Σελίδα 21 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εχω καβαλησει στην εκθεση και ειπα πως ειναι σαν xlr250, με καινουρια οργανα.
    Εδω το παλατι το vstrom πολλες φορες θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο.
    Που να παω εγω με την παραγκα;
    κι εγώ καβάλησα στην έκθεση το hayabusa...μου φάνηκε λίγο γρήγορο ρε γμτ...

Το χαγιαμπουσα ειναι αλλου παππα ευαγγελιο

Μηπως υπαινισεσε οτι αν καβαλαγα το τρανσαλπ στον δρομο, θα με επνιγε η αδρεναλινη;
    Και οτι στατικα το τρανσαλπ κρυβει τις χαρες του;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μηπως υπαινισεσε οτι αν καβαλαγα το τρανσαλπ στον δρομο, θα με επνιγε η αδρεναλινη;
    Και εκτος.................και εκτος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	02transalp700zv6.jpg 
Προβολές:	405 
Μέγεθος:	92,2 KB 
ID:	144605

Αφου σας αρεσει, γιατι δεν το περνετε και εχει βρωμισει ο τοπος απο τα vstrom;

γιατι αυτη που ξέρουν τι πρέπει να πάρουν ειναι πραγματικα λίγοι!!!!!:smilea: :smilea:
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από panisk
    Δηλαδή ρε μεγάλε αν δε συμφωνήσουμε μαζί σου και δεν έχουμε ότι οδηγείς εσύ κάνουμε μαλακία??? Πήρες αυτό που γούσταρες γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ. Άσε και στους άλλους το δικαίωμα της επιλογής.

Επίσης σε παρακαλώ πρόσεχε τη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Κάποιοι με πρώτο εμένα ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να διαβάζουμε μπινελίκια και να απαντάμε με τον ίδιο τρόπο. Μην κάνουμε WC το FORUM. Είμαστε όλοι εδώ γιατί κάνουμε κέφι τους 2 τροχούς και όχι για να βγάλουμε τα μάτια μας!!! ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!

Εχει και φόρουμ με καλόγριες (μαύρες ζαρτιέρες κλπ) και μαθήτριες του κονερβατουάρ αμα θέλεις να μπείς εδώ είμαστε μοτοσυκλετιστές που κάνουν χαβαλέ αν δεν το έχεις καταλάβει !!

Εχει κι εδώ μπινελίκια αλλά δεν βλέπω να παρεξηγήθηκες http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1

Α και προφανώς δεν σου αρέσει ο Τζιμάκος

τί έγινε ρε παιδιά τι έχασα ???
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Τα λεφτα σου εχασες, καπου στην Honda θα τα ξεχασες.

Αιθεροβαμονα, να παραδεχτω πως ειμαστε λιγο γαιδουρια που δεν σου ευχηθηκαμε καλοριζικη και καλα χιλιομετρα.
    Αλλα εισαι το φαι μας γι αυτη την κοντρα.
    Επισης μονο σε αυτο το φορουμ, ειμαστε καμια τρακοσαρια vstromades, οποτε καταλαβαινεις σε τι γιαφκα επεσες.
    Αντε με το καλο να ανοιξετε την σελιδα σας μολις γεμισετε ταξι, και να το γλεντησουμε με την ιδιαιτεροτητα σας.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν μου κάνει εντύπωση ήμουν βέβαιος, λογικό είναι, όπου και να πας τα βλέπεις μπροστά σου, έχεις σιχαθεί να τα βλέπεις αυτά τα μηχανάκια, όσο για το κόστος συντήρησης, δεν κατάλαβα;; δεν έχει μεγάλο κόστος συντήρησης το strom??

Το έψαξα και αυτό πριν το αγοράσω το transalp, δεν έχει το μικρότερο κόστος συντήρησης το transalp αλλά σίγουρα λιγότερο απ'οτι το vstrom!

Εχω καβαλησει στην εκθεση και ειπα πως ειναι σαν xlr250, με καινουρια οργανα.
    Εδω το παλατι το vstrom πολλες φορες θα το ηθελα λιγο μεγαλυτερο.
    Καλά παλικάρια, καβαλάτετα στην έκθεση,βγάζετε τα...λίαν αξιόπιστα συμπεράσματά σας και μετά να καταχτυπάτε την γλώσσα σας και τα πληκτρολόγιά σας για να το θάβετε
    Να χαίρεστε τα vstrom σας καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι! (body builders) :a13:

Εντω μεταξυ εχω αρχισει να βαριεμε τα 180 190. Που να γυρισω στα σπασμενα 150;
    150 σπασμένο έ; με τόσα πήγαινες μέσα στην έκθεση που το καβάλησες; :rotflmao:
    Μέχρι και τα 160 τα χει χαλαρά αγαπητέ ξερόλα, απο 170 και μετά ΑΡΧΙΖΕΙ να ζορίζει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ai8erovamon
    150 σπασμένο έ; με τόσα πήγαινες μέσα στην έκθεση που το καβάλησες; :rotflmao:
    Μέχρι και τα 160 τα χει χαλαρά αγαπητέ ξερόλα, απο 170 και μετά ΑΡΧΙΖΕΙ να ζορίζει
    Προφανώς μιλάει για το παλιότερο Τρανσάλπ που είχε

Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι !

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    αγαπητέ ξερόλα
    Ξερόλας ο vestromas....

Ρε ψηλέ ...σου την πέφτουν τα νεφελίμ, και εσύ "ποιείς την νύσσαν"...???
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Μέχρι και τα 160 τα χει χαλαρά Φευγουν προεραιτικα κομματια (φαιρινγκ,προβολεις,μαρσπιε)αγαπητέ ξερόλα, απο 170 και μετά ΑΡΧΙΖΕΙ να ζορίζει Φευγουν ψυγεια,μπλοκ κινητηρα κλπ

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    :rotflmao:
    Μήπως σου φυγε και σένα τίποτα τέτοιο μέσα στην έκθεση;;

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm