Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Μπαμ ηκούσθει στον αέρα ............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Το αυτοκίνητο ....................... ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΟ !!! Όπως πριν από λίγο έμαθα, πριν 3 μέρες από Αθήνα .........

Τι άλλο μπορεί να μου τύχει πιά ;;;;;;;;

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ!!!!!!!

ΡΕ ΚΟΠΑΝΑΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΜΕ!!!!!!

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!

ΡΕ ΦΙΛΕ...

τοση ατυχια πια ρε γαμωτο? ΤΟΣΗ?????????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Και δλδ εφυγε ενα κλεμμενο ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, πηγε ΗΡΑΚΛΕΙΟ και βρεθηκε να πεσει ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?????

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!

Τωρα θα μου πεις δε σου δινω κουραγιο με αυτα που γραφω αλλα αγανακτω κι εγω ο ιδιος ρε γμτ!!!!!!!

Τεσπα, για ψαξτο, μη τα παρατας ρε Κωστα... μπορει να βρεις και παλι την ακρη σου!

Και (δε ξερω που και αν πιστευεις) πάντως πηγαινε κανε κανενα ευχελαιο!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Χωρις να θελω να πω καμμια μαλακια.....αν το αυτοκινητο εχει ασφαλεια.....νομιζω παλι με καποιο τροπο αποζημιωνεσαι.....για ψαξτο καλυτερα.....
    Έχεις δίκιο σ' αυτό ............. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Και δλδ εφυγε ενα κλεμμενο ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, πηγε ΗΡΑΚΛΕΙΟ και βρεθηκε να πεσει ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?????

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!!!!

Τωρα θα μου πεις δε σου δινω κουραγιο με αυτα που γραφω αλλα αγανακτω κι εγω ο ιδιος ρε γμτ!!!!!!!

Τεσπα, για ψαξτο, μη τα παρατας ρε Κωστα... μπορει να βρεις και παλι την ακρη σου!

Και (δε ξερω που και αν πιστευεις) πάντως πηγαινε κανε κανενα ευχελαιο!
    Το θέμα είναι .......... μα κανείς δεν επιβλέπει - ενημερόνεται για τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που μπαινοβγαίνουν στα πλοία ;;;;;
    Κανείς δεν ελέγχει ;;;;;;;;

Παίρνω τηλ. στην Τροχαία να τους ενημερώσω ότι το αυτοκίνητο είναι κλεμμένο .............. και μου είπανε να πάρω τηλ. ΚΑΙ στην Ασφάλεια να τους ενημερώσω !!! Να ενημερώσω ΕΓΩ την Ασφάλεια !!! ΕΛΕΟΣ !!! Τους λέω ότι κλεμμένο αυτοκίνητο από Αθήνα κυκλοφορεί - βρίσκεται στο Ηράκλειο και αυτοί δεν παίρνουν ΧΑΜΠΑΡΙ !!!

Όσο για το ευχέλαιο ................ έκαμα !!!
    Βάζω και τον Φώτη (θρησκευτικός) στο σχολείο να με ξεματιάζει συχνά - πυκνά ................... αλλά τι να το κάμεις ;;;;;;;
    Αμα είσαι ομορφάντρας .................

Έχεις δίκιο σ' αυτό ............. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗ ...........
    ρε Κωστακη οτι και να ειναι.....θα ειναι σιγουρα πιο καλα απο το να τα ξαναβαζεις απο την τσεπη σου.....υπομονη σου ευχομαι....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Το θέμα είναι .......... μα κανείς δεν επιβλέπει - ενημερόνεται για τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων που μπαινοβγαίνουν στα πλοία ;;;;;
    Κανείς δεν ελέγχει ;;;;;;;;

Το μόνο που τσεκάρουν είναι αν έχεις εισιτήριο. Τίποτα άλλο δε κοιτάνε..
    Γι'αυτό και τόσοι λαθρομετανάστες πάνε πάνω κάτω Πειραιά - Ηράκλειο & γενικά σε άλλα νησιά χωρίς να τρέχει τίποτα.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    τι να πω ρε φιλε και εμενα μου παει σκατα το 08 αλλα εσυ
    εχεις σπασει ολα τα κοντερ
    κουραγιο και μακαρι να πανε ολα καλα

κατι ακομα πιστευω οτι καποιος πρεπει να πληρωνει για αυτη
    τη ζημια το επικουρικο ισως;
    μακαρι..
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Φιλε Αρχαιε,

Πρωτον, παρε ένα παπι και κλειδωσε το μπουσα για κανα διμηνο…..δεν σε παει φιλε!!

Δευτερον κανε δηλωση και παρε αντιγραφο του συμβαντος από την αστυνομια, παρε αναλυση ζημιων και κοστους από φιλικο συνεργειο και πηγαινε στο επικουρικο και πες ότι θελεις προκαταβολή αποζημιωσης…..υπαρχει ειδικη διαδικασία.
    Οταν πληρωθεις, την προκαταβολη την βαζεις για φτιαξιμο, πας τα τιμολογια στο επικουρικο και αποζημιωνεσαι σε κανα 2μηνο!

Φιλικα Αντώνης

Σου εύχομαι να βρεις το δίκιο σου Κώστα όσο πιο ανώδυνα και γρήγορα γίνεται!!!

Και να χαμογελάς πάντα !!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    κοινώς;
    Αποζημιώνεσαι από το επικουρικό.

Μανιβελάτο μέλος
    Έλεος ρε Κώστα.. Vespes, νιπτήρες, κλεμμένα αυτοκίνητα.. ελπίζω να βγάλεις άκρη.. πραγματικά αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει! Σοβαρά τώρα, όταν τελείωσεις με όλη αυτήν την ιστορία και αποζημιωθείς, βρες κανένα παπάκι, scooterάκι, εντουράκι να κάνεις την δουλειά σου στο Ηράκλειο γιατί δεν πάει άλλο.. Θα τα πούμε και από κοντά τώρα που γύρισα..

Σουρεαλιστικό Μέλος Το avatar του/της Lilith_tzw
    Υπομονη μεχρι να βγαλεις ακρη μην τα παρατησεις οσο και αν τα εχεις παιξει για να καταφερεις να πληρωθεις..Καντα λαμπογυαλο αν δεις οτι δεν βγαινει οταν φτανεις στα ακρα παντα βρισκεις λυση ειδικα με τις δημοσιες υπηρεσιες (αστηνομια και τετοια) γιατι βαριουντε να ασχοληθουν αλλα οταν κυκλωφορει συνεχεια ενας τρελος που εχει δικιο κατι κανουν....Το εχω δει και το βλεπω συνεχεια...Οποτε υπομονη και βασισου οτι εχεις δικιο!!!!!!!!!!!!!!

Υπομονη θα σου χρειαστει
    Ειμαστε ολοι μοναδικοι

ασχημο φιλε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Δε μπορω να το πιστέψω ρε συ...

Έλεος!

Αν υπάρχει λύση με το επικουρικό (που δεν ξερω τι ειναι) τότε ψάξτο και ας σου παρει και λιγο χρόνο...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Λοιπόν ................ μάλλον καλά τα νέα !!!
    Αφού η δήλωση κλοπής είχε γίνει πριν 3 μέρες δεν υπάρχει πρόβλημα !!!
    Ο τύπος συνελήφθει από το λιμενικό το οποίο τον καταδίωκε όταν με τράκαρε !!! Μαζί έχει χτυπήσει άλλα 4 αυτοκίνητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει ............
    Η ιδιοκτήτρια (ευτυχώς για αυτήν) δεν έκοψε την ασφάλεια και έτσι αποζημιώνομαι από την ασφαλιστική της ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!! Ήδη έχει κάνει και δήλωση πέρνοντας από την ασφαλιστική τα στοιχεία μου !!! Ας είναι καλά η κοπέλα ...........
    Αν είχε κόψει την ασφάλιση θα πλήρωνε από την τσέπη της, καθώς οι παθόντες κινούνται ενάντια στον ιδιοκτήτη του οχήματος και καλά ξεμπερδέματα για τον ιδιοκτήτη !!!
    Από Δευτέρα αρχίζει το τρέξιμο για τις επισκευές .............

Να δω που θα βρω και τα φράγκα ................... αντε να δούμε !!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λεβιές ταχυτήτων στον αέρα..
    από super_toto στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2012, 22:52
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 00:49
  3. ΠΤΩΣΗ "ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ"
    από blueangel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2009, 09:39