Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 241

Θέμα: Έκτακτο Track Days 28/9

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αχαχαχαχαχαχαχα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλο ρε μ@λακα!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα, θυμησου το αυτο!

Τα ιδια που γινανε και για τα μαθηματα του Swans.

''Μα γιατι ειναι 900ευρο?Μα γιατι να παιρνουν μονο οσους εχουν suzuki?''

Ρε κοπελια.....εγω συμφωνω απολυτως 100% με την τακτικη του 0-300 η οποιου τους την επεβαλε.

1 δεν γινεται να μπαινει ο καθε ασχετος που παει με τα 5!
    2 δεν γινεται να μπαινει ο καθε καυλοτιμονος που θα παει να τους εμβολισει ολους
    3 δεν γινεται να παει καποιος που εχει πολυ αυτοπεπιθιση χωρις να χει ξαναμπει σε πιστα και να φαει τα κομματια του.

Δεν λεω οτι ολοι αυτοι που χουν παει στα μαθηματα δεν ειναι ετσι απλα περιοριζονται αυτα τα περιστατικα.
    Δηλαδη αν καποιος εχει παει στα μαθηματα σημαινει ισως οτι δεν ειναι απο αυτους τους ευθριακηδες που δεν εχουν καν φορμα,οτι δεν ειναι ισως απο αυτους που πανε με τα 5 και θελαν να μπουν στην πιστα για πλακα και οτι σιγουρα εχουν μπει τουλαχιστον μια φορα σε πιστα.

Λοιπον ολοι εχουμε κρανη οκ?Και οτι μας λενε να μπουμε με κρανος το θεωρουμε λογικο επειδη ολοι εχουμε ,ειναι ευκολο να παρουμε αν δεν εχουμε και επειδη ειναι για την ασφαλεια μας οκ?

ΟΚ.

Ε αν δεν ησασταν κολλημενοι και αν ειχατε παει ολοι σε μαθηματα την ιδια αποψη θα χατε και για το οτι λενε να μπαινουν μονο οσοι εχουν παει σε μαθημα.

Να το πω και αλλιως?

Παρακινουν το κοσμο να παει στις πιστες και ετσι σιγα σιγα θα υπαρξει πιο πολυ ενδιαφερον και θα φτιαχτουν πιστες....(τα λεω πιο ευκολα απο οτι ειναι απλα το νοημα θελω να θηξω)

Και να το πω και αλλιως αλλιως?

Ρε φιλε εχεις την καυλα να μπαινεις σε πιστα?
    Εχεις την δυνατοτητα να πας στο τρακ ντεη των μεγαρων?
    Εχεις δωσει το λιγοτερο 15000 για ολα αυτα?
    Και στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να πας επειδη δεν εχεισ παει σε μαθημα?
    Και τους λες και μαλακες??

Ε ο μεγαλυτερος μαλακας εισαι εσυ....

Και αν απλα δεν εχεις προλαβει να πας σε μαθημα......τοτε εισαι απλα ατυχος και αργησες λιγο....σιγα..!!

Παλιο κολλημενοι γι αυτο δεν παει η Ελλαδα μπροστα....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Τα ιδια που γινανε και για τα μαθηματα του Swans.

''Μα γιατι ειναι 900ευρο?Μα γιατι να παιρνουν μονο οσους εχουν suzuki?''

Ρε κοπελια.....εγω συμφωνω απολυτως 100% με την τακτικη του 0-300 η οποιου τους την επεβαλε.

1 δεν γινεται να μπαινει ο καθε ασχετος που παει με τα 5!
    2 δεν γινεται να μπαινει ο καθε καυλοτιμονος που θα παει να τους εμβολισει ολους
    3 δεν γινεται να παει καποιος που εχει πολυ αυτοπεπιθιση χωρις να χει ξαναμπει σε πιστα και να φαει τα κομματια του.

Δεν λεω οτι ολοι αυτοι που χουν παει στα μαθηματα δεν ειναι ετσι απλα περιοριζονται αυτα τα περιστατικα.
    Δηλαδη αν καποιος εχει παει στα μαθηματα σημαινει ισως οτι δεν ειναι απο αυτους τους ευθριακηδες που δεν εχουν καν φορμα,οτι δεν ειναι ισως απο αυτους που πανε με τα 5 και θελαν να μπουν στην πιστα για πλακα και οτι σιγουρα εχουν μπει τουλαχιστον μια φορα σε πιστα.

Λοιπον ολοι εχουμε κρανη οκ?Και οτι μας λενε να μπουμε με κρανος το θεωρουμε λογικο επειδη ολοι εχουμε ,ειναι ευκολο να παρουμε αν δεν εχουμε και επειδη ειναι για την ασφαλεια μας οκ?

ΟΚ.

Ε αν δεν ησασταν κολλημενοι και αν ειχατε παει ολοι σε μαθηματα την ιδια αποψη θα χατε και για το οτι λενε να μπαινουν μονο οσοι εχουν παει σε μαθημα.

Να το πω και αλλιως?

Παρακινουν το κοσμο να παει στις πιστες και ετσι σιγα σιγα θα υπαρξει πιο πολυ ενδιαφερον και θα φτιαχτουν πιστες....(τα λεω πιο ευκολα απο οτι ειναι απλα το νοημα θελω να θηξω)

Και να το πω και αλλιως αλλιως?

Ρε φιλε εχεις την καυλα να μπαινεις σε πιστα?
    Εχεις την δυνατοτητα να πας στο τρακ ντεη των μεγαρων?
    Εχεις δωσει το λιγοτερο 15000 για ολα αυτα?
    Και στεναχωριεσαι που δεν μπορεις να πας επειδη δεν εχεισ παει σε μαθημα?
    Και τους λες και μαλακες??

Ε ο μεγαλυτερος μαλακας εισαι εσυ....

Και αν απλα δεν εχεις προλαβει να πας σε μαθημα......τοτε εισαι απλα ατυχος και αργησες λιγο....σιγα..!!

Παλιο κολλημενοι γι αυτο δεν παει η Ελλαδα μπροστα....ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!
    δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό το θέμα

και μακάρι να ήταν τόσο απλό όπως το αναφέρεις σωστά με τη φράση κολλημένοι

αυτοί όντως είναι ένα ποσοστό ....

αλλά και από την άλλη πλευρά δυστυχώς δεν ξέρεις τι παίζεται με τη φάση της εύννοιας των πελατών και εάν όλα τα level αξίζουν......για ρώτα κάποιον που τα έχει κάνει όλα......το 4 πχ τι λέει ??? όλοι λένε ότι εάν το ήξεραν δεν θα το έκαναν, είναι τυχαίο....γιατί δεν το λένε για τα άλλα 3?

με τη λογική αυτή τα 150 επιπλέον που ζητάει ο kevin swantz είναι πολλά ?

πιστεύω ότι ήδη τα μαθήματα έχουν κάνει κοιλιά και η ζήτηση κάποια στιγμή θα τελειώσει
    Ας κάνουν πιο προσιτή την τιμή και να δεις πως θα γεμίσουν τα σχολεία από πάρα πολύ κόσμο που θέλει και από την άλλη (έλλειψη ευρώ) δε μπορεί.
    Είναι άλλο το 4X350= 1400 + 500X2=1000 λάστιχα + έξοδα, εάν είσαι τυχερός και κάνεις σε δύο Σ,Κ Σέρρες και τα 4 level, αλλιώς είσαι + 1000 ακόμα= 2400 με 3400 για κάθε περίπτωση.
    Είναι πολλά ? δεν είναι ? 3500 χιλιάρικα είναι το ενοίκιό σου για ένα χρόνο .....
    κατάλαβες τώρα δεν είναι κολλημένοι, είναι το κόλλημα της τσέπης και όχι του μυαλού

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    δυστυχώς δεν είναι τόσο απλό το θέμα

και μακάρι να ήταν τόσο απλό όπως το αναφέρεις σωστά με τη φράση κολλημένοι

αυτοί όντως είναι ένα ποσοστό ....

αλλά και από την άλλη πλευρά δυστυχώς δεν ξέρεις τι παίζεται με τη φάση της εύννοιας των πελατών και εάν όλα τα level αξίζουν......για ρώτα κάποιον που τα έχει κάνει όλα......το 4 πχ τι λέει ??? όλοι λένε ότι εάν το ήξεραν δεν θα το έκαναν, είναι τυχαίο....γιατί δεν το λένε για τα άλλα 3?

με τη λογική αυτή τα 150 επιπλέον που ζητάει ο kevin swantz είναι πολλά ?

πιστεύω ότι ήδη τα μαθήματα έχουν κάνει κοιλιά και η ζήτηση κάποια στιγμή θα τελειώσει
    Ας κάνουν πιο προσιτή την τιμή και να δεις πως θα γεμίσουν τα σχολεία από πάρα πολύ κόσμο που θέλει και από την άλλη (έλλειψη ευρώ) δε μπορεί.
    Είναι άλλο το 4X350= 1400 + 500X2=1000 λάστιχα + έξοδα, εάν είσαι τυχερός και κάνεις σε δύο Σ,Κ Σέρρες και τα 4 level, αλλιώς είσαι + 1000 ακόμα= 2400 με 3400 για κάθε περίπτωση.
    Είναι πολλά ? δεν είναι ? 3500 χιλιάρικα είναι το ενοίκιό σου για ένα χρόνο .....
    κατάλαβες τώρα δεν είναι κολλημένοι, είναι το κόλλημα της τσέπης και όχι του μυαλού
    Θα αυμφωνησω με τον sniper στην αρχη που ειπε οτι ''το οικονομικό είναι ένα θέμα που μάλλον δεν πρέπει να το θέτει κάποιος που αγοράζει SS + πολυεστερικά + κράνος+ φόρμα + γάντια + μπότες κλπ....''

δηλ. μου λες τώρα ότι κάποιος που πήρε ένα ss μεταχ. μοτό με μέση τιμή στα 6000 με 7000 ευρώ, που δεν τα έχει κιόλας, μέσω τραπέζης να διαθέσει άλλα 6000 ευρώ που δεν έχει για να κάνει το όλο
    σενάριο ????
    Να διαθέσει τα 2000 για τον εξοπλισμό του + 6000 πάμε στα 8000 και καλή τύχη με τις δόσεις του αυτό ναί και εγώ συμφωνώ.
    Αλλά το θέμα μας είναι κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτό το νούμερο για τα μαθήματα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δηλ. μου λες τώρα ότι κάποιος που πήρε ένα ss μεταχ. μοτό με μέση τιμή στα 6000 με 7000 ευρώ, που δεν τα έχει κιόλας, μέσω τραπέζης να διαθέσει άλλα 6000 ευρώ που δεν έχει για να κάνει το όλο
    σενάριο ????
    Να διαθέσει τα 2000 για τον εξοπλισμό του + 6000 πάμε στα 8000 και καλή τύχη με τις δόσεις του αυτό ναί και εγώ συμφωνώ.
    Αλλά το θέμα μας είναι κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτό το νούμερο για τα μαθήματα
    και ποιος σου ειπε οτι το "σπορ" αυτο δεν ειναι ακριβο?
    οταν μπαινεις σε ενα "λουκι" του στυλ...
    1) γουσταρω μηχανες σε στυλ ss
    2) αγοραζω μηχανη ss
    3) συντηρω ss
    4) αγοραζω εξοπλισμο για πιστα
    5) κανω μαθηματα για να ξεστραβωθω (επειδη ημουν ασχετος πριν)
    6) κανω track day για να εφαρμοσω αυτα που εμαθα σε ασφαλες περιβαλλον
    7) ΠΑΝΤΑ υπολογιζω ενδεχομενη πτωση διοτι ακομη και ο rossi πεφτει...

δεν μπορεις να λες οτι ειναι ακριβα...
    αυτα τα ξερεις απο την αρχη...και αν δεν τα ξερεις,οταν τα μαθαινεις και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις, παρατας το αθλημα τα πουλας ολα και πας για κανα μπιλιαρδο...

και εμενα μου αρεσουν πολλα πραγματα,οπως οι lamborgini και τα yaght!!
    ξερω ομως απο την αρχη (πριν κανω καν το βημα) οτι δεν θα τα αντεξει η τσεπη μου.
    και δεν ειναι η αγορα.
    ειναι Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ!

αλλα βλεπεις η νοοτροπια του Ελληνα ειναι "ελα μωρε ας το παρω με δοσεις και ας μενω στο νοικι"..."μετα βλεπουμε"...

δεν φταιει κανενας παρα μονο ο εαυτος τους.
    και καποια πραγματα πρεπει να ξερουμε οτι δεν ειναι για ολους.
    εκτος και αν κανεις οικονομιες μια ζωη για να παρεις μια μηχανη, μια ολοσωμη, ενα κρανος...ε,καποια στιγμη μετα απο καμια 10αρια χρονια θα εχεις κανει και το level 4...:ZZZ:

χαιρετε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    και ποιος σου ειπε οτι το "σπορ" αυτο δεν ειναι ακριβο?
    οταν μπαινεις σε ενα "λουκι" του στυλ...
    1) γουσταρω μηχανες σε στυλ ss
    2) αγοραζω μηχανη ss
    3) συντηρω ss
    4) αγοραζω εξοπλισμο για πιστα
    5) κανω μαθηματα για να ξεστραβωθω (επειδη ημουν ασχετος πριν)
    6) κανω track day για να εφαρμοσω αυτα που εμαθα σε ασφαλες περιβαλλον
    7) ΠΑΝΤΑ υπολογιζω ενδεχομενη πτωση διοτι ακομη και ο rossi πεφτει...

δεν μπορεις να λες οτι ειναι ακριβα...
    αυτα τα ξερεις απο την αρχη...και αν δεν τα ξερεις,οταν τα μαθαινεις και δεν μπορεις να ανταπεξελθεις, παρατας το αθλημα τα πουλας ολα και πας για κανα μπιλιαρδο...

και εμενα μου αρεσουν πολλα πραγματα,οπως οι lamborgini και τα yaght!!
    ξερω ομως απο την αρχη (πριν κανω καν το βημα) οτι δεν θα τα αντεξει η τσεπη μου.
    και δεν ειναι η αγορα.
    ειναι Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ!

αλλα βλεπεις η νοοτροπια του Ελληνα ειναι "ελα μωρε ας το παρω με δοσεις και ας μενω στο νοικι"..."μετα βλεπουμε"...

εκτος και αν κανεις οικονομιες μια ζωη για να παρεις μια μηχανη, μια ολοσωμη, ενα κρανος...ε,καποια στιγμη μετα απο καμια 10αρια χρονια θα εχεις κανει και το level 4...:ZZZ:

χαιρετε.
    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

:a19:

Καλα τα λες αν και η αληθεια ποναει πολλες φορες!

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Καλα τα λες αν και η αληθεια ποναει πολλες φορες!

Eχμ, χιλια συγνωμη σας ευχομαι αλλά...

λέει μλκιες!

παρακαλώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

λέει μλκιες!

παρακαλώ!

Θα συμφωνησω ακομα μια φορα με τα λογια του devil's animal που λεει

''αλλα βλεπεις η νοοτροπια του Ελληνα ειναι "ελα μωρε ας το παρω με δοσεις και ας μενω στο νοικι"..."μετα βλεπουμε"...

εκτος και αν κανεις οικονομιες μια ζωη για να παρεις μια μηχανη, μια ολοσωμη, ενα κρανος...ε,καποια στιγμη μετα απο καμια 10αρια χρονια θα εχεις κανει και το level 4Ναι...το ιδιο''

Αλλα ''φιλε'' μου DimChios στο οτι λες οτι λεμε μαλακιες συμφωνει δυστηχως και ενα τεραστιο ποσοστο Ελληνων και οχι μονο που εχουν καταχρεωθει για να εχουν μια μερσεντα η ενα ss και 1002 αλλα.

Η και να μην εχουν χρεωθει μενουν υπο αθλιες συνθηκες και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν βολτα την μερσεντα καμια κυριακη αν τους εχει μεινει κανενα φραγκο για βενζινη.Φοροντας φορμες απο τους κινεζους.

Λοιπον εγω καλυτερα να μην εχω μερσεντα και ss παρα να πηγαινω στο βενζιναδικο να βαζω 5 και 10 ευρω για την βολτα της κυριακης με την μερσεντα.ΚΑι να τα δινω για μια πολυτελεια που μπορω να την στηριξω και να παρω κατι απο αυτο!

Θα συμφωνησω ακομα μια φορα με τα λογια του devil's animal που λεει

''αλλα βλεπεις η νοοτροπια του Ελληνα ειναι "ελα μωρε ας το παρω με δοσεις και ας μενω στο νοικι"..."μετα βλεπουμε"...

εκτος και αν κανεις οικονομιες μια ζωη για να παρεις μια μηχανη, μια ολοσωμη, ενα κρανος...ε,καποια στιγμη μετα απο καμια 10αρια χρονια θα εχεις κανει και το level 4Ναι...το ιδιο''

Αλλα ''φιλε'' μου DimChios στο οτι λες οτι λεμε μαλακιες συμφωνει δυστηχως και ενα τεραστιο ποσοστο Ελληνων και οχι μονο που εχουν καταχρεωθει για να εχουν μια μερσεντα η ενα ss και 1002 αλλα.

Η και να μην εχουν χρεωθει μενουν υπο αθλιες συνθηκες και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν βολτα την μερσεντα καμια κυριακη αν τους εχει μεινει κανενα φραγκο για βενζινη.Φοροντας φορμες απο τους κινεζους.

Λοιπον εγω καλυτερα να μην εχω μερσεντα και ss παρα να πηγαινω στο βενζιναδικο να βαζω 5 και 10 ευρω για την βολτα της κυριακης με την μερσεντα.ΚΑι να τα δινω για μια πολυτελεια που μπορω να την στηριξω και να παρω κατι απο αυτο!

Οκ, "φιλε" μου!

Μολις περασεις την ηλικια των 20 και δεις και αλλα πραγματα στη ζωη σου ισως τα ξαναπουμε!

ΧΩΡΙΣ αυτο να σημαινει οτι καποια απ οσα ειπες εχεις λαθος, δεν υπαρχουν ομως ΜΟΝΟ αυτοι που περιεγραψες και 2ον δεν καταλαβες το σκεπτικο το δικο μου!

Τεσπα, η ηλικια σου δικαιολογει πολλα και καλως κανει!
    Χωρις κανενα υφος ειρωνιας!

ρε εσείς πρέπει να έχετε τρελαθεί και να την έχετε δει καρδινάλιοι....για προσγειωθείτε....
    ....σιγά ρε LARGE τύποι με τα Cayenne με καταβολές ΒΠ και εφοπλιστές....

δηλ. ss μοτό = μόνο πίστα, μαθήματα και tdays !!!!!?????? Δηλ. η κατηγορία μου αρεσει η μοτό ? ο καφετεριάκιας δεν παίζει ? ο μου κάνει για ταξίδια δεν παίζει ?
    όλοι πρέπει να είναι παγκόσμιοι !!!

τι σημαίνει ακριβό???? όλα είναι σχετικά και ανάλογα την τσέπη....και μην κατηγορείς κάποιους που αγόρασαν ένα μοτό στην τιμή δόσης που τους έπαιρνε να δίνουν. ...δεν πήγε αυτός να αγοράσει 1098, Agusta ή RSV4, αυτοί ναι έχουν κόστος και τρελή συντήρηση....αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα....
    Κάτι το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις, καλό είναι να είναι προσιτό για όλους και όχι μόνο για τους προνομιούχους.... αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι η δική σας ρατσιστική ταξική διαφορά που προσπαθείτε να θέσετε και χωρίς επιχειρήματα...
    Δηλαδή ρε μάγκες εσάς σας περισσεύουν τα ευρώ ? και ακόμα εάν σας περισσεύουν, συγνώμη με αυτή τη συμπεριφορά ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ανήκετε αλλού....
    τι σημαίνει άσπρο ή μαύρο......δεν έχετε επιλογή σε color mode ???
    άντε καλημέρες και καλή βδομάδα

ρε εσείς πρέπει να έχετε τρελαθεί και να την έχετε δει καρδινάλιοι....για προσγειωθείτε....
    ....σιγά ρε LARGE τύποι με τα Cayenne με καταβολές ΒΠ και εφοπλιστές....

δηλ. ss μοτό = μόνο πίστα, μαθήματα και tdays !!!!!?????? Δηλ. η κατηγορία μου αρεσει η μοτό ? ο καφετεριάκιας δεν παίζει ? ο μου κάνει για ταξίδια δεν παίζει ?
    όλοι πρέπει να είναι παγκόσμιοι !!!

τι σημαίνει ακριβό???? όλα είναι σχετικά και ανάλογα την τσέπη....και μην κατηγορείς κάποιους που αγόρασαν ένα μοτό στην τιμή δόσης που τους έπαιρνε να δίνουν. ...δεν πήγε αυτός να αγοράσει 1098, Agusta ή RSV4, αυτοί ναι έχουν κόστος και τρελή συντήρηση....αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα....
    Κάτι το οποίο δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις, καλό είναι να είναι προσιτό για όλους και όχι μόνο για τους προνομιούχους.... αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι η δική σας ρατσιστική ταξική διαφορά που προσπαθείτε να θέσετε και χωρίς επιχειρήματα...
    Δηλαδή ρε μάγκες εσάς σας περισσεύουν τα ευρώ ? και ακόμα εάν σας περισσεύουν, συγνώμη με αυτή τη συμπεριφορά ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ανήκετε αλλού....
    τι σημαίνει άσπρο ή μαύρο......δεν έχετε επιλογή σε color mode ???
    άντε καλημέρες και καλή βδομάδα

το περιμενα οτι θα συνεβαινε αυτο
    και εχεις δικιο γιατι απο τα γραφομενα μου φαινεται αυτη η "ρατσιστικη" ταση που λες αλλα πιστεψε με δεν ειναι ετσι και θα στο δικαιολογησω...
    δεν ειμαι (εγω τουλαχιστον) ουτε φραγκατος ουτε τιποτα τετοιο.
    ιδ. υπαλληλος ειμαι,με οτι αυτο συνεπαγεται...ολο το σκεπτικο μου εχει να κανει με την διαχειριση των χρηματων και το γενικο "κλαψουρισμα" που επικρατει.
    αν ο αλλος θελει να βγαζει μοστρα το ss στην καφετερια,μαγκια του και καμαρι του,αλλα αυτοι οι τυποι δεν θελουν να μπουν και πιστα για να μαθουν να πηγαινουν πιο γρηγορα και με μεγαλυτερη ασφαλεια. οποτε τους αποκλειουμε απο την κατηγορια "μαθηματα-φορ μες κλπ"...μπορει να μηνν φορανε ουτε κρανος για να τους "κοζαρουν" στο cafe..

αυτος που θελει να παει ταξιδια δεν εχει υπολογισει ενα εξοδο για την δικη του ασφαλεια? να μαθει 5 πραγματα παραπανω? αφου και το ταξιδι που θα κανει προϋποθετει φραγκα...δεν νομιζω οτι δεν μπορει να διαθεσει καποια χρηματα για να μην κουτρουβαλαει σε καμια πλαγια της Ελβετιας...

αυτο που λες παλι με κανει εντελως αντιθετο.
    " ..καλό είναι να είναι προσιτό για όλους και όχι μόνο για τους προνομιούχους"

τι εννοεις με την εννοια προσιτο??
    δλδ οταν δινεις ενα 400αρι για λαστιχα ειναι προσιτα???
    οταν πας για μεγαλο σερβις και δινεις αλλα τοσα ειναι προσιτα???
    οταν την ασφαλιζεις και δινεις περιπου τοσα τον χρονο???

και σου μιλαω για ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ. περα απο τον εξοπλισμο (που καποια στιγμη θα παλιωσει και θα πρεπει να παρεις αλλο)

προς Θεου δεν παιρνω τιποτα ποσοστα απο το 0300 αλλα δεν νομιζω οτι τα 350 ή τα 180 που στοιχιζουν τα μαθηματα ειναι τοσο πολλα πια...
    και στην τελικη κανε μονο το level 1 και μπες για track day...μην συνεχιζεις στα αλλα.

μην το βλεπεις οτι ειμαστε προνομιουχοι. αλλα αν ο αλλος αγοραζει ενα μηχανακι και δεν εχει υπολογισει τα εξοδα οπως στα εγραψα στο προηγουμενο post μου τοτε ισως πρεπει να το ξανασκεφτει. ή να μην μπαινει πιστα και να κανει οτι αυτος γουσταρει με το μηχανημα του ΧΩΡΙΣ γκρινια οτι δεν τον αφηνουν να μπει στην πιστα.

καποιοι,(μεσα σε αυτους και εγω) περιοριζουν καποια πραγματα (οπως την διασκεδαση) γιατι "παιζει μαθημα τον Σεπτεμβρη" ή "εχει track day την Τεταρτη και θελω ενα 100αρι"...

ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων,νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω...

φιλικα και χωρις καμια υπονοια αντιπαραθεσης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

λέει μλκιες!

παρακαλώ!

Μητσακο με αυτο δεν βοηθας κανεναν.
    ουτε εμενα να καταλαβω γιατι λεω μ@λακιες (αν λεω),ουτε εναν τριτο που διαβαζει.

δικαιολογησε σε παρακαλω την αποψη σου και μπες στην συζητηση με περισσοτερα επιχειρηματα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αν δεν κάνω λάθος τα TD του 0-300 ειναι πλεον πάλι ανοιχτά σ όλους.
    Διορθώστε αν κάνω λάθος.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αν δεν κάνω λάθος τα TD του 0-300 ειναι πλεον πάλι ανοιχτά σ όλους.
    Διορθώστε αν κάνω λάθος.
    Όχι, δεν κάνεις λάθος....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παρόμοια θέματα

1. Track Days 28 Ιουνίου
    από jarv στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2011, 10:40
  2. Έκτακτο track days
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2010, 18:29
  3. Έκτακτο Track Days
    Απαντήσεις: 110