Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 98

Θέμα: Δωρεαν κρανη στο Βυρωνα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Χορηγία = διαφήμιση = κέρδος για τις εταιρίες, συν το οτι το κόστος που είχαν τα κράνη αφαιρείται εδώ σαν δωρεά στον ισολογισμός τους.

Ταυτόχρονα όλοι είναι κερδισμένοι. Οι πολίτες για το κράνος που πήραν τσάμπα, η τροχαία και ο δήμος για την κίνηση.

Κρίμα να μην υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες σε όλη την Ελλάδα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    χμ...

δηλαδη, το σκεφτεστε να πατε ΑΚΡΑΝΟΙ για να παρετε δωρο κρανος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    χμ...

δηλαδη, το σκεφτεστε να πατε ΑΚΡΑΝΟΙ για να παρετε δωρο κρανος?
    όχι ρε Μητσο, θα παω και ενα στενο πριν θα το βγαλω !!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    όχι ρε Μητσο, θα παω και ενα στενο πριν θα το βγαλω !!

και γιατι να μην το παρει καποιος που δεν εχει?

Βεβαια θα μου πεις χαμενο θα παει μιας και για να μην εχει σημαινει πως κι αυτο που θα παρει θα το στερησει απο καποιον σαν κι εμας που θελουμε ενα 2ο πιο φτηνο απο το Arai για καθε μερα... αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα!

Ξερεις ποια ειναι η πλακα? Να πας, να εχεις βγαλει το δικο σου, να τους εχουν τελειωσει και να σου κοψει κληση για... κρανος! Εκει να σε δω!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι θελουμε "δευτερο πιο φτηνο" για καθε μερα.. Αν μπορει καποιον να μου το εξηγησει θα του ειμαι υποχρεωμενος.. Δεν χτυπαμε κεφαλι μεσα στην πολη? Το χτυπαμε σε ποιο μαλακα μερη? (πχ. κοτσαδορους, πεζοδρομια, προφυλακτηρες, κα. "μαλακα" αντικειμενα) και δεν χρειαζομαστε ενα καλο κρανος για "καθε μερα"? Το "καλο κρανος" που το χρησημοποιουμε, οταν βγαινουμε εξω απ'την Αθηνα σε καννα ταξιδακι που ειμαστε πιο ασφαλες?

Για εξηγηστε μου και'μενα βρε παιδια γιατι δεν μπορω να καταλαβω..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι θελουμε "δευτερο πιο φτηνο" για καθε μερα.. Αν μπορει καποιον να μου το εξηγησει θα του ειμαι υποχρεωμενος.. Δεν χτυπαμε κεφαλι μεσα στην πολη? Το χτυπαμε σε ποιο μαλακα μερη?

Οχι Ανδρεα μου, αλλα πολυ φοβαμαι οτι πολλοι το "καλο" το εχουν μονο για τα εξω γιατι δεν θελουν να γρατσουνιστει/γδαρθει/χτυπηθει απο την καθημερινη χρηση.
    Τι; Να βαλω το Arai Xspirit super duper replica που εχω πλερωκει τοσα λεφτα στην πολη και να γρατσουνιστει; Απαπαπα! Καλυτερα με το Safebet 10ετιας...

Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι θελουμε "δευτερο πιο φτηνο" για καθε μερα.. Αν μπορει καποιον να μου το εξηγησει θα του ειμαι υποχρεωμενος.. Δεν χτυπαμε κεφαλι μεσα στην πολη? Το χτυπαμε σε ποιο μαλακα μερη? (πχ. κοτσαδορους, πεζοδρομια, προφυλακτηρες, κα. "μαλακα" αντικειμενα) και δεν χρειαζομαστε ενα καλο κρανος για "καθε μερα"? Το "καλο κρανος" που το χρησημοποιουμε, οταν βγαινουμε εξω απ'την Αθηνα σε καννα ταξιδακι που ειμαστε πιο ασφαλες?

Για εξηγηστε μου και'μενα βρε παιδια γιατι δεν μπορω να καταλαβω..
    Με ενα κρανος της ταξης των 100+ ευρω μια χαρα ασφαλεια εχεις εφ'οσον πληρει τις προδιαγραφες.
    Για την πολη μεσα θα ειναι μια χαρα.Για ταξιδι και λοιπα κολπα σαφως και δεν θα ειναι οτι καλυτερο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Οχι Ανδρεα μου, αλλα δυστυχως φοβαμαι οτι πολλοι το "καλο" το εχουν μονο για τα εξω γιατι δεν θελουν να γρατσουνιστει/γδαρθει/χτυπηθει απο την καθημερινη χρηση.
    Τι; Να βαλω το Arai Xspirit super duper replica που εχω πλερωκει τοσα λεφτα στην πολη και να γρατσουνιστει; Απαπαπα! Καλυτερα με το Safebet 10ετιας...
    Ψυχραιμία ρε παιδιά μην φτάνουμε πάντα στο άλλο άκρο λέμε, γιατί πρέπει το δεύτερο να είναι αλά Alex Pack δηλαδή κι όχι κάποιο μεσαίας τιμής της τάξης των 150-250 ευρώ ; Γιατί αυτός που θα δώσει 600-700 για καλό ξέρει πολύ καλά ότι το safebet δεν είναι κράνος, γνώμη μου ε ;

Και όοοοπως και να το κάνουμε, καλύτερα έτσι παρά χωρίς.

Φιλάκια

τοσα ευρω θεωρουν μερικοι οτι αξιζει το κεφαλι τους φιλε μου!! αλλα οταν το παθουν και σπανε τα τσαουλια τους τοτε αλλαζουν και γραφουν αλλα.... anyway εγω ευχομαι μακρια απο τετοια σε ολους! ποναει πολυ η ασφαλτο!!!
    mrdaellis

Ναι ρε συ Μακη, αλλα γιατι να παρει ενα τοσο ακριβο που να φοβαται να μην το γρατσουνισει/λερωσει/φθειρει; Αυτη δεν ειναι στην τελικη η δουλεια ενος κρανους; Να χαλαει αυτο για να μην χαλαμε εμεις την κεφαλα μας;

Στο θεμα μας παντως, η κινηση αυτη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και ΜΠΡΑΒΟ στους τροχαιους!
    Πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα λυσει πολλα προβληματα...

Σε αυτον που εχει ενα παρταλιασμενο σκουτερακι η παπι και κανει τη δουλεια του, αλλα δεν εχει λεφτα ο χριστιανος να παρει ενα κρανος.... εκει ναι! Θα βοηθησει αυτη η κινηση.

Αλλα σε ολους οσους εχουν το κρανος σπιτι και καθεται γιατι "δεν το αντεχουν στο κεφαλι", "χαλαει τα μαλια", "κοβει ορατοτητα" κλπ, η κινηση αυτη θα παει ακλαφτη....

Γιατι το προβλημα ξεκιναει απο τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και οχι απο την τσεπη.

ΥΓ, Μια πολυ σωστη ιδεα θα ηταν οι μπατσοι να δινουν ενα κρανος αντι κλησης στον παραβατη και μετα ΑΝ τον πιασουν ΠΑΛΙ ξεκρανωτο να τον σκιζουν πατοκορφα με προστιμο ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ του κανονικου!
    Νίκος
    Open Horizons

Daemon, εχεις απολυτο δικιο στο θεμα αυτο, αλλα μας εχουν κανει μ@λ@κες μ αυτες τις τιμες και εχουμε φτασει σε σημειο, να φοβομαστε να πεσουμε, πιο πολυ για να μην χτυπησει το κρανος παρα για το κεφαλι μας.
    Αν ειχαν λογικες τιμες τα καλα κρανοι, ολοι θα ειχαμε δυο και τρια καλα και θα τα κυκλοφορουσαμε παντου και θα τα αλαζαμε και στην ωρα τους.
    Το ιδιο ισχυη και με τα λαστιχα και τοσα αλλα που αναγκαζομαστε λογω κοστους να τα φτανουμε στο τερμα με κινδυνο της ζωης μας.
    Η μεγαλη ειρωνια ειναι οτι μας την λενε κιολας οτι ειμαστε ανευθυνοι και ανωριμοι αλλα τα φπα και τα νταβατζιλικια δεν ξερουν να τα μαζεψουν.

Ανδρεα και Νικο ειστε ρε σεις ή του υψους ή του βαθους!

Και απανταω εγω γιατι εγω ξεκινησα το ποστακι με το "φθηνο" κρανος!

Ενα κρανος φθηνοτερο απο το σουπερ ντουπερ Αραι μου Νικο (που ειρωνικα το ειπες) δεν σημαινει (το KBC στην προκειμενη) οτι ειναι και κουβας! Νομιζω?

Τεσπα, πιανεστε απο τις λεξεις τοις μετρητοις ρε σεις! Ημαρτον δλδ!

Αλλου το πηγαινα... στο οτι ΟΛΟΙ ξαφνικα θελανε/με να παμε να παρουμε τσαμπα κρανος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ναι ρε συ Μακη, αλλα γιατι να παρει ενα τοσο ακριβο που να φοβαται να μην το γρατσουνισει/λερωσει/φθειρει; Αυτη δεν ειναι στην τελικη η δουλεια ενος κρανους; Να χαλαει αυτο για να μην χαλαμε εμεις την κεφαλα μας;
    Νικόλα είτε είναι σωστό αλλά είτε είναι και λάθος το ακριβό το κράνος οι περισσότεροι δεν το παίρνουν μόνο για την ασφάλειά τους αλλά και για τη φιγούρα. Εγώ πολύ γουστάρω να φοράω ένα όμορφο κράνος και θα διαλέξω το ομορφότερο κατ'εμέ όταν έχω κατασταλάξει στο μοντέλο και στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω. Κι εννοείται πως το θέλω πάντα σε καλή κατάσταση αφού ακόμα και η μικρογραντζουνιά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει από κάτω.

Άλλοι δεν ενδιαφέρονται για το σχέδιο, σύμφωνοι. Μην κατακρίνουμε όμως κι αυτούς που νιώθουν όμορφα όταν το κράνος ανεβάζει και την διάθεσή τους πέρα απ'το αίσθημα της ασφάλειας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Νικόλα είτε είναι σωστό αλλά είτε είναι και λάθος το ακριβό το κράνος οι περισσότεροι δεν το παίρνουν μόνο για την ασφάλειά τους αλλά και για τη φιγούρα. Εγώ πολύ γουστάρω να φοράω ένα όμορφο κράνος και θα διαλέξω το ομορφότερο κατ'εμέ όταν έχω κατασταλάξει στο μοντέλο και στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω. Κι εννοείται πως το θέλω πάντα σε καλή κατάσταση αφού ακόμα και η μικρογραντζουνιά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει από κάτω.

Άλλοι δεν ενδιαφέρονται για το σχέδιο, σύμφωνοι. Μην κατακρίνουμε όμως κι αυτούς που νιώθουν όμορφα όταν το κράνος ανεβάζει και την διάθεσή τους πέρα απ'το αίσθημα της ασφάλειας.

ή που οταν καποιος μαλακας τους το ριξει κατω απο ενα υψος της ταξης των 2+μετρων ενω εκεινοι το εχουν μονιμως σαν τα ματια τους για να κανει σωστα τη δουλεια του οταν χρειαστει!

ή που οταν καποιος μαλακας τους το ριξει κατω απο ενα υψος της ταξης των 2+μετρων ενω εκεινοι το εχουν μονιμως σαν τα ματια τους για να κανει σωστα τη δουλεια του οταν χρειαστει!
    κρατιόμουν τόση ώρα, κρατιόμουν, λεω ασε μη μπω μέσα και αρχίσω...

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρεις νεκροί από φωτιά σε συνεργείο στο Βύρωνα
    από argy_kap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2012, 11:33
  2. Καταστήματα με κράνη στο Λονδίνο;
    από cantona στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2010, 20:07
  3. εκλαπησαν 2 κρανη στο μοναστηρακι
    από jasondakar στο forum Κλοπές