Καλημερούδιαααα ..
οι χθεσινές φωτό από το Δέλεαρ .. που είναι παίδες;;;;
μην κάνετε τους ψόφιους κοριούς και τις κρατάτε για την πάρτη σας ..
ακούς εκεί κάποιος κοντός και άσχημος έλαβε ζόλο μια μηχανή .. και .. και εμένα .. ζεν μου ζώσανε .. και .. σα κλάψω .. ουυυυυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααα [κλαιω εγώ τώρα και καλά] ..
και είχαμε και στην παρέα μια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΑΜΑ [σσσσσσσστ να μην τ' ακούσει η κόρη της] .. τι να σας πω. τι να σας πω. Όσοι δεν ήρθατε .. .. χάσατε. Μάλλον ερωτεύτηκα .. .. .. αχ αχ αχ .. άχ άτιμη ζωή. Βρε άτιμε κολλητέ [για τον Θεό μιλάω έτσι] όταν έχεις κέφια τη δημιουργείς .. .. .. ..
Είδα πολλούς και διάφορους, αλλά βρε παίδες, δεν είδα τον Peri .. τι να κάνει αυτί η ψυχή άραγε..
Όσο για την Λίνα, δεν θα μαρτυρήσωότι είναι .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. «Φωνο-Γκαζόβια».
Που να την δείτε πως το πάει το Modenάκι της στα σκοτεινά μεν αλλά σχεδόν άδεια δρομάκια δε της Αθήνας. Και καλά το TransAlp του «σκατόγαλλου» αλλά και το TDM900 με τους δύο παίδαρους που προσπαθούσαν να της ζητήσουν το τηλέφωνό της, να προσπερνά;;;;;; .. .. .. .. .. .. και δεν μπορούσαν να την φτάσουν από τους ελιγμούς της. Τελικά πάει καλά το Modenάκι. Τι Λίνα;; δεν έπρεπε να το πω;;; ουπς sorry
Για να μην μιλήσω και για μια άλλη «ψυχή» που κρατιόταν από το .. .. στήθος μου
. Εκεί κατάλαβα το πώς νιώθουν οι γυναίκες όταν φοράνε «σουτιέν» .. .. .. .. και το πίεζε τόσο, που σίγουρα ήτανε Wonderbra η αίσθηση .. ξέρετε αυτά που τα ανασηκώνουν σαν να είναι αμυγδαλές .. .. .. ε, ένα τέτοιο πράγμα κάπως .. .. .. .. .. .. αφού δεν μπορούσα να καταπιώ το σάλιο μου ενα πράγμα βρε αδερφέ .. ..
Λοιπόν .. φωτό, θέλουμε να δούμε ..
Άντε μπράβο. Άντε μπράβο .. ..
Για κανονίστε οι πλούσιοι που είχατε ψηφιακές μηχανές να χαρούμε και εμείς οι .. .. .. πτωχοί αλλά πλην τίμιοι «Αλήτες Τσαντάκιδες Μηχανόβιοι» ..
Φιλιά
Τζίμης