Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
Ο δάσκαλος που εγκατέλειψε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....δώσε μου λεπτομέρειες....τι έκαμνε πάλι ο θεός.....:rotflmao: :rotflmao: ....δεν αντέχω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
υγ.εντωμεταξύ ο Αστέρας πετάει...μέρα με την μέρα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
....δώσε μου λεπτομέρειες....τι έκαμνε πάλι ο θεός.....:rotflmao: :rotflmao: ....δεν αντέχω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .
υγ.εντωμεταξύ ο Αστέρας πετάει...μέρα με την μέρα.![]()
και κανένα αποτελεσματάκι αν ξέρεις.![]()
Το μόνο που πρόλαβα να δω από αποτελέσματα είναι ότι ο Τρίγκας πήρε τις ειδικές.
Η γενική δεν είχε βγει ακόμα (μέχρι τις 5 μμ)
καλο ολα καλα .τερματισαμε και γω και ο νασος .αν κανω μια αναδρομη επιγραματικα ειχα καποιες ατυχιες που δεν με αφησαν να το χαρω οσο θα ηθελα . καταρχην εφαγα ποινη απο την αρχη γιατι δεν πηρε μπροστα στο λεπτο μου ,μετα αγορασα το μισο σειχ σου(παρεπιπτοντως γυρισε σε ενα πεσιμο το γονατο μου και ευτυχως πηγαν χαλαλι οι ωρες στο κολυμβητηριο και στηο ποδηλατο) που θεωρητικα ηταν η πιο απλη απο τις απλες(εγω διαφωνω γιατι ειχε πολλα ζορικα κομματια) και εφαγα το πρωτο καπελο .κανα πενταλεπτο νομιζω ,το γλεντι συνεχιστηκε αφου στα πρωτα 10 χιλιομετρα της διαδρομης σε ενα ανηφορικο επεσε ενας μπροστα μου και στην προσπαθεια να τον περασω επεσα και εβγαλα το δαχτυλο του αριστερου χεριου μου με συνεπεια μολις ακουμπουσα καπου να ουρλιαζω απο τον πονο και αναγκαστηκα να κανω το 80% του αγωνα με προβληματα .στη συνεχει ενα παλικαρι μπροστα μου επεσε ασχημα και βεβαια δεν με ενοιαζαν ουτε καπελα ουτε τιποτα αφησα τη μηχανη και πηγα να τον βοηθησω (λες και γω καλυτερα ημουνα:rotflmao: )
και για να μη γινομαι κουραστικος γεμισα πολλων ειδων καπελα που με εκαναν να περναω τα σεχ χωρις να κοιταω καν το χρονο .ο τερματισμος ηταν τοσο τελειος μετα απο ολα αυτα που τον ευχαριστηθηκα .
ευχαριστω βεβαια το τιμ του φορουμ .μαρακι σορρυ την ωρα που εφτασα ειχα ηδη τραυματιστει και ημουν σε κακα χαλια .οσο για τον αντωναρο ευχαριστω για τις συμβουλες και για την ψυχολογικη υποστηριξη![]()
![]()
DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250
sygxarhthria για την επιμονή και τον τερματισμό ρε φίλε!![]()
και περαστικά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
[B].στη συνεχει ενα παλικαρι μπροστα μου επεσε ασχημα και βεβαια δεν με ενοιαζαν ουτε καπελα ουτε τιποτα αφησα τη μηχανη και πηγα να τον βοηθησω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο nantin..!!!!!!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια.......![]()
Υγ .. Ακουσα τα καλλυτερα για αυτους που εκαναν την χαραξη της διαδρομης...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αυτό μας έλειπε...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ακουσα τα καλλυτερα για αυτους που εκαναν την χαραξη της διαδρομης...![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
sygxarhthria για την επιμονή και τον τερματισμό ρε φίλε!![]()
και περαστικά!
+1000
Αρχικά δημιουργήθηκε από zapmaria
Λίγο από την δεύτερη ειδική
ωραία φαίνεται... λαχταριστή
nantin μπράβο ρε παλικάρι έχεις @@.
iatrodikastis : ο τρελαμένος τζάμπα τις έκανε τις προπονήσεις για αλλαγή ελαστικού μιας και εκει την έκανε την :a31:
Αποτελέσματα ( της πιάτσας )
1ος Γενικης Τρίγκας .
Ε3
1ος Τρίγκας
2ος Πράσσος
3ος Θερριός![]()
Ε2
1ος Τσακατσώνης
2ος Μανωλίδης![]()
3ος Μαντάς
Ε1
1ος Σιαφαρίκας
2ος ?
3ος ?
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.