οκ, i rest my case που λένε στη βαρβαρικήν...
είμαι σίγουρος αλλά δεν έχω τώρα αποδεικτικά στοιχεία και βλέπω να μου την πέφτετε ομαδικώς![]()
θα ήθελα πάντως να μάθω τι κράνη μοιράζανε τελικά σήμερα
είμαι σίγουρος αλλά δεν έχω τώρα αποδεικτικά στοιχεία και βλέπω να μου την πέφτετε ομαδικώς![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αμα μιλαμε για πουκαμισο οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το γραφει μέσα στο κράνος.![]()
Τα πολυκαρμπονατα ειναι για πέταμα σε 2-3 χρόνια, τα αλλα οχι οπως ειπε κι byr0n.
Παρ ολα αυτα η Arai λεει αυτο που αναφέρεται παραπάνω, και οποιος μπορεί ας το αμφισβητήσει.
gcrook XS σου κάνει?![]()
![]()
(υπαρχει ΧS κρανος ρε σαπιλα; )![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
βρε ναι, αλλά πως αποδυκνύει η συγκεκριμένη φωτό την αντοχή του υλικου στο χρόνο? θα μου πεις τώρα ότι το κράνος ήταν πχ 6 ετών όταν έγινε. Οκ. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τπτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά, αλλά το εξωτερικό κέλυφος είναι fiberglass....
Καποιες πληροφοριες (αρκετα ενδιαφερουσες αλλα δεν ξερω κατα ποσον ακριβεις) στο παρακατω θρεντ.
Οποιος εχει ορεξη...
http://www.bcsportbikes.com/forum/ar...p/t-43467.html
-..Not Yet!
Σιγά που ήταν 6τιας....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
βρε ναι, αλλά πως αποδυκνύει η συγκεκριμένη φωτό την αντοχή του υλικου στο χρόνο? θα μου πεις τώρα ότι το κράνος ήταν πχ 6 ετών όταν έγινε. Οκ. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τπτ...
ολοκαίνουργιο ήταν πριν του μαμήσει τη μανίτσικα ο κουλός....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η μουτζα θα φορεθει πολυ φετος.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ορτσα !!
Μπορει να συνδυαστει με μποτες Πραντα και γαντια Σβαροφσκι.
![]()
-..Not Yet!
ειπαμε kbc κρανη δινανεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Η φωτό απλά δείχνει ότι τα κράνη που συζητάμε δεν είναι polycarbonate το οποίο είναι το πιο απλό kαι φθηνό πλαστικό που ξέρουμε btw...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
βρε ναι, αλλά πως αποδυκνύει η συγκεκριμένη φωτό την αντοχή του υλικου στο χρόνο? θα μου πεις τώρα ότι το κράνος ήταν πχ 6 ετών όταν έγινε. Οκ. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τπτ...
@gcrook: εχεις δίκιο για τη μούτζα. Πάρε κάτι διαφορετικό
![]()
Φτου ρε πουστημου.Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ειπαμε kbc κρανη δινανε
Διπλα ημαν.
:koproskylo: :koproskylo::koproskylo:
-..Not Yet!
αυτό το ξέρω... Βύρωνα κάπου σε έχασα, μήπως νόμιζες ότι νόμιζα οτι πχ τα αραι είναι απο πολυκαρμπονάτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η φωτό απλά δείχνει ότι τα κράνη που συζητάμε δεν είναι polycarbonate το οποίο είναι το πιο απλό kαι φθηνό πλαστικό που ξέρουμε btw...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φτου ρε πουστημου.
Διπλα ημαν.
:koproskylo: :koproskylo::koproskylo:
Ε στείλε ΠΜ στον byr0nα και ζήτα του ένα... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Τα συνθετικά παθαίνουν ρε συ, εφόσον χρησιμοποιούνται (έκθεση σε καιρό, ήλιο, κλπ). Τα συνθετικά υλικά χάνουν την όποια απορροφητικότητα έχουν με αποτέλεσμα να μη διαχέουν με επιτυχία την ενέργεια της κρούσης σε μεγαλύτερη επιφάνεια ...
τα πολυκαρμπονάτα απο την άλλη αντέχουν, δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
ρε γαμώτ... πρέπει να έχω συγχυστεί πολύ με το μλκ στην άλλη συζήτηση και να μην μπορώ να διαβάσω με καθαρό μυαλόΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
..γιατί εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω... λοιπόν, break Βύρωνα, ένα καφεδάκι και να το ξαναπάρω απο την αρχή το θρεντ
![]()