Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
πληροφοριακά τα 4 κουτάκια αναμενα μόνιμα δεν είναι η ρεζέρβα,σε αυτό το χρονικό σημειο το ρεζερβουαρ έχει γύρω στα 5μιση με 6 λίτρα ακόμα μέσα...όταν αναβοσβήνουν ταυτόχρονα και τα τέσσερα τότε έχεις ρεζέρβα με 3 λίτρα ακόμα στο τεπόζιτο.
Ρε σεις! Οντως κατι τετοιο πρεπει να παιζει!
Κι εγω οσες φορες εχω μεινει και με τα 4 να αναβοσβηνουν, οταν φουλαρω βαζω γυρω στα 15 λιτρα!
Τζαμπα το αγχος!
με τα κουτακια να αναβοσβηνουν..κανεισ γυρω στα 20 με 25χμ το πολυ..με 120 περιπου ταχυτητα..
ψαχνεισ με 2 λογια βενζιναδικο..
δοκιμασμενο..![]()
Και για να το ολοκληρώσουμε δεν λέμε και πόσα λτ/100 βγαίνει?
του φίλου killbill βγάζει γύρω στα 175 χλμ. για να ανάψουν τα 4 κουτάκια δλδ 175/12λτ= 14,58 χλμ / 1 λτ δλδ = 6,85 λτ /100 χλμ
για να ακούσω και τους λοιπούς...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από diaremes
Και για να το ολοκληρώσουμε δεν λέμε και πόσα λτ/100 βγαίνει?
του φίλου killbill βγάζει γύρω στα 175 χλμ. για να ανάψουν τα 4 κουτάκια δλδ 175/12λτ= 14,58 χλμ / 1 λτ δλδ = 6,85 λτ /100 χλμ
για να ακούσω και τους λοιπούς...![]()
Eξαρτάται από το χέρι!
Για να παρεις μια ιδέα, το ΙΔΙΟ χέρι στο R1200 GS καίει 6,5-7lt/100 και στο CBR 9-10lt/100!
Το πιασες το σκεπτικό?
![]()
Κοινως, στον φιλο από πάνω, ενα GS μπορει να του βγάλει 5.5lt/100...
![]()
καλα τα χέρια και το βάρος σίγουρα παίζουν ρόλο, αλλα μια γενική ιδέα μπορείς να έχεις...![]()
emena mesa sthn polh (dn exw kanei taksidi) moy kaiei 9-10 litra sta 100xlm, esas mesa sthn polh poso sas kaiei?
εγω δεν του βαζω βενζινη......
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Δε μου ακουγετε παραλογο αν σκεφτεις οτι εκτος με χαλαρες ταχυτητες ειναι στα 6-6,5/100Αρχικά δημιουργήθηκε από ANTUANE
emena mesa sthn polh (dn exw kanei taksidi) moy kaiei 9-10 litra sta 100xlm, esas mesa sthn polh poso sas kaiei?
Αν το ανοιγεις και λιγο παραπανω το γκαζακι λογικο ειναι να φτασει στα 9/100
Παιδιά είδα την κουβεντούλα σας περί αυτονομίας. Εδώ και μια εβδομάδα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός VTR 1000 Firestorm, μοντ 2003. Το μηχανάκι είναι άψογο, είμαι ενθουσιασμένος γενικά, αλλά...
ΚΑΙΕΙ, ΚΑΙΕΙ, ΚΑΕΙ!!!! Κυκλοφορώντας 2 μερούλες μέσα στην πόλη, και κάνοντας φυσικά διαδρομούλες έκαψε χαλαρά και όμορφα 10 λίτρα βενζίνη. Υποθέτω το σταμάτα - ξεκίνα επιβαρύνει πολύ, και η κατανάλωση είναι μάλλον φυσιολογική για την κατηγορία. Προερχόμενος, όμως, από Yamaha TT600, ψιλοφρίκαρα με το ρυθμό που ρουφάει το δικύλινδρο.
Γενικά το vtr f έχει μεγάλη κατανάλωση.. Και μικρό ντεπόζιτο.![]()
οταν αναβει λαμπακι κ γω γυρο στα 15 λιτρα βαζω.λογικο αφου η χοντα ανακοινωνει 18 λιτρα ρεζερβουαρ(μαζι με τη ρεζερβα).
σε προσφατο ταξιδι αθηνα βολο,με γεματο ντεποζιτο απο αθηνα ,χρειαστηκα 1 φορα να βαλω πριν καν φτασει να αναψει ρεζερβα. γενικα με γρηγορη οδηγηση (200+) κ χαλαρα που κ που,οπως πας ταξιδι δηλαδη θα σου αναψει ρεζερβα στα 170-180 κμ .
ουσιαστικα δηλαδη σε ταξιδι με γρηγορους ρυθμους ,μενεις εντελως στα 200 κμ.
καλα δεν ειναι?![]()
και σε ταξιδι καβαλα - θεσσαλονικη που ειναι 176κμ , με 120 κμ/ω που πηγαινα ,ουτε καν ρεζερβα δεν ανοιξε....
μες την πολυ παντως καιει περισσοτερο
![]()
αντε να φτιαξουμε κανα θρεντ να βαλουμε κ φοτο απο τα θηρια!!!!!!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
γεια σας παιδια!εδω κατοχος 125 κ ισως στο μελλον 600 η 400...αναλογως τα οικονομικα βεβαια..
ποση περιπου καταναλωση εχετε με καρμπυρατερ κ ποση με injection?
καπου τα ειχα γραψει ρε γαμωτο. αλλα ειμαι χρυσοψαρο. μες την πολη εχω σκοοτερ. σαλονικη το καβαλουσα αλλα δεν παω πλεον με μηχανη γιάυτο το λογο.αν θυμαμαι καλα πρεπει σε μικτη χρηση με 65χλμ εγνατια και 35 χλμ πολη (σαλονικη) με βεντιλατερ να παει υπερωρια ειχα καψει γυρω στα ?? δεν θυμαμαι ρε γαμωτ αν ηταν 10ε η 10λιτρα. κι ειναι προσφατο. παντως στανταρ σαλονικη βεροια 65χλμ με τον πιο δυνατο αερα που ειδα ποτε, χαστουκι κι αλλαζες λωριδα για πλακα, εκαψα με 5η και 150χαω 5,5 λιτρα. 5η για να εχω ροπη γιατι με 6η πηγαινε οπου να'ναι.. γενικα ειμαι στα 7-8 λιτρα και πολυ με χαλαει. αλλα μεχρι προσφατα ειχα καποιο μπεκ βουλωμενο και τωρα στανταρ θελω μπουζια. πολυ ακαφτη σε λεω.. (μαυριλα στην εξατμιση)
ωχ απ οτι ειδα μου μετεφεραν το ποστ δικια μου γκαφα που δημοσιευσα σε άλλο thread κ δεν εκανα πρωτα αναζητηση...ευχαριστω τους διαχειριστες για την μεταφορα....τελος οφτοπικ...
...αμαν πολυ καιει το 600 με κοβω να πηγαινω για το 400 αμα καταφερω να βρω καποιο καλο...