Σε περιμενουμε φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε περιμενουμε φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....
Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων δε μπορεσα να παρω το Ζου μου. Εχω μιλησει
με ΜΟΤΟ ΠΕΤΣΑΣ Θησεως και με προκαταβολη ξεκιναω την αγορα απο αυριο αν προλαβω. Μου ειπε 3 μερες παραδοση για μαυρο 2005 αντιπροσωπειας. Η προκαταβολη ειναι τα μισα φραγκα απο τα 7750 και με τα υπολοιπα παω και το παιρνω.
Πως σας φαινεται? Μεγαλη η προκαταβολη? Και θα το φερε αραγει στο χρονο που ειπε? Εχει ακουσει κανενας κατι ασχημο για τον συγκεκριμενο?
Ετοιμαζομαι και εγω..
Πουλησα την Steed μου και κανονιζω με Χαλαρη (μαλλον)
Για τον Πετσα δεν ξερω...ξερω ομως οτι
1) Η προκαταβολη ειναι μεγάλη για μενα...κανονικα πρεπει να σου φερει το μηχανακι και να το δεις ΠΡΙΝ σου βγαλει αδεια..ρωτα τους πιο εμπειρους το γιατι...(εκτος αν εμπιστευεσαι παρα πολυ τον πωλητη).Για να σου φερει το μηχανακι δεν ειναι αναγκη να πλερω το 50% της αξιας του.
2) Απο οτι μου εχει πει ο Χαλαρης αλλα και ο Λιον το μαυρο 750 εχει εξαντληθει και νεες εισαγωγες θα γινουν μετα τις 10 Ιουνιου...αυτο ειναι και καλο και κακο.
Αληθεια για πες ποσο στο εδωσε ο Πετσας και τι δωρακια σου εκανε (αν σου εκανε)....
Τωρα εγο παρολο που εχο τα φραγκα μαλλον θα παω σε κανενα ψυχοσυμβουλο πριν το παρω διοτι αλλο το Steed και αλλο το Ζ...
οπως η που...με την βουρτσα...![]()
Με το καλό τα καινούργια σας μοτόρια.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ..... ΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΑ .... ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ..... ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΖΙ.........
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Δε διαλεξα τα δωρα. 7750 μετρητα, θα μου βαλει τον ΜΕΤΑ με 170 Ευρο και δωρο μανιταρακια.
Αλλα οπως ειπες με χαλασε η προκαταβολη που ζητησε. Σιγουρα δεν δινω τοσα πριν μου φερει το μηχανακι. Το πολυ να του δωσω 1000 Ευρο να βαλουμε μπρος την αδεια και μολις φερει το Ζου μου παιρνει και τα υπολοιπα. Γενικα δεν τους πολυ εμπιστευομαι. Γιατι θα πρεπει να το δω πριν βγαλω αδεια? Τι κακο μπορει να παιξει?
![]()
![]()
Η μια και μοναδικη μανουρα που κανουν σε ολους...
Να καθυστερησει να το φερει![]()
Currently driving a papaki...
Εμένα μου καθυστέρησε μόνο την πινακίδα 1-2 μέρες.
Και του είχα δώσει όσα ήθελα (επειδή ήμουν large 3750)
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
.
sorry
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
φιλε μου να το παρεις και καλοριζικο ,εγω παντως χθες το πηρα και εινα κ....α το εργαλειο......και ας μη μιλαω με την γυναικα μου![]()
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΙΣΑΙΑρχικά δημιουργήθηκε από gergio
φιλε μου να το παρεις και καλοριζικο ,εγω παντως χθες το πηρα και εινα κ....α το εργαλειο......και ας μη μιλαω με την γυναικα μου![]()
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ
![]()
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ
![]()
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE![]()
![]()