Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: πόσο δίκιο έχει (δυστυχώς)

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε πως ακουγετε αυτο σε ενα παιδι 16 χρονων...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    δεν ξερω αν μπορειτε να καταλαβετε πως ακουγετε αυτο σε ενα παιδι 16 χρονων...
    Είσαι 16 χρονών, Σε μια από τις πίο ωραίες πόλεις της Ελλάδας. Εχεις ΚΤΜ.

Μας εξηγείς πως ακριβώς ακούγεται?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στην Φιλανδία/Σουηδία/Νορβηγία δεν είναι που πίνουν μέχρι να πεθάνουν από την κατάθλιψη;
    Σ'αυτό έχεις δίκιο:
    Λίστα αυτοκτονιών ανά χώρα
    Όντως έχουμε 3.5 αυτοκτονίες/100000 κατοίκους ενώ οι Φινλανδοί 20.1

Παρ'ότι άσχετο θα το γράψω:αν βάλουμε πάντως τα τροχαία(τα οποία για μένα είναι σοβαρός δείκτης ΜΑΛΑΚΙΑΣ ενός λαού) βγαίνουμε πρώτοι σε ποσοστό μή φυσικών θανάτων χαλαρά...
    Αν επίσης σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι Έλληνες είναι μαμάκηδες(σπιτάκι και φαγάκι μαμάς) και το ότι οι περισσότερες ελληνίδες ρωτάνε τη μάνα τους ακόμα και για με ποιόν θα πηδηχτούνε μάλλον δεν πρέπει να περηφανευόμαστε για πολλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

+suzuki SV 650s

Kαλά σου λέει ρε corvo.Απλά διασκέδασε και εκμεταλλεύσου αυτά που σου δίνει/επιτρέπει το περιβάλλον σου.

δεν μιλαω για αυτο...αυτα ακουγονται πολυ ωραια αλλα δεν μου τα εδωσαν στα χερια μου και δεν ειναι κατα τυχει...δεν λεω οτι δεν ειμαι τυχερος απλα δεν μου ηρθαν μονα τους...
    Και δεν μιλησα για αυτα

ελεγα για την παιδεια...αν ειχαμε το συστημα της φιλανδιας εγω καθε απογευμα θα εβγαινα βολτα με την μηχανη στο βουνο...

για σκεψου ομως οτι τελειωνω το σχολειο 2 τρωω αν προλαβαινω και μετα ειμαι με την τσαντα στο χερι απο φροντηστηριο σε φροντηστηριο...τελειωνω στις 6 και πρεπει να διαβασω για σχολειο(7ωρες) και για φροντηστηριο αλλες 3

τελικα ξερεις πολλα για μενα(δεν ειναι απαιρετητα καλο αυτο)
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

δεν μιλαω για αυτο...αυτα ακουγονται πολυ ωραια αλλα δεν μου τα εδωσαν στα χερια μου και δεν ειναι κατα τυχει...δεν λεω οτι δεν ειμαι τυχερος απλα δεν μου ηρθαν μονα τους...
    Σκέψου ότι σε πολλά παιδιά στην ηλικία τους οι γονείς τους δε τους επιτρέπουν να'χουν μοτο...

για αυτο ειπα και οτι ειμαι και τυχερος αλλα σου λεω ολα αυτα τα κερδισα...δεν ξεκινησα μια μερα και ειπα μπαμπα μαμα θα παρω μοτο...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Στην Φιλανδία/Σουηδία/Νορβηγία δεν είναι που πίνουν μέχρι να πεθάνουν από την κατάθλιψη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    [B

Παρ'ότι άσχετο θα το γράψω:αν βάλουμε πάντως τα τροχαία(τα οποία για μένα είναι σοβαρός δείκτης ΜΑΛΑΚΙΑΣ ενός λαού) βγαίνουμε πρώτοι σε ποσοστό μή φυσικών θανάτων χαλαρά...
    [/B]

καθολου ασχετο TOLISTOLAROS.
    δεν ειναι αυτοκτονια να οδηγας λιαρδα οπως γινεται καθε Π/Σ/Κ απο πολλους σε ολη την ελλαδα?
    κατι σε εχει οδηγησει στο να χεζεσαι στο ποτο.(το να οδηγας μετα,οκ, ειναι δικια σου βλακεια)

και προς σνιπερ,
    στην ελλαδα δεν πινουμε σαν καριοληδες? ξερω παααααρα πολλους απο τον κυκλο μου(φοιτητικος, δηλαδη πιτσηρικαδες) που πινουν τον απατο, και ξερω και αρκετους απο 30+ που κανουν το ιδιο..

και οκ για να μην τα λεμε ολα ροδινα, δεν μπορουμε να παραβλεψουμε πως εκει σκανδιναβια μερια, εκτος απο το κλιμα που παιζει ρολο, ολο αυτο το προγραμμα και η <<ταξη>> απαιτει πολυ κοπο και πιεση και και και..
    ειναι πολυ λογικο καποιοι ανθρωποι να μην αντεχουν αυτους τους ρυθμους και να μενουν <<πισω>> σε σχεση με αυτα που γινονται στην κοινωνια, να περιθωριοποιουντε και μια μερα να αυτοκτονουν.(λογικο ειναι το πρωτο κομματι της προτασης, και οχι η αυτοκτονια)

εκτος απο αυτες τις περιπτωσεις που ειναι ενα μικρο ποσοστο, ειναι αληθεια οτι μεγαλο μερος του πληθυσμου γινετε λιαρδα καθε Σ/Κ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και δεν μιλησα για αυτα

ελεγα για την παιδεια...αν ειχαμε το συστημα της φιλανδιας εγω καθε απογευμα θα εβγαινα βολτα με την μηχανη στο βουνο...

για σκεψου ομως οτι τελειωνω το σχολειο 2 τρωω αν προλαβαινω και μετα ειμαι με την τσαντα στο χερι απο φροντηστηριο σε φροντηστηριο...τελειωνω στις 6 και πρεπει να διαβασω για σχολειο(7ωρες) και για φροντηστηριο αλλες 3
    τελικα ξερεις πολλα για μενα(δεν ειναι απαιρετητα καλο αυτο)
    Στην Φιλανδία παίζει το εντούρο? Γιατί στις γειτονικές χώρες το έχουν απαγορεύσει ως αντιοικολογικό (που είναι όταν στο δάσος υπάρχει full πανίδα και χλωρίδα) Επίσης όπως λες και μόνος σου ¨"δεν μου ήρθαν μόνα τους". Αν έχεις τα @ρχίδι@ πολέμας, και αν πολεμήσεις ενδέχεται να κερδίσεις. Αν παραδοθείς, δεν κερδίζεις σίγουρα. Και αυτό παίζει και στην παιδεια και στον επαγγελματικό χώρο και παντού.

Πάντως και με αυτή την παιδεία που έχουμε παράγουμε αρκετούς διεθμώς καταξιομένους επιστήμονες.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    wiredgr...

Επιστήμονες ναι.. καταξιωμένοι όμως γίνονται σε δομές του εξωτερικού και σε άλλες χώρες. Εδώ μπορεί να δουλέψουν μέχρι και σε απορρίματα , μιας και δεν βρίσκουν θέση στο επάγγελμα τους, επειδή κάποιος είναι εκεί , έχοντας μπάρμπα στην Κορώνη (βλ. Αξιοκρατία).

Για το θέμα Παιδεία... ψάχνουμε δικαιολογίες μου φαίνεται.

Κάποτε λέγαμε για ποιότητα ζωής εν Ελλάδι. Ορίστε μου παρακαλώ τι σημαίνει για εσάς.

1. Ποιότητα ζωής. Να χρωστάς 2 κάρτες και 3 δάνεια, ενώ δουλεύεις 6/7 μέρες 14 ώρες την ημέρα στην καλύτερη. Αλλά ο φραπέ... φραπέ...

2. Κοινωνικές υπηρεσίες. Πολύ απλά αν είσαι τυχερός στο Ε.Σ.Υ την σκαπουλάρεις. Αν οχι ... σε κλαίνε οι ρέγγες. Μόνο με ιδιωτική πλέον για περίθαλψη. Για σύνταξη τώρα όσοι είστε σαν και μένα (36) θα σας δώσουν ενα γλυφιτζούρι και δύο χερούλια να σας τα κολήσουν την ώρα που θα είστε ανίκανοι "εργατικά". Άκου σύνταξη....

3. Παιδεία... δωρεάν παιδεία;.. τι είναι αυτό; Όσοι γονείς εδώ δίνεται λιγότερα απο 3-4000 τον χρόνο σηκώστε το χέρι. Και αυτό μόνο για φροντιστήρια. Γιατί αν πιάσουμε Γλώσσες κτλ.. άστο καλύτερα.

4. Υποδομές. Μην αρχίσουμε....

Όσοι ζούν ακόμα στην Ελλάδα της δεκαετίας του 80 , που κατέστρεψε και ουσιαστικά την χώρα , καλό είναι να ξυπνήσουν γιατί θα τους πάρει το ρέμα.

Ειδικότερα οι Σκανδιναυικές χώρες , ούτε καν πλησιάζονται απο πολύ πιο ανεπτυγμένες χώρες ... οχι απο την Ελλάδα και την "Ελληναράδικη" νοοτροπία μας.

Όταν ξυπνήσουμε απο την σκέψη οτι είμαστε οι καλύτεροι ίσως τότε αρχίσουμε να παράγουμε και πολιτισμό κατά άτομο και οχι με προσκόληση και αναγωγή μόνο στο παρελθόν μας.

Υ.Γ. α... και το enduro επιτρέπεται.. αλλά μόνο σε οργανωμένα μονοπάτια και με υποστήρικη κιόλας ακόμα και για νεαρούς του αθλήματος. Δείτε τα τοπικά τους πρωταθλήματα και κλάψτε.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Έχει ενδιαφέρον να μιλάμε στην Ελλάδα για αυτοκτονίες …χωρίς στοιχεία!!!!

Στην Ελλάδα ΔΕΝ γίνεται ΚΑΜΙΑ σοβαρή στατιστική και ΚΑΜΙΑ έρευνα για το θέμα…
    Επειδή έχουμε πλήρη άγνοια για ένα πρόβλημα και το θάβουμε κάτω από το χαλί ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν υπάρχει

Ααα. Και δεν τα λέω εγώ αυτά…

Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Χαμηλός ο αριθμός αυτοκτονιών στην Ελλάδα ;

Του ΚΩΣΤΑ ΣΤΕΦΑΝΗ Καθηγητή Ψυχιατρικής Παν. Αθηνών, πρώην υπουργού Υγείας

Σε ό,τι αφορά τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν έγκυρα στατιστικά στοιχεία. Τα μοναδικά έγκυρα στοιχεία είναι αυτά που αναφέρονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και αναδεικνύουν ότι, συγκριτικά με τις άλλες χώρες της Ε.Ε., ο αριθμός των αυτοκτονιών στην Ελλάδα είναι χαμηλός, ειδικά σε σύγκριση με χώρες της Βόρειας Ευρώπης.

Μιλάμε βέβαια για τις εξακριβωμένες αυτοκτονίες. Υπάρχει κατά τη γνώμη μου μια υποεκτίμηση• οι οικογένειες βρίσκουν συχνά διάφορους τρόπους για να μην κοινοποιήσουν την αυτοκτονία ενός από τα μέλη τους• υπάρχουν επίσης καλυμμένες αυτοκτονίες, όπως στην περίπτωση τροχαίων, που είναι προϊόν αυτοκτονικής συμπεριφοράς.

Το γεγονός ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των αυτοκτονιών είναι περιορισμένος σε σχέση με άλλες χώρες οφείλεται σε παράγοντες όπως το κλίμα, η ηλιοφάνεια, κοινωνικοί παράγοντες, η οικογένεια, η στήριξη από ένα ευρύτερο περιβάλλον κ.λπ. κ.λπ.

Δεν συμφωνώ με τη διαπίστωση ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών αυξάνεται σε όλο τον κόσμο• υπάρχουν χώρες όπου ο αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται. Επίσης, κάποια στοιχεία παραποιούνται, π.χ. ενώ είναι γνωστό ότι στον κόσμο αυτοκτονούν περισσότεροι άνδρες, οι περισσότερες έρευνες εμφανίζουν ότι οι αυτοκτονίες είναι πιο διαδεδομένες ανάμεσα στις γυναίκες. Είναι ακόμη λάθος να συνδέουμε τις αυτοκτονίες αποκλειστικά με την κατάθλιψη: ένας σεβαστός αριθμός από όσους αυτοκτονούν δεν πάσχουν από κατάθλιψη.

Στη χώρα μας δεν μπορούμε να φανούμε το ίδιο αισιόδοξοι όταν μιλάμε για ψυχικές διαταραχές και ειδικά για καταθλίψεις• στην περίπτωση αυτής της ασθένειας και στην Ελλάδα διαπιστώνουμε μια ανοδική πορεία, παρόμοια με των άλλων χωρών.

Και σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, δεν υπάρχουν έγκυρα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία. Τα τελευταία ανέρχονται σε έρευνες της Ψυχιατρικής Κλινικής, της δεκαετίας του '80. Εμμεσα συμπεραίνουμε κάποια στοιχεία από άλλες έρευνες, που αφορούν π.χ. τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών, τα τροχαία, όσους απευθύνονται στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Από αυτούς, το 14%, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, πάσχουν από αγχώδη κατάθλιψη.

Χρειαζόμαστε βέβαια και στην περίπτωση των ψυχικών διαταραχών νέες έρευνες, εθνικής εμβέλειας, έγκυρες και με συγκρίσιμα στοιχεία με των υπόλοιπων χωρών• δεν είναι σωστό να ανακυκλώνουμε παλαιούς αριθμούς.

Είναι έρευνες πολυέξοδες, χρειάζονται ειδικευμένο προσωπικό και εργαλεία και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν πραγματοποιούνται συχνά...

Καταθλιψη και αυτοκτονικες τασεις εχουν , οσοι παιρνουν πολυ σοβαρα τον εαυτο τους την ζωη και την καριερα τους.
    Επισης αυτοι που θελουν να ειναι πολυ ενταξει σε σχεση με τον πολυ κοσμο και γενικα τη μαζα.
    Εμεις οι Ελληνες ευτυχως στο συνολο δεν πολυ παιρνουμε χαμπαρι γατι ειμαστε παρτακηδες και σταρχιδιστες.
    Αυτο μας κανει και επιβιωνουμε.
    Αν βρεθουμε σε (πολιτισμενο περιβαλον), ζωγραφιζουμε γιατι εχουμε μαθει να προσαρμοζομαστε στις καταστασεις και ειμαστε μαγκες.
    Το προσωπικο μου συμπερασμα ειναι οτι το περιβαλον μας καλως εχει, μια και μας κανει κομαντα επιβιωσης και οταν παμε στο εξωτερικο, γινομαστε ακομα καλυτεροι.
    Σε αντιθεση με πολλους βοριοευρωπαιους που δεν μπορουν να καταλαβουν το περιεργο συστημα μας και την ακομα πιο περιεργη ιδιοσυγκρασια μας.

Στην Φιλανδία παίζει το εντούρο? Γιατί στις γειτονικές χώρες το έχουν απαγορεύσει ως αντιοικολογικό (που είναι όταν στο δάσος υπάρχει full πανίδα και χλωρίδα) Επίσης όπως λες και μόνος σου ¨"δεν μου ήρθαν μόνα τους". Αν έχεις τα @ρχίδι@ πολέμας, και αν πολεμήσεις ενδέχεται να κερδίσεις. Αν παραδοθείς, δεν κερδίζεις σίγουρα. Και αυτό παίζει και στην παιδεια και στον επαγγελματικό χώρο και παντού.

Πάντως και με αυτή την παιδεία που έχουμε παράγουμε αρκετούς διεθμώς καταξιομένους επιστήμονες.
    δεν ξερω αν επιτρεπεται το enduro αλλα απο οτι λεει ο Gandalf επιτρεπεται...
    Ναι ρε εσυ πολεμας αλλα οταν πας και τελειωνεις μια σχολη κανεις μαστερ και τα συναφη και πας να δουλεψεις και σου λενε δεν εχει χωρους για εργασια ειναι πιασμενοι και βλεπεις μεσα τον καθε αχρηστο ο οποιος μπηκε μεσα χαρη σε ενα βαθια νταβατζομενο μεσω ποιος ο λογος να κατσεις να τα κανεις ολα αυτα και μετα να μεινεις Ελλαδα?

Δεν ξερω τωρα τελευταια καταλαβαινω την φραση του Γ.Σεφερη:Οπου και να παω η Ελλαδα με πληγωνει...

δεν ξερω αν επιτρεπεται το enduro αλλα απο οτι λεει ο Gandalf επιτρεπεται...
    Ναι ρε εσυ πολεμας αλλα οταν πας και τελειωνεις μια σχολη κανεις μαστερ και τα συναφη και πας να δουλεψεις και σου λενε δεν εχει χωρους για εργασια ειναι πιασμενοι και βλεπεις μεσα τον καθε αχρηστο ο οποιος μπηκε μεσα χαρη σε ενα βαθια νταβατζομενο μεσω ποιος ο λογος να κατσεις να τα κανεις ολα αυτα και μετα να μεινεις Ελλαδα?

Δεν ξερω τωρα τελευταια καταλαβαινω την φραση του Γ.Σεφερη:Οπου και να παω η Ελλαδα με πληγωνει...
    Φίλε η Ελλάδα αξίζει μόνο αν:
    1)Είσαι στο δημόσιο
    2)Έχεις δική σου δουλειά,οπότε δουλεύεις για πάρτη σου.

Αλλιώς ΦΥΓΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΟΝΟΜΑ ΤΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ Ν'ΑΡΑΞΕΙΣ.-

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Φίλε η Ελλάδα αξίζει μόνο αν:
    1)Είσαι στο δημόσιο
    2)Έχεις δική σου δουλειά,οπότε δουλεύεις για πάρτη σου.

Αλλιώς ΦΥΓΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΚΟΝΟΜΑ ΤΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ Ν'ΑΡΑΞΕΙΣ.-

Σορυ για το γελιο

Δεν προκειται να πω τι και πως απλα ολα φαινονται απλα μεσα σε forum...

To εξωτερικο,το αραλικι "μετα",η κονομα,το δημοσιο ...

Ειναι πολυ απολυτο αυτο που λες , βασιζεσαι στο οτι στο εξωτερικο σε εκτιμουν περισσοτερο-που ειναι αληθεια- αλλα αν δεις ψυχραιμα τα πραγματα υπαρχει παντα και αλλος τροπος ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο δικιο εχουν....
    από fantacid στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2008, 14:59
  2. Πόσο δίκιο είχατε...
    από Alx 84 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 00:21
  3. Ποσο σας έχει στοιχίσει η αγαπη σας εώς τώρα (χοντρικά)
    από MikeZ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 11:48
  4. Πόσο έχει το Ducati
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 11:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας