ας μιλησουν ιδιωτες χουσβαρνα για ανταλακτικα και σερβις σε καλα συνεργια
οταν λεει ο devil πολιτικο εννοει και με ενα καλο σετ αναρτισεων γιατι βλεπω το xr περα απο την μανιβελα εχει συμβατικο μπροστα
συνεχιστε ...
ας μιλησουν ιδιωτες χουσβαρνα για ανταλακτικα και σερβις σε καλα συνεργια
οταν λεει ο devil πολιτικο εννοει και με ενα καλο σετ αναρτισεων γιατι βλεπω το xr περα απο την μανιβελα εχει συμβατικο μπροστα
συνεχιστε ...
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
ΧR650!
ανοθευτη αισθηση, σχεδιο που προσωπικα με τρελαινει+οτι το εχω αποθυμενο το μηχανακι...
![]()
σταυρο παντως πιστευω πως αν εχει προθεση καθε 1000 λαδια και 3000 βαλβιδες μπορεις να κοιταξεις και σε μηχανακια που δεν ειναι τοσο πολιτικα.. Αρκει κ αν θες κατι πιο βολταδικο με πιο ηρεμο μοτερ και ανετη σελα (αλλα δεν το νομιζω)
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μαγε το ειδα το strada αλλα εχω καποιες ενστασεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Devil's
Aprilia strada factory 660cc
http://www.fastgear.gr/thumb.php?pat...&sX=700&sY=700
48 HP (35 kW) at 6,000 rpm.
Θεωρητικά καλύπτει αυτό που θες και με το παραπάνω.
Και μερικές λεπτομέρειες στο απο κάτω.
http://www.fastgear.gr/index.asp?mod...stlanguages=en
Αν ψάξεις ίσως το βρείς και μεταχειρισμένο , μιας και είναι του 05 παραγωγή και δεν θα περνάει και το ποσό που λες, λογικά.
Gandalf
οπως:
ανακοινωνει 48 (οποτε τροχο χλωμο να εχει πανω απο 40)
βαρυ
και γενικα ογκωδες-"μπουγιοζικο"
τελος και πολυ σημαντικο....αξιοσπιστια....![]()
τα ηλεκτρικα για ενα μηχανακι δεν ειναι λιγο πραγμα..
![]()
το ειχα στα πλανα καθως επισης και το crf...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
γιατι δεν κοιτας κανα wrf 450?![]()
αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο "πολιτικα"....![]()
παρ'ολα αυτα μου αρεσουν και τα 2 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αλλιώς ΚΤΜ αβλεπεί για μένα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
em.. ρε φίλε είπες "πολιτικό" και υπέθεσα οτι το θες και "ντυμένο"... άρα πλαστικά και τέτοια επάνω του.
Αλλιώς ΚΤΜ αβλεπεί για μένα...
Απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη!!!
Gandalf
αυτο το μηχανακι ειναι τοσο ασχημο που μονο με την κουκουλα μπορεις να το βγαλεις βολτα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οπως ειπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
το 610 δεν εχει τοσο γκαζι
παρε το κτμ 690 για μενα![]()
εχει πολλα χρηματα μεταχειρο τωρα....(τουλαχιστον 8)
ασε που δεν πουλονται και πολλα...:wacko:
κοιτα και κανενα smc και duke αλλα οπως σου ειπα μετα το 2004 μοντελα για ευνο'ι'τπυς λογους![]()
δες και κανενα fmx θα τα εχεις ολα στα φαναρια τα παπια:rotflmao: :rotflmao:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
dr-z συνολο με μαξξξξ 6000 εχεις αγορα-50 αλογακια και αξιοπιστια ...
και τα 55 αλογα τροχο και ανω ας τα αφησουμε για μια κατηγορια που δεν περιλαμβανει σχεδον ΚΑΜΙΑ απο τις προυποθεσεις που θετεις ...
PROzacRIDER
κοιτα να δεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σταυρο παντως πιστευω πως αν εχει προθεση καθε 1000 λαδια και 3000 βαλβιδες μπορεις να κοιταξεις και σε μηχανακια που δεν ειναι τοσο πολιτικα.. Αρκει κ αν θες κατι πιο βολταδικο με πιο ηρεμο μοτερ και ανετη σελα (αλλα δεν το νομιζω)
καθε 1000 κανω λαδια στο xr250 που εχω τωρα. και καθε 5 χιλ ρυθμισμα βαλβιδων...
δεν θελω να ξεφυγω απο αυτο το "προγραμμα",καθως επισης και δεν θελω εκει που πηγαινω καμια μερα (ενω του εχω κανει τα service του) να αρχισει να χτυπαει απο το πουθενα.
ξερω οτι τα μη πολιτικα μηχανακια εχουν τετοια θεματακια και δεν ειναι οτι καλυτερο...παρ'οτι μπορει να σου προσφερουν απιστευτη ευχαριστηση οποτε τα καβαλας!
τετοια λετε και θα με αναγκασετε να το κανω να περναει τα 690 απο πανω...Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
δες και κανενα fmx θα τα εχεις ολα στα φαναρια τα παπια:rotflmao: :rotflmao:
frankly my dear, i dont give a damn...
εγω ειμαι "ψημενος" ΚΑΡΓΑ για το 660smc.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
em.. ρε φίλε είπες "πολιτικό" και υπέθεσα οτι το θες και "ντυμένο"... άρα πλαστικά και τέτοια επάνω του.
Αλλιώς ΚΤΜ αβλεπεί για μένα...
Απορώ γιατί το σκέφτεσαι ακόμη!!!
Gandalf
αλλα και καποιο αλλο πουλακι μου ειπε οτι σκορπανε...![]()
και ειναι και το θεμα του μεταχειρο...πως θα το εχει ο αλλος?? συνηθως τετοια μηχανηματα ειναι σκισμενα..
![]()
το ξερω ειμαι δυσκολος αλλα θελω να ειμαι και ψιλοεξασφαλισμενος....
αμα δωσω τα φραγκα και μετα τρεχω για μαζεματα....χεστηκαμε....![]()