Σελίδα 18 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819202122232868 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 1100

Θέμα: ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μέσα είσαι.....
    Με ένα τέτοιο έχω τσακίσει ότι Tuono έχω βρει στα 0-70 χλμ...
    Όλα τα σκούτερ μέχρι περίπου τα 60-70χλμ είναι γρήγορα μετά ψιλοψοφάνε!
    Αλλά είναι πολύ εξυπηρετικά εντός πόλης και όχι μόνο (τα μεγάλα έτσι?) και εφ' όσον παίζει και το
    περί ορέξεως....καλά είναι κι αυτά! :o

Εγω παλι ειχα ενα τετοιο 180 διχρονο παλιοτερα!παρα πολυ ανετο και αρκετα γρηγορο γι'αυτο που ηταν..ηταν αρκετα πιο βολικο απο οποιοδηποτε παπι ειχα παντως

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image005.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	23,2 KB 
ID:	145202

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Είχα την τύχη να οδηγήσω ενα full kit malossi με 28 άλογα και Sebac αναρτήσεις, brembo φρένα!

Το διαόλι ήταν πολύ γρήγορο...

Εγω ξεκινησα με ενα runner 50
    πήγα σε runner 125
    Μετά σε nexus 500 που "μέτραγα" πολύ πιο βαρβάτα οχήματα σε ορεινά στροφηλίκα! Σε διαδρομές που ακόμα και με το gsr δυσκολεύομαι, το Nexus τις έκανε παιχνίδι!

Γενικότερα πάντως, το οτι είναι λίγο δύστροπα στην οδήγηση, τα κάνει αρκετά καλό σχολείο.. Αυτό το κατάλαβα όταν πήρα την πρώτη μου μοτό με ταχύτητες που μπορούσα να προσαρμόσω τον τρόπο οδήγησής μου πολύ εύκολα!

Εδώ το πρωην υπερόχημά μου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	93,9 KB 
ID:	145203
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Είχα την τύχη να οδηγήσω ενα full kit malossi με 28 άλογα και Sebac αναρτήσεις, brembo φρένα!

Το διαόλι ήταν πολύ γρήγορο...

Εγω ξεκινησα με ενα runner 50
    πήγα σε runner 125
    Μετά σε nexus 500 που "μέτραγα" πολύ πιο βαρβάτα οχήματα σε ορεινά στροφηλίκα! Σε διαδρομές που ακόμα και με το gsr δυσκολεύομαι, το Nexus τις έκανε παιχνίδι!

Γενικότερα πάντως, το οτι είναι λίγο δύστροπα στην οδήγηση, τα κάνει αρκετά καλό σχολείο.. Αυτό το κατάλαβα όταν πήρα την πρώτη μου μοτό με ταχύτητες που μπορούσα να προσαρμόσω τον τρόπο οδήγησής μου πολύ εύκολα!

Εδώ το πρωην υπερόχημά μου...
    Αρα δηλαδή υπήρξες σκουτεράς κι εσύ ε? Πω πω! .......................................................

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αρα δηλαδή υπήρξες σκουτεράς κι εσύ ε? Πω πω! .......................................................
    Και να γιατί το λέω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider

....Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!

Τετρακύλινδρος Το avatar του/της Silver_Rider
    εφχαριστώ φιλαράκι Byron Nephilim mod! Eσύ τα λες καλά δω μέσα! Δεν ξέρω αν είσαστε βαλτη εδώ μέσα και κοροιδέβετε αλλά σαν πολυ έχεται γίνει εδώ μέσα τώρα!
    Εσύ ελλέ να σε διωρθώσω λέγομαι Silver Rider όχι Silver bulet το bulet τι είναι; κορόιδεμα;

Α! και όσον αφορά το θέμα μηχανή και παπί σας είπα τι είναι το καθετή! Μόνο Street και Superspor!
    Eίμαι νέος και βράζει το αίμα μέσα μου! Η μηχανή πρέπει να έχη γκάζι!
    Όποιος φοβάτε πεφτει και κυμάται!
    Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
    (Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)

εφχαριστώ φιλαράκι Byron Nephilim mod! Eσύ τα λες καλά δω μέσα! Δεν ξέρω αν είσαστε βαλτη εδώ μέσα και κοροιδέβετε αλλά σαν πολυ έχεται γίνει εδώ μέσα τώρα!
    Εσύ ελλέ να σε διωρθώσω λέγομαι Silver Rider όχι Silver bulet το bulet τι είναι; κορόιδεμα;

Α! και όσον αφορά το θέμα μηχανή και παπί σας είπα τι είναι το καθετή! Μόνο Street και Superspor!
    Εμεις το κοβουμε αλλα απ'οτι φαινεται εσενα τα θελει ο κωλος σου :rotflmao: :rotflmao:

K εγω ρε μαγκες ειμαι παλιος vespas. Εχω δυο px200. Mια του 1988 και μια του 2000, με δισκοφρενο. Επειδη φορτωνο και πραγματα για την δουλεια μου, ειναι αναντικαταστατο οχημα για την δουλεια μου και την πολη.
    Επισης να πω οτι πιο ευκολο ειναι να πας απ την vespa στις μοτοσυκλετες, παρα απο τις μοτοσυκλετες στις vespa.
    Ξερω παρα πολλους που δεν τα καταφερνουν καθολου καλα με την vespa, παρ ολο που οδηγουν χρονια μεγαλες μηχανες.

Άρχισαν τα όργανα Part 2!

Εμένα που ΔΕΝ ''βράζει'' πλέον το αίμα μου και ΔΕΝ θέλω μηχανή με γκάζι και ΔΕΝ θέλω να πέσω να κοιμηθώ....................

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Bυρωνα, ασε μας ρε μλκ να παιξουμε λιγο ακομα με τον μικρο, αφου τα θελει ο κολος του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    K εγω ρε μαγκες ειμαι παλιος vespas. Εχω δυο px200. Mια του 1988 και μια του 2000, με δισκοφρενο. Επειδη φορτωνο και πραγματα για την δουλεια μου, ειναι αναντικαταστατο οχημα για την δουλεια μου και την πολη.
    Επισης να πω οτι πιο ευκολο ειναι να πας απ την vespa στις μοτοσυκλετες, παρα απο τις μοτοσυκλετες στις vespa.
    Ξερω παρα πολλους που δεν τα καταφερνουν καθολου καλα με την vespa, παρ ολο που οδηγουν χρονια μεγαλες μηχανες.
    ΑΑΑΑ! Είχες βέσπα κι εσύ ε? Αρα σκουτεροειδές............αρα;;;;;.........αμαν τι????

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Άρχισαν τα όργανα Part 2!

Εμένα που ΔΕΝ ''βράζει'' πλέον το αίμα μου και ΔΕΝ θέλω μηχανή με γκάζι και ΔΕΝ θέλω να πέσω να κοιμηθώ....................

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
    Πέσε και κοιμήσου!τι να σου πω! Εγώ τη γνώμη μου είπα!
    (Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)

Bυρωνα, ασε μας ρε μλκ να παιξουμε λιγο ακομα με τον μικρο, αφου τα θελει ο κολος του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Τα θέλη ο ποιος ποιανου????
    Ο δικος μου ο κολος;

Eγω σε παω ρε Silver Rider γιατι δεν μασας και συνεχιζεις.
    Πες στον Nephelim mod να μας αφησει λιγο ακομα να σε κοροιδευουμε, εχει πολυ φαση το θεμα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μήπος τα θέλει ο δικός σου γιατί θυμάσε τι είπα για τα Οnof! Tη γνώμη μου! Και ποιοι είναι οι onof άδες; Καλά εγώ βλέπω οτι όλα όσα είπα στην αρχή βγένουν ανληθινά!

Παρόμοια θέματα

1. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  2. Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 13:06
  3. Παπι Ή ΜηΧανη?
    από christin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 96