μην μΕ βαζεις φωτιες ρπμ μεσημεριατικο....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
εγω ενα εκκεντροφορο ..ενα καρμπ εξατμισεις και κατι ψηλα ειχα ρε φιλε..και καθε σκ πηγαινα βολτες με το μωρο δικαβαλο στη κορινθο..και εκανα 40000 χιλ..τωρα μαστορες και καραμελες...δε ξερω..:rotflmao:![]()
![]()
![]()
οχι τωρα που ειμαι στο ψαξιμο...![]()
![]()
![]()
μην μου το κανετε αυτο ρε κ@ργιοληδες γιατι θα τρελαθω....![]()
![]()
![]()
δεν με λυπαστε....
πες τε μου τι σκατα να παρω??
660SMC
ή
XR650...
αντε γ@μω την αγανακτηση γ@μω...
μην αγχωνεσαι tazmanian devil...θα το κανουμε 60 κατω να ναι απροβληματιστο...κι αν πιεις και κανα πρασινο τσάι απο κανα τουμπανο δεν πειραζει...καιει τις τοξινες...:rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. εγω ειχα πετυχει κατι ξεδοντιαριδες( απο τους μπαφους) πιτσιρικαδες με παπια στην καταβαση του ρωσσου οι οποιοι πηγαιναν λες και καβαλαγαν σκαλισμενα F-16...![]()
μου σκασε ενας διπλα που ταν σαν τον bart simson χωρις δοντια...".ιλαρακι, .αμαει το ερ.αλειο ε..." κι εγω του ειπα "να φορας κρανος γιατι μπορει να χτυπησεις"...
και μου λεει πριν χαθει στο σουρουπο..."ντακθει ρε μαθτορα τονε κθερω κα.α το βρομο"...
ηττες...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ε,ενταξει αυτο το κανει και ο Ντιμ χωρις πουσαρισμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν έχω ιδέα. EXC525 έγραφε και μέχρι το Πόρτο Γερμενό πήδηξε ότι βρήκε μπροστά του.
και φτανει και Αλεποχωρι αμα λαχει ...οχι μονο πορτο Γερμενο...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tipaki
tsek this
ΣΚΑΣΤΕ!!!!!!!!!!
δεν μπορω αλλο....
καταρρεω....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ώπα ρε μισό, υπάρχουν κι άλλα ακόμαΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΣΚΑΣΤΕ!!!!!!!!!!
δεν μπορω αλλο....
καταρρεω....
![]()
:rotflmao:![]()
DRZ-400?
FMX?
WR 250?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. εγω ειχα πετυχει κατι ξεδοντιαριδες( απο τους μπαφους) πιτσιρικαδες με παπια στην καταβαση του ρωσσου οι οποιοι πηγαιναν λες και καβαλαγαν σκαλισμενα F-16...![]()
μου σκασε ενας διπλα που ταν σαν τον bart simson χωρις δοντια...".ιλαρακι, .αμαει το ερ.αλειο ε..." κι εγω του ειπα "να φορας κρανος γιατι μπορει να χτυπησεις"...
και μου λεει πριν χαθει στο σουρουπο..."ντακθει ρε μαθτορα τονε κθερω κα.α το βρομο"...
ηττες...![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
αυτα ειναι μ@λακιες ...και εκτος συναγωνισμου...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ώπα ρε μισό, υπάρχουν κι άλλα ακόμα![]()
DRZ-400?
FMX?
WR 250?![]()
ειπαμε....
ή XR 650 dall'arra
ή ΚΤΜ 660SMC
ή HUSQVARNA 610SM
ειναι απλα τα πραγματα...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φαντάσου στα χρώματα της WEST....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτο ειναι το βαν ντε μπος??