ΛΟΛ μπορεί, αλλά εσύ δε φαίνεσαι να έχεις βαρύ χέρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Αρα ο παραγοντας βαρυ χερι και επιδραση διαφορετικου οδηγου εχει πολυ μικρη σημασια.Μάλλον τα πας χαλαρά και τα δύο και καλά κάνεις.
ΛΟΛ μπορεί, αλλά εσύ δε φαίνεσαι να έχεις βαρύ χέρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Αρα ο παραγοντας βαρυ χερι και επιδραση διαφορετικου οδηγου εχει πολυ μικρη σημασια.Μάλλον τα πας χαλαρά και τα δύο και καλά κάνεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
gavcr έγινα γκολ με τσικουδιά το ΣΚ σε ένα γάμο στην Αθήνα και δε βιάζομαι να ξαναπιώ, αλλά φίλε σε ζηλεύω, μαγικό μέρος η Κρήτη και είναι κρίμα που ενώ έχω καταγωγή, δεν έχω περιουσία κάτω, η Αθήνα δε θα με ξανάβλεπε ποτέ.
![]()
![]()
![]()
Bandit 650 s ABS K7
Αύριο αρχίζω το ψάξιμο για ανταλλαγή του cb500s ώστε να πάρω τον ληστή......
άντε να δούμε τι θα γίνει!!!!!!!!
Καφέ θα κανονίσουμε τελικά? εγώ ελπίζω στο επόμενο 2μηνο να το έχω το bandit (εκτός και αν είναι ετοιμοπαράδοτο που θα το έχω νωρίτερα?), οπότε προλαβαίνουμε να σταματήσουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες και να πάμε!
Ρε παιδια υπάρχει κανένα λινκ για το service manual του 650s κ7
Bandit 650 s ABS K7
Έχω του K5 (αεροελαιόψυκτο) επειδή είναι.... το δικό μου, το 1250 Κ7, το 600 '99, το 1200 '96-'01 και αρκετά άλλα από Suzuki δρόμου. Το 650 Κ7 το έψαχνα και εγώ για να δω διαφορές, αλλά δε το βρήκα πουθενά ακόμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
Ρε παιδια υπάρχει κανένα λινκ για το service manual του 650s κ7
Είχα ψάξει από τα manual και την πιθανότητα "μεγαλώματος" του 650 σε 750αλλά δεν γίνεται γμτ, δεν ταιριάζει κανένα ανταλλακτικό κινητήρα από το "μεγάλο". Αυτό που μπαίνει είναι το ψαλίδι του 1200, από Γερμανία είχα δει αγγελίες για 250-280? χωρίς μεταφορικά... Κολάστηκα!
Παίδες έχω θεματάκι με τους ρυθμιστές της αλυσίδας. Ο αριστερός είναι κομμένος φαρδύς και "παίζει" και ο μόνος τρόπος να κεντράρω με ασφάλεια τον τροχό είναι ο ακουστικός, να ψάχνω δηλαδή σε ποιά θέση δεν ακούγεται το πίσω φρένο να βρίσκει. Έχει δει κανείς πίσω ρυθμιστικά αλυσίδας για το 650 που να έχουν λίγο μεγαλύτερη ακρίβεια; Σκέφτηκα και τη λύση του να πάω σε μηχανουργείο και να ζητήσω να μου φτιάξουν δύο λάμες καινούριες με τρύπα ΑΚΡΙΒΩΣ στη διάσταση του άξονα, αλλά δε ξέρω που έχει κάτι τέτοιοΚαι η πλάκα είναι ότι τελικά όπου και να πάω το πίσω φρένο καίει, που σημαίνει ότι δεν το κάνω καλά το "κόλπο" και βρίσκει το τακάκι στο δίσκο. Ιδέες;
Είχα δει ρυθμιστές στο justbandits αλλά λέει για 600 μόνο και το ψαλίδι ενώ μοιάζει με του 650 έχει άλλες βάσεις για το πίσω φρένο, οπότε ίσως να μην ταιριάζει, λέω ίσως να έχουν "μεγαλώσει" το ψαλίδι όταν το άλλαξαν σε 650.
ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SERVICE MANUAL ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟ INTENET,ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΣΤΟ E-MULE ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ.ΤΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ:
http://www.repairmanual.com/catalog/99500-36172-01E
Το εχω το μανιουαλ γαι 650 07>. Αν εχετε καμια απορια ρωτηστε
Φίλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Το εχω το μανιουαλ γαι 650 07>. Αν εχετε καμια απορια ρωτηστε
Που θα το βρούμε να το Κατεβάσουμε και εμείς???
Επισεις έχει κανένας τίποτα λινκ για αφτερ ???
Bandit 650 s ABS K7
Δεν το εχω σε ηλεκτρονικη μορφη. Ειναι κανονικο βιβλιο.
Γιαννη, δοκιμασε με ενα παχυμετρο. Μετρα απο τα κεντρα των βιδων (αξονα) μεχρι το τελειωμα του ψαλιδιου. Πιστευω να βγαλεις ακρη.Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Παίδες έχω θεματάκι με τους ρυθμιστές της αλυσίδας. Ο αριστερός είναι κομμένος φαρδύς και "παίζει" και ο μόνος τρόπος να κεντράρω με ασφάλεια τον τροχό είναι ο ακουστικός, να ψάχνω δηλαδή σε ποιά θέση δεν ακούγεται το πίσω φρένο να βρίσκει. Έχει δει κανείς πίσω ρυθμιστικά αλυσίδας για το 650 που να έχουν λίγο μεγαλύτερη ακρίβεια; Σκέφτηκα και τη λύση του να πάω σε μηχανουργείο και να ζητήσω να μου φτιάξουν δύο λάμες καινούριες με τρύπα ΑΚΡΙΒΩΣ στη διάσταση του άξονα, αλλά δε ξέρω που έχει κάτι τέτοιοΚαι η πλάκα είναι ότι τελικά όπου και να πάω το πίσω φρένο καίει, που σημαίνει ότι δεν το κάνω καλά το "κόλπο" και βρίσκει το τακάκι στο δίσκο. Ιδέες;
Είχα δει ρυθμιστές στο justbandits αλλά λέει για 600 μόνο και το ψαλίδι ενώ μοιάζει με του 650 έχει άλλες βάσεις για το πίσω φρένο, οπότε ίσως να μην ταιριάζει, λέω ίσως να έχουν "μεγαλώσει" το ψαλίδι όταν το άλλαξαν σε 650.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Καλημέρα.Να ρωτήσω & εγώ κάτι...Μήπως έχετε βρει κανένα manual για gsf 600 k4???????![]()
Έχω το GSF600S του 2000, αν δεν άλλαξε μέχρι το 2005 που βγήκε το 650, μάλλον σου κάνει. Αλλά είναι 378ΜΒ, πως να στο στείλω... Θυμάμαι και ο Panavour το ήθελε αλλά τελικά δεν βρεθήκαμε ποτέ.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Καλημέρα.Να ρωτήσω & εγώ κάτι...Μήπως έχετε βρει κανένα manual για gsf 600 k4???????![]()
καντο ένα zip σπάσε το σε 2-3 ζιπ αρχεια ή rar καλύτερα (www.winrar.com) και στείλτο σε όποιον στο ζητήσει με www.sendspace.com
Ή μπορεί κιόλας να πάμε για καφέ που λέγαμε και να το πάρει σε CD,Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
καντο ένα zip σπάσε το σε 2-3 ζιπ αρχεια ή rar καλύτερα (www.winrar.com) και στείλτο σε όποιον στο ζητήσει με www.sendspace.comγια να μη φάω όλη τη μέρα στο upload.
Την Κυριακή θα πάω να οδηγήσω το F650GS στο Λουτράκι στην εκδήλωση της BMW. Ήθελα το F800GS αλλά άργησα να δηλώσω συμμετοχή και... έκλεισε. Πλάκα έχει το όλο event, έχει και εκδρομούλα στα γύρω βουνά (με το Bandit) και μαθήματα οδήγησης πόλης (και άλλα δλδ αλλά δε με καίνε και τόσο). Πλάκα θα έχει το πράγμα... Και είναι δωρεάν. Δεν κοιτάτε μήπως ψήνεται και κανένας άλλος;