Μοζιλα σε λινουξ
Μοζιλα σε λινουξ
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Mozila σε vista εχω εγώ χμμ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Μοζιλα σε λινουξ
απάνω εκεί που λέει file (αν είναι έτσι) σε αυτή την καρτέλα κάπου λέει save page as..
και το σώζει μια-μαι όμως τις σελίδες![]()
Εκλεκτού όταν λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ρε μην σπαμάρετε και κάνω αμάν να βρω τα μυνήματα του εκλεκτού! :o![]()
![]()
![]()
ΑΑΑΑ! Μάλιστα σωστός κατάλαβα!:rotflmao: :rotflmao:
AX ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ new version!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Τι Body builder είσαι ρε φίλε δε μου το είπες! Πάω και γω B.B.
Πόσα κιλά είσαι;
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Εσύ sakisvolos Doctor of Motors πιος είσαι φιλαράκι ο πιο έξιπνος απόλους εδώ μέσα; Σευχαριστεί που να το κάνης αυτό; Κοροιδεβεις τους παντες γιατί νομιζεις οτι είσαι πιο έξιπνος αλλά δεν είσαι καθόλου! Δε με ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια. Αντε τώρα σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα. Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος. Σε πιοα περιοχή μένης; Πέραμα; Να σου κανονήσω το γίφτο που να έρθη να το πάρη!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εκλεκτού όταν λες?![]()
![]()
ΑΑΑΑ! Μάλιστα σωστός κατάλαβα!:rotflmao: :rotflmao:
Και για να κλήνουμε το θέμα για να δίτε οτι δεν ξεφέβγω εγώ απο το θέμα εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor. Γούστα ειναι αυτά!
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Να περάσο να τω πάρο εγό?? Αφυλωκερδός.. α επείσυσ ένα πράγμα έχω να πό στον Σάκισ Βώλωσ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Εσύ sakisvolos Doctor of Motors πιος είσαι φιλαράκι ο πιο έξιπνος απόλους εδώ μέσα; Σευχαριστεί που να το κάνης αυτό; Κοροιδεβεις τους παντες γιατί νομιζεις οτι είσαι πιο έξιπνος αλλά δεν είσαι καθόλου! Δε με ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια. Αντε τώρα σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα. Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος. Σε πιοα περιοχή μένης; Πέραμα; Να σου κανονήσω το γίφτο που να έρθη να το πάρη!
Και για να κλήνουμε το θέμα για να δίτε οτι δεν ξεφέβγω εγώ απο το θέμα εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor. Γούστα ειναι αυτά!
Καθρεπτάκι ρε ρεμάλι που κοροϊδεύεις το πιντί.. Στα μούτρα σου ρε αλητήριε..
![]()
Ναι ρε silver. Πεστα στις ψωμολυσες. Σακη το Περαμα στον Βολο ειναι ρε παμπτωχε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχασα 2 σελιδες απο χθες,αλλα τις ειδα σε ¨μαγνητοσκοπηση¨...αξιζε!
Ποιος πεταει μηχανακια στα σκουπιδια;
Να μην εργαζομαι στο Δημο τωρα,ρε γαμωτο...θα το βουταγα...
...cause the place seems still alive...
Ψιτ.. στην σειρά κύριος..Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Εχασα 2 σελιδες απο χθες,αλλα τις ειδα σε ¨μαγνητοσκοπηση¨...αξιζε!
Ποιος πεταει μηχανακια στα σκουπιδια;
Να μην εργαζομαι στο Δημο τωρα,ρε γαμωτο...θα το βουταγα...
![]()
Αντε ρε φτωχαδακια με τα παπακια και τα μονοκυλινδρα που κουνιεστε σ εμας τους αρσενικους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια.
1.προστακτικη,2 γιατι να σταματιση αφου ειναι για γελια
σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα.
3. σιβουλες ενος εμπιρουω![]()
Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος.!
4.το σιμπερασμα του εμπιρου και κατασταλαγμενου στριτα :rotflmao:
Και για να κλήνουμε εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor.
5. να τρεχω με ενα superspor ΓΥΜΝΟΣ......:rotflmao: :rotflmao:
![]()
...τους δικυλινδρους,τους βαρβατους,τους τεραστιους,τους υψιστους,τους πιο γρηγορους,τους πιο δυνατους,τους πιο ομορφους...κλπ.κλπ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Αντε ρε φτωχαδακια με τα παπακια και τα μονοκυλινδρα που κουνιεστε σ εμας τους αρσενικους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
...cause the place seems still alive...
Ναι, γι`αυτό αγοράζετε σούπερ-ντούπερ γάντια με ενισχύσεις κάθε χειμώνα, για να μην κρυώνουν τα χεράκια σας όταν σπρώχνετε τα παρτάλια σας. :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
![]()
Μι χαίσο! :rotflmao:![]()
![]()
Η ηρωνεία σας έφτασε η ώρα να κοπή τώρα, δεν έχω πρόβλημα να σαζ αντιμετοπισω ένανέναν
αποσους κοροιδέβεται. Θα αρχήσω και εγώ τώρα να κοροιδέβω
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)