Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ti egine re xristo to gyrises tora sta geramata re man??
:rotflmao:δεν βαριεσαι, τι να κανα
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ti egine re xristo to gyrises tora sta geramata re man??
:rotflmao:δεν βαριεσαι, τι να κανα
![]()
:rotflmao:
Ban 'em all
te perno xodriki re ta ypoplaisia kai exo kavatza okΑρχικά δημιουργήθηκε από epital
Αστους να λενε Τζουλς...
Παρε ενα υποπλαισιο καβαντζα,κ ελα να τους βαλεις τα γυαλια λεμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
παντως φρεσκο χωμα ερχεται συνεχεια
Ετοιμάζονται κ κάτι διπλά με προσθαλάσσωση σε αδιάβροχη ράμπα !
αηδια....![]()
![]()
![]()
δεν εχω ξαναδει ασχημοτερο τερεν για οτιδηποτε..
ειπαμε να ειναι σε μερη που εχουν προσβαση οι θεατες για την "εμπορικη" πλευρα,αλλα αυτη η επιλογη το θαβει τελειως..
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
αηδια....![]()
![]()
![]()
δεν εχω ξαναδει ασχημοτερο τερεν για οτιδηποτε..
ειπαμε να ειναι σε μερη που εχουν προσβαση οι θεατες για την "εμπορικη" πλευρα,αλλα αυτη η επιλογη το θαβει τελειως..
μια μικρη επιφυλαξη μηπως κανουν κατι καλο με το χωμα που φερνουν
+1000
μια μικρη επιφυλαξη μηπως κανουν κατι καλο με το χωμα που φερνουν
μην νομιζεις φιλε μου.
οσο χωμα και να φερουν θα ειναι κατ'απαιτηση των χωματουργικων (λες να 'χει αναλαβει ο Πωλ-φως-νερο-τηλ..??) για τις αναγκες του αγωνα (σγουρα,τραπεζια,κ.λ.π).
ο περιβαλλον χωρος ειναι που το κανει αποκρουστικο και επιπεδο..
ακομα και το σκραμπλ των Σπατων (πριν γινει το Βενιζελος) φανταζει σαν υπερπαραγωγη μπροστα του.!!![]()
μακαρι,αλλα δεν νομιζω...![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
και ψιλοανηφορια εχουμε
O xoros einai ena terastio EPIPEDO xorafi, theoro oti prepei na pesei poy douleia gia na to ftiaksoune pista
tha sas dino kathimero report ean thelete mia kai h proini mou proponisi einai autos o xomatinos kyklos
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
μην νομιζεις φιλε μου.
οσο χωμα και να φερουν θα ειναι κατ'απαιτηση των χωματουργικων (λες να 'χει αναλαβει ο Πωλ-φως-νερο-τηλ..??) για τις αναγκες του αγωνα (σγουρα,τραπεζια,κ.λ.π).
ο περιβαλλον χωρος ειναι που το κανει αποκρουστικο και επιπεδο..
ακομα και το σκραμπλ των Σπατων (πριν γινει το Βενιζελος) φανταζει σαν υπερπαραγωγη μπροστα του.!!![]()
μακαρι,αλλα δεν νομιζω...![]()
o peribalon xoros einai mia xara, apo thn mia einai o dromos kai apo thn allh h thalasa opou se olo to mikos tis exei ftaxtei provlita me fota klp.
MAKARI na to ftiaksoune pista kai na aksiopoihthei giati tora oi monoi pou to xrisimopioun einai kati typoi me tilekateythinomena aeroplanakia, psarades kai katoi treloi pou pane kai trexoune
to 'Forrest Gump' to exeis dei?Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
O xoros einai ena terastio EPIPEDO xorafi, theoro oti prepei na pesei poy douleia gia na to ftiaksoune pista
tha sas dino kathimero report ean thelete mia kai h proini mou proponisi einai autos o xomatinos kyklos![]()
You BETA believe...