Εγω Virago εχω φαινεται και στο avatar :rotflmao: :rotflmao:
Και τι το ιδιέτερο έχει το virago fmx? Είναι ένα πιο γρήγορο virago αυτό;Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Έχω μάθει να μη κάνω ΠΟΤΕ σύγκριση σε ανόμοια πράγματα!
Και που 'σαι ντεν έχω βιράγκο FMX έχω!![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Σου μίλησε κανείς για αργά και γρήγορα μηχανάκια?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Και τι το ιδιέτερο έχει το virago fmx? Είναι ένα πιο γρήγορο virago αυτό;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα καλά τι τις κάνετε όλη εσύς τις virago? Δεν είναι μηχανές αυτές βρε φιλάρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Εγω Virago εχω φαινεται και στο avatar :rotflmao: :rotflmao:
Και δε μου λές; Το gsxr τι το έχεις σε φωτογραφία; Εγώ γράφω Gsxr γιατί θέλω να πάρω gsxr εσύ απο virago σε gsxr θα σκοτωθείς
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Τι είναι το virago fmx;Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Σου μίλησε κανείς για αργά και γρήγορα μηχανάκια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Μα καλά τι τις κάνετε όλη εσύς τις virago? Δεν είναι μηχανές αυτές βρε φιλάρα!
Και δε μου λές; Το gsxr τι το έχεις σε φωτογραφία; Εγώ γράφω Gsxr γιατί θέλω να πάρω gsxr εσύ απο virago σε gsxr θα σκοτωθείς
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ρε μαγκα εσυ τωρα η μας δουλευεις η απλα δε νιωθεις μια...χωρις παρεξηγηση![]()
Ρε φίλε ξέρεις τι είναι virago? έχεις δει virago?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι είναι το virago fmx;![]()
![]()
FMX έχεις δει? Ξέρεις τι είναι το FMX?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
A ρε πουτάνα suzuki, τα καλύτερα παιδιά μας ξετρέλανες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Μα καλά τι τις κάνετε όλη εσύς τις virago? Δεν είναι μηχανές αυτές βρε φιλάρα!
Και δε μου λές; Το gsxr τι το έχεις σε φωτογραφία; Εγώ γράφω Gsxr γιατί θέλω να πάρω gsxr εσύ απο virago σε gsxr θα σκοτωθείς![]()
Honda FmxΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε φίλε ξέρεις τι είναι virago? έχεις δει virago?![]()
![]()
FMX έχεις δει? Ξέρεις τι είναι το FMX?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με συγχορείς φίλε λάθος δεν το ήξερα!
Ζητάω συγνώμη!
Αλλά κάπιος με είπε απο εδώ μέσα οτι έχει virago κι αυτός και ένας άλλος και εσύ κιόλας, ψάξε βρες στην προηγούμενη σελίδα ναδείς οτι δε λέω ψάματα! Κοίτα!
Αλλά εγώ έχω την εντύποση πως εσύς με δουλεύεται εδώ μέσα
Προσπαθούμε να μη σε δουλεύουμε ρε φίλε αλλά δε μας δίνεις μια ευκαιρία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Honda Fmx
Με συγχορείς φίλε λάθος δεν το ήξερα!
Ζητάω συγνώμη!
Αλλά κάπιος με είπε απο εδώ μέσα οτι έχει virago κι αυτός και ένας άλλος και εσύ κιόλας, ψάξε βρες στην προηγούμενη σελίδα ναδείς οτι δε λέω ψάματα! Κοίτα!
Αλλά εγώ έχω την εντύποση πως εσύς με δουλεύεται εδώ μέσα![]()
Τέσπα!![]()
![]()
Siler_Rider, εγώ έχω σκούτερ και είμαι λούλης. Άλλωστε και το GSR ένα μεγαλουτσικο σκουτερ ειναι καταβάθος. (και απο τα αργά μάλιστα..)
Και επειδή φαίνεσαι γλυκό αγόρι και με μεγάλα γκάζια, σου στέλνω το κινητό μου για να γνωριστούμε...
69.4.69.69.4.69![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
A ρε πουτάνα suzuki, τα καλύτερα παιδιά μας ξετρέλανες....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΑΠΛΑΝΙ
Πωλείται καβασάκι τζιεσεκσαρ τζένεσις1000 φάιρμπλέιντ χρώματος φούξια.
Μόνο σοβαρές προτάσεις από βαρβάτους άντρες .![]()
Τώρα εσύ τι πετάγεσε; Ακου κει το gsr μεγαλούτσικο σκουτερ! Παλάβοσες;Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Siler_Rider, εγώ έχω σκούτερ και είμαι λούλης. Άλλωστε και το GSR ένα μεγαλουτσικο σκουτερ ειναι καταβάθος. (και απο τα αργά μάλιστα..)
Και επειδή φαίνεσαι γλυκό αγόρι και με μεγάλα γκάζια, σου στέλνω το κινητό μου για να γνωριστούμε...
69.4.69.69.4.69![]()
![]()
![]()