Κωστή περαστικά σας... είσαι τυχερός που έχεις την πινακίδα, καλή τύχη!
Αν θες πλάτες για καυγά εδώ είμαι![]()
![]()
Δες το θετικά... καινούρια εξάτμιση δεν ήθελες;;![]()
Κωστή περαστικά σας... είσαι τυχερός που έχεις την πινακίδα, καλή τύχη!
Αν θες πλάτες για καυγά εδώ είμαι![]()
![]()
Δες το θετικά... καινούρια εξάτμιση δεν ήθελες;;![]()
Aν καταλαβαίνω λέει ;;;;; Μιχάλη την προηγούμενη ήδη την πλήρωσα από την τσέπη μου .......
![]()
![]()
![]()
Αλλά ρε Μιχάλη αυτό που μου τη βαράει είναι ότι ΠΑΛΙ πρέπει να βρώ δε ξέρω πόσα για να την επισκευάσω και να τα πάρω όόόόόταν ...............
Και να τα βρω που ;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Aν καταλαβαίνω λέει ;;;;; Μιχάλη την προηγούμενη ήδη την πλήρωσα από την τσέπη μου .......
![]()
![]()
![]()
Αλλά ρε Μιχάλη αυτό που μου τη βαράει είναι ότι ΠΑΛΙ πρέπει να βρώ δε ξέρω πόσα για να την επισκευάσω και να τα πάρω όόόόόταν ...............
Και να τα βρω που ;;;
Δε θα πληρώσεις τίποτα από τη τσέπη σου.. Θυμάσαι πως το έκανα εγώ?
Ε το ίδιο θα κάνουμε.
Ας ξεκινήσει η διαδικασία (χαρτιά & φωτογραφίες & πραγματωνόμονας) & μετά πάμε παρέα στην ασφαλιστική να πάρουμε την επιταγή.
Ίσως χρειαστεί και μια μήνυσούλα ο τύπος.
ρε Αρχαιε μακαρι πραγματικα να ειναι το τελευταιο....![]()
οταν ακουω για τετοια πεσιματα,με πιανει η καρδια μου..![]()
ελπιζω να την φτιαξεις γρηγορα την μπουμπου σου με του αλλου τα λ7!!
![]()
![]()
![]()
ρε Κώστα, έλεος πια
Τι να πω?
ΚΟΥΡΑΓΙΟ και παρτου και τα σώβρακα!![]()
em....να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το συγκεκριμένο σενάριο;
Αν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος και το Ι.Χ δεν είχε και ασφάλεια τι γίνεται;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
1ον. Δεν έχει σημασία ποιος οδηγούσε το Ι.ΧΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
em....να ρωτήσω κάτι γιατί δηλώνω άσχετος με το συγκεκριμένο σενάριο;
Αν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. δηλώσει πως δεν ήταν εκείνος και το Ι.Χ δεν είχε και ασφάλεια τι γίνεται;
Gandalf
2ον. Αν το ΙΧ είναι ανασφάλιστο τότε αν στην ασφάλεια σου έχεις κάνει τη κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα είσαι οκ.
Κωστα κατ αρχήν πήγαινε στην αστυνομία και κανε μια μύνηση για εγκατάλειψη ατυχήματος.
Μετα τον τρέχουνε κι αυτοί και θα σε παρακαλάει.
Κατα δευτερον απ οτι ξερω πλεόν, μπορεί να φτιαχτεί η μηχανή και ν απληρωσει η ασφάλεια κατ ευθείαν.
Δες το σαν ευκαιρία να παρεις τα aftermarket που ηθελες, και να στα πληρώσει ο π@π@ρας.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
MikeG...
αν δεν έχω;... τότε.. τον ήπιαμε , κοινώς;Αν το ΙΧ είναι ανασφάλιστο τότε αν στην ασφάλεια σου έχεις κάνει τη κάλυψη από ανασφάλιστα οχήματα είσαι οκ.
O λόγος που ρωτάω είναι πως με τις επερχόμενες αυξήσεις στα ασφάλιστρα (μέχρι και 20%) κάποιος που θα πρέπει να δίνει 600-700 ευρώ τον χρόνο για ενα 1400cc (μέσος όρος Ι.Χ.) μπορεί να αρχίσει να το κυκλοφορεί χωρίς , λόγω αδυναμίας πληρωμής ασφαλίστρων.
Και εντάξει σε ατύχημα... (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) .. πας δικαστικά , μυνήσει κτλ... σε τέτοια περίπτωση όμως και με την πιθανότητα να μην έχεις την κάλυψη που λες , τι γίνεται;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αν δεν έχεις κάλυψη από την ασφάλεια σου για ανασφάλιστο όχημα τότε πας καθαρά δικαστικά & τα πληρώνει ο τύπος από τη τσέπη του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να αποδείξεις ότι είναι αυτός ο υπαίτιος & στη συνέχεια δικαστικά. Σίγουρα βέβαια η όλη διαδικασία θα κρατήσει πολύ καιρό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
MikeG...
αν δεν έχω;... τότε.. τον ήπιαμε , κοινώς;
O λόγος που ρωτάω είναι πως με τις επερχόμενες αυξήσεις στα ασφάλιστρα (μέχρι και 20%) κάποιος που θα πρέπει να δίνει 600-700 ευρώ τον χρόνο για ενα 1400cc (μέσος όρος Ι.Χ.) μπορεί να αρχίσει να το κυκλοφορεί χωρίς , λόγω αδυναμίας πληρωμής ασφαλίστρων.
Και εντάξει σε ατύχημα... (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) .. πας δικαστικά , μυνήση κτλ... σε τέτοια περίπτωση όμως και με την πιθανότητα να μην έχεις την κάλυψη που λες , τι γίνεται;
Gandalf
Πλέον οι περισσότερες ασφαλιστικές στο απλό συμβόλαιο τους σε καλύπτουν από ανασφάλιστα οχήματα μέχρι ένα ποσό.
![]()
Το αυτοκίνητο ....................... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!! Όπως πριν από λίγο έμαθα, πριν 3 μέρες από Αθήνα .........
![]()
![]()
![]()
Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;;
Τα ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ................... πάνε τα Yoshimuraκια !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
......
Δες το σαν ευκαιρία να παρεις τα aftermarket που ηθελες, και να στα πληρώσει ο π@π@ρας.
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙΙΙΙΙ;;;
![]()
![]()
![]()
όχι ρε φίλε, τι γκαντεμια είναι αυτή... πάνω που πήγα να γράψω να μην ανησυχεις...
μου πέσαν τα μαλλια....
κουραγιο... και ας είναι το τέλος της γκαντεμομητσοτακοπεριοδου
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
έλεοςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το αυτοκίνητο ....................... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!! Όπως πριν από λίγο έμαθα, πριν 3 μέρες από Αθήνα .........
![]()
![]()
![]()
Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
Χωρις να θελω να πω καμμια μαλακια.....αν το αυτοκινητο εχει ασφαλεια.....νομιζω παλι με καποιο τροπο αποζημιωνεσαι.....για ψαξτο καλυτερα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
![]()
![]()
![]()
Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;;![]()
![]()
![]()