Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 210

Θέμα: πάρτε τα μέτρα σας για την τσέπη σας!

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG

Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    οταν το ελεγα πριν ενα χρόνο ετρωγα το κράξιμο του αιώνα με πλάκα δλδ....απο φίλους αλλα και απο ατομα του χρηματιστηρίου! δεν ηξερα πωσ θα συμβει αμεσα....

.αλλα ειχα βαλει αν χρονο οτι μεσα στα 5 χρόνια 8α έχουμε μια απο τησ μεγαλύτερες πτώσης! παγκοσμίως!

γιατι απλα έλεγα πως δεν γίνεται να στηριζεται η οικονομία με δάνεια μια ζωη κάποια στιγμή θα κρασαρι.

Φραγκα απο αυτο το "ενστικτο" εβγαλες?
    Εφ'οσον εισαι γνωστης, οπως ειπε κι ο φιλος catmaster, μπορουσες να παρεις μια θεση σε παραγωγα και να εισαι αρχοντας κι οχι στη γκρινια οπως τωρα.

Για μενα μπορεις να πεις κατι? Ειμαι ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο..
    Λεφτα θα παρω???

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

την προηγούμενη εβδομάδα που ο ασε 20 ητανε στα 3000 σκέφτηκα να μπο στα παράγωγα οχι με πολλα λεφτα αλλα απλα να δοκιμάσω! αλλα εκει με γάμησε ο χρηματιστής μου που μου λεει εχουμε μια πτωση 10 ημερων και μάλλον το απογευμα θα ψηφίσουν οι αμερικανοι το δανειο των 700 δισ για υποστήριξη. εγω του λεω δεν νομίζω να περάσει δεν θα δεχτει ο κόσμος!!!
    Aαα καλά....:hypnotize

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    παραγωγα

Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Είμαστε εδώ γιατί κάποιοι στην Αμερική στήσαν ένα επενδυτικό παιχνίδι και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που βλέπουμε.
    Για του Αμερικάνους λυπάμαι πραγματικά αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της προστασίας των εγχώριων βιομηχανιών απο το κράτος μέσω δασμών απαγορεύσεων κλπ στις εισαγωγές και τον ελεύθερο ανταγωνισμό πού αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο.
    Αν το Ελληνικό πέφτει είναι ώρα να αγοράζουμε, ώστε να τους πουλήσουμε ακριβότερα όταν ανακάμψουν με τα λεφτά των Αμερικάνων πολιτών.
    δεν ειναι ακόμα για αγορά....οπιος το κανει θα χασει! το ελληνικο εχει και αυτο προβλήματα ....

οπως εχουν ολες οι ευρωπαϊκές τράπεζες! !

αμα ομως περιμένεις και δεν ακούσεις καπιον δηθεν χρηματιστή,,,,,,,πριν μια εβδομάδα παλι τα ιδια λέγανε αγόρασε τωρα ειναι ευκαιρία!!!!!

και μην ξεχνάς που οτι ο χαζοσ πανικοβάλλεται ,,,,,,,, οπιως πηρε τα μετρα του ειναι οκ!!!!!

για να μην μιλήσουμε για πανικό που ήμαστε ικανοί να προκαλέσουμε στην ελλαδα!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    Φραγκα απο αυτο το "ενστικτο" εβγαλες?
    Εφ'οσον εισαι γνωστης, οπως ειπε κι ο φιλος catmaster, μπορουσες να παρεις μια θεση σε παραγωγα και να εισαι αρχοντας κι οχι στη γκρινια οπως τωρα.

Για μενα μπορεις να πεις κατι? Ειμαι ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο..
    Λεφτα θα παρω???

ρε φίλε θα με τρελάνεις γκρινιάζω για να σου πω την γνώμη μου για να σώσεις εσυ τα λεφτά σου , εγω το κουμάντο μου το έκανα.........απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη σκατα ρατσα ήμαστε τελικά ΒΟΎΔΗ??.........αλλα αμα μια στης χίλιες αμα γίνει αυτο που λέω σας εχω ολουσ ικανούς να βγάνεται και να λετε ,,,,,,
    -το λέγαμε αυτό .......!!!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΔΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ!

ποτε καταλάβανε οι ελληνες κατι .......... απλα ποτε μαγκες του καφέ και της κοροϊδίας!

εγώ βασικά περιμένω ....

(πότε θα κάνει ο Αλογοσκούφης Structure το Δημόσιο Χρέος για να παίξω πάνω .... :rotflmao: )

Βρε παλικαράκι από τη Λάρισα .... άσε μας και μας στο πόνο μας που σου ήρθε η φλασια να το παίξεις αναλυτής και Κάλχας της αγοράς μέσα στο moto.gr ... τράβα πάρε την Αφρικάνα σου και κάνε καμιά ωραία βολτούλα ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    εγώ βασικά περιμένω ....

(πότε θα κάνει ο Αλογοσκούφης Structure το Δημόσιο Χρέος για να παίξω πάνω .... :rotflmao: )

Βρε παλικαράκι από τη Λάρισα .... άσε μας και μας στο πόνο μας που σου ήρθε η φλασια να το παίξεις αναλυτής και Κάλχας της αγοράς μέσα στο moto.gr ... τράβα πάρε την Αφρικάνα σου και κάνε καμιά ωραία βολτούλα ...

εγω εμιλησα και για τον πανικό προειδοποίησα......απο εκει και πέρα ,,,,,,,,,

παμε καμια βόλτα.......τωρα που εχει μηχανες ο κοσμος.........γιατι αργότερα μπορει και οχι :smilea:

Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

ρε φίλε θα με τρελάνεις γκρινιάζω για να σου πω την γνώμη μου για να σώσεις εσυ τα λεφτά σου , εγω το κουμάντο μου το έκανα.........απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη σκατα ρατσα ήμαστε τελικά ΒΟΎΔΗ??.........αλλα αμα μια στης χίλιες αμα γίνει αυτο που λέω σας εχω ολουσ ικανούς να βγάνεται και να λετε ,,,,,,
    -το λέγαμε αυτό .......!!!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΔΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ!

ποτε καταλάβανε οι ελληνες κατι .......... απλα ποτε μαγκες του καφέ και της κοροϊδίας!

Ευχαριστουμε μας αφηνεις να ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Οσο για τα Βοδια που λες :a019:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    εγω εμιλησα και για τον πανικό προειδοποίησα......απο εκει και πέρα ,,,,,,,,,

παμε καμια βόλτα.......τωρα που εχει μηχανες ο κοσμος.........γιατι αργότερα μπορει και οχι :smilea:
    θα τις φάει ο Nikkei

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    θα τις φάει ο Nikkei

ΧΩΡΙΑΝΟΙ..... ΕΠΕΣΕ Ο DOW JOHNYS!!!!!!!!!!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

:rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    :rotflmao: :rotflmao:
    πανικος δεν ειναι όταν βλέπεις την φωτιά να καιει 1 χωριό πιο κατω άλλα οταν φτάνει εξω απο την αυλή σου!

οσω κοιτάς το αλλο χωριό και περιμένεις και δεν δραστηριοποιείσαι τοτε φτάνεις στον πανικό....και απο τον πανικό σου κανεις και βλακείες!!

ενω ο έξυπνος που το εχει μελετήσει λιγο και εχει σιγα σιγα αδειάσει το σπιτι,
    θα πραξει πιο σωστά!

αυτα αν εννοεις οτι εγω σπερνω τον πανικο!? αν καταλαβα σωστα με τα :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: θα παρακαλουσα .....

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
    Ευχαριστουμε μας αφηνεις να ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

Οσο για τα Βοδια που λες :a019:

ειπα συγνώμη για οπιων προσβάλω αλλά ρε σει......σου κανω κακό? σε κλέβω? σου λέω κατι που θα σε χαλάσει?

να σου ανοίξω τα ματια προσπαθώ και μόνοι σας τα κλείνεται αλλα και κοροϊδεύεται!

ειπα πιο πανω οπιως θελει να συμετασχει στο thread ας ακούσει και ας ρωτάει και ας απαντάει....όποιος κοροϊδεύει να ανεχτεί και το βρίσιμο απλά! δεν θα καθίσω να σκάσω κιόλας !

ειμαι ατομο που οτι και να πει ο αλλος δεν θα γελασω δεν θα κοροιδεψω ετσι και δεν το ανεχομαι ουτε εγω........στα φιλαράκια σας κάντε οτι γουσταρεται οπως εγω στα δικα μου ,,,,,εδω μιλάμε για ενα θεμα ομως που καίει ολο τον κοσμο και το κανεται χαβαλέ.........οκ moto.gr ειναι αλλα τη να κάνουμε εδω το ποσταρα!

σεβασμό θα παρης αμα δείξεις!

οταν δεν σέβεσαι συνάνθρωπο μην περιμενεις να σε σεβαστή και αυτος! ειδικά εγώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

δεν ειναι ακόμα για αγορά....οπιος το κανει θα χασει! το ελληνικο εχει και αυτο προβλήματα ....

οπως εχουν ολες οι ευρωπαϊκές τράπεζες! !

αμα ομως περιμένεις και δεν ακούσεις καπιον δηθεν χρηματιστή,,,,,,,πριν μια εβδομάδα παλι τα ιδια λέγανε αγόρασε τωρα ειναι ευκαιρία!!!!!

και μην ξεχνάς που οτι ο χαζοσ πανικοβάλλεται ,,,,,,,, οπιως πηρε τα μετρα του ειναι οκ!!!!!

Έτσι είναι το χρηματιστήριο. Πάντα μπορεί να αγοράσεις φτηνότερα και να πουλήσεις ακριβότερα, αλλά με αυτό το μυαλό δεν βγάζεις ποτέ χρήμα μένεις με τα χαρτιά.
    Το μόνο θέμα είναι να πουλήσεις ακριβότερα απο ότι έχεις αγοράσει και να τσεπώσεις την διαφορά, απο εκεί και πέρα ας βγάλουν και οι άλλοι το κέρδος και καλοφάγωτο.
    Οπότε και την προηγούμενη εβδομάδα να είχες αγοράσει θα βγάλεις το κέρδος σου ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά έτσι είναι το ευκολο χρήμα

Re: Re: Re: Re: καλημερα στα παιδια......

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Έτσι είναι το χρηματιστήριο. Πάντα μπορεί να αγοράσεις φτηνότερα και να πουλήσεις ακριβότερα, αλλά με αυτό το μυαλό δεν βγάζεις ποτέ χρήμα μένεις με τα χαρτιά.
    Το μόνο θέμα είναι να πουλήσεις ακριβότερα απο ότι έχεις αγοράσει και να τσεπώσεις την διαφορά, απο εκεί και πέρα ας βγάλουν και οι άλλοι το κέρδος και καλοφάγωτο.
    Οπότε και την προηγούμενη εβδομάδα να είχες αγοράσει θα βγάλεις το κέρδος σου ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά έτσι είναι το ευκολο χρήμα

για να βγάζεις αμεσα φράγκα αμεσα πρεπει να αγοράζεις με τουλαχιστον 10 000 ευρο σε μια μετοχη ώστε να και με ενα 5% να παρης κατι ! αλλιως δεν αξίζει.....το ρίσκο!

επίσης ο καριόλης που βγαίνει στο παράθυρο τον ειδήσεων και λεει πως ειναι ευκαρια ,,δεν απευθύνεται σε καπιον χρηματιστή η σε καπιον που ασχολείται με τα οικονομικά,,,,,,,,,

απευθύνεται στον ελληνικό λαο που τούς κοροϊδεύουν γιατι ετσι θα πάρουν αυτοι τα λεφτα τους πίσω!!!

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλώ για την γνώμη σας...
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2006, 09:53
  2. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. Χαρτί υγείας για την πεθερά σας
    από fastheo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 22:13

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας