γνωρίζω, φαντάζομαι ότι δε θα είναι κάτι το φοβερό!!!!
γενικά αν είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε προβλήματα, αν παιξουμε όπως με την νορτζελαντ στο πρώτο παιχνίδι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
[B]η χέρτα από τον 4ο ήταν η πιο δύσκολη του ομίλου, κατα τα άλλα γενικά βατή η κλήρωση.
τέλος την μέταλιστ δεν την γνωρίζω, φαντάζομαι ότι δε θα είναι κάτι το φοβερό!!!!
εριξε 4αρα στην ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ και την πέρασε που ειναι 3η στο πρωταθλημα ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
πωλειται tank bag μαυρο 30ltτης bagster gia transalp 650
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=52567[url]
Η Μεταλιστ απεκλεισε την Μπεσικτας....
Τελος παντων.Αν καταφερετε να περασετε θα σας παραδεχτω.Οι πιθανοτητες σας ειναι 1/3 για εμενα.
ΥΓ Το τελευταιο παιχνιδι σας θελω να ειναι στο Καραισκακη,να θελετε νικη ή ισοπαλια για να περασετε και να χασετε στο 90 απο γκολ του Κατσουρανη.
![]()
παραδέξου μας από τώρα δεν χρειάζετε να περιμένειςΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Η Μεταλιστ απεκλεισε την Μπεσικτας....
Τελος παντων.Αν καταφερετε να περασετε θα σας παραδεχτω.Οι πιθανοτητες σας ειναι 1/3 για εμενα.
ΥΓ Το τελευταιο παιχνιδι σας θελω να ειναι στο Καραισκακη,να θελετε νικη ή ισοπαλια για να περασετε και να χασετε στο 90 απο γκολ του Κατσουρανη.
![]()
καλώς τα τα παιδιά σε όλες τις αντιπάλους λέμε, και 3αρες θα ρίξουμε
χώρια που πιο πιθανό είναι να μας παρακαλάει ο κατσουράνης να τους αφήσουμε να μας βάλουν γκολ αυτοί γιατί θα έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση μας πανηγυρικά και θα είμαστε αδιάφοροι
ΥΓ το παράκανα ε?![]()
![]()
![]()
Γαλατά εκτός (23/10)
Μπενφίκα εντός (27/11)
Μέταλιστ εκτός (3/12)
Χέρτα εντός (18/12)
...
Με αρκετο ζορι με..... τουρκους και γερμανους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Γαλατά εκτός (23/10)
Μπενφίκα εντός (27/11)
Μέταλιστ εκτός (3/12)
Χέρτα εντός (18/12)
Πιστευω οτι μπορουμε να παμε καλα....
:smilea:
Τι..?? Δεν γραφει Λαμπρος..????Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εχεις και προβλημα διχασμενης προσωπικοτητας γιατι στο προφιλ σου γραφεις Κωστας...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()