ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;;
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΓΩ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΓΥΡΙΣΩ ΤΑΙΝΙΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εσύ αν δεν κάνω λάθος, έχεις κλείσει θέση για πτήση στο Stork για πρωινό καφεδάκι! :smilea:
SF - THE RETURN TO EPIDAVROS
ΠΑΝΤΑ!!! ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣΑρχικά δημιουργήθηκε από SF
Εσύ αν δεν κάνω λάθος, έχεις κλείσει θέση για πτήση στο Stork για πρωινό καφεδάκι! :smilea:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΣΕ ΣΒΕΛΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ 28-5-05
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ 2km ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΪ.
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΧΕΤΕ SS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ WELCOME ABOARD.
ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ ΚΑΣΤΡΟ(ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ)
ΙΤΕΑ(ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ)-ΝΑΥΠΑΚΤΟ(ΚΑΦΕΔΑΚΙ)
Ερώτηση, για να μην περάσω από τα διόδια πάλι, από που κάνω δεξιά???
Γαμωτ σας! Ολο Τιγκα βολτες κανονιζετε τωρα που δεν μπορω να ακολουθησω και μαλιστα στα αγαπημενα μου μερη....!!![]()
![]()
![]()
Στριβεις απο Εθνικη για Αγ.Στεφανο μετα δεξια, φαναρι αριστερα, βλεπεις Goody's ολο ευθεια παραλληλα με Εθνικη, τελος δρομου (αφου περασεις απο το υψος των διοδιων) ο δρομος παει δεξια, μετα επιλεγεις αριστερα, ολο ευθεια παραλληλα Εθνικη και ειτε κανεις αριστερα σε μια μεγαλη κεντρικη διασταυρωση και πρωτο δεξια, ειτε συνεχιζεις ευθεια μεχρι να φτασεις πισω απο τα Μac.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Ερώτηση, για να μην περάσω από τα διόδια πάλι, από που κάνω δεξιά???
Δεν ειναι δυσκολο, αλλα θελει προσοχη την πρωτη φορα.....
![]()
don´t worry George!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Γαμωτ σας! Ολο Τιγκα βολτες κανονιζετε τωρα που δεν μπορω να ακολουθησω και μαλιστα στα αγαπημενα μου μερη....!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα περασει και αυτο.....................................................
Οταν γινουν ολα ΟΚ! εδω ειμαστε, δεν χανομαστε.![]()
![]()
![]()
Ok, ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Στριβεις απο Εθνικη για Αγ.Στεφανο μετα δεξια, φαναρι αριστερα, βλεπεις Goody's ολο ευθεια παραλληλα με Εθνικη, τελος δρομου (αφου περασεις τα διοδια) ο δρομος παει αριστερα, μετα επιλεγεις δεξια, ολο ευθεια παραλληλα Εθνικη και ειτε κανεις αριστερα σε μια μεγαλη κεντρικη διασταυρωση και πρωτο δεξια ή συνεχιζεις ευθεια μεχρι να φτασεις πισω απο τα Μac.
Δεν ειναι δυσκολο, αλλα θελει προσοχη την πρωτη φορα.....
![]()
![]()
Παλιοτόμαρα !!!!
Τότε βρήκατε να κανονίσετε βόλτα? Όταν δεν μπορώ έρθω πάλι? Τι θα κάνω με τη πάρτυ σας ρε γμτ !!!!
Georgio don't worry ρε φίλε, και όταν κανονιστούν όλα, θα κανονίσουμε πολύ racing βόλτα. Εμείς να είμαστε καλά.
Nαι και καλα δεν μπορεις ταχα μου αλλα για τους εξης -πραγματικους- λογους :Αρχικά δημιουργήθηκε από Mitsos1
Παλιοτόμαρα !!!!
Τότε βρήκατε να κανονίσετε βόλτα? Όταν δεν μπορώ έρθω πάλι? Τι θα κάνω με τη πάρτυ σας ρε γμτ !!!!
Georgio don't worry ρε φίλε, και όταν κανονιστούν όλα, θα κανονίσουμε πολύ racing βόλτα. Εμείς να είμαστε καλά.
1. Διαβασες για racing βολτα και αρχισες κο-κο-κο![]()
2. Δεν προβλεπεται μασα :rotflmao: :rotflmao:
Οσο για την βολτα δεν στεναχωριεμαι -γι'αυτο ειναι οι φιλοι- οταν γινω καλα θα μου δωσεις το CBR για το ξεμπουκωσω λιγακι........
![]()
![]()
Εγώ μπορώ να έρθω Mr Τίγκα;:smilea:
Παίρνω το μοτόρι αύριο και θέλω να του τα χώσω λίγο.![]()
![]()
![]()
Μη φοβάσαι δε θα σε περάσω...![]()
...ούτε θα σε ψήσω.![]()
Άντε να το πάρω.
Δεν αντέχω άλλο χωρίς τη ΖουΖούνα μου.
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Σίγουρα δεν φοβάται μην τον περάσεις…..αλλά όσο για το ψήσιμο…..χμμμμμμ ίσος και να φοβάται λιγάκι……..:rotflmao:
![]()
Ρε άλλαξε αυτό το καντέμης κάτω από το avatar σου…….
![]()
![]()
![]()
βαλε τουλάχιστον άτυχος….δεν μπορώ να το βλέπω……
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Nαι και καλα δεν μπορεις ταχα μου αλλα για τους εξης -πραγματικους- λογους :
1. Διαβασες για racing βολτα και αρχισες κο-κο-κο![]()
2. Δεν προβλεπεται μασα :rotflmao: :rotflmao:
Οσο για την βολτα δεν στεναχωριεμαι -γι'αυτο ειναι οι φιλοι- οταν γινω καλα θα μου δωσεις το CBR για το ξεμπουκωσω λιγακι........
![]()
![]()
Κοίτα... Το γεγονός οτι η βόλτα δεν προβλέπει μάσα συγκαταλέγεται αναμφiσβήτητα στα αρνητικά της. Δεν είναι δυνατόν ύστερα από πρωινό ξύπνημα και racing βόλτα να μην υπάρχει "ανεφοδιασμός" και των αναβατών σε "καύσιμα". Τι διάολο... μόνο τα μηχανάκια θα ρουφάνε τη βενζίνη με τα λίτρα??? Θέλουν και οι οδηγοι το κατιτίς τους... Να μην το ξεχνάμε
Τώρα όσον αφορά το πρώτο σκέλος της απάντησης σου, διακρίνω οτι προσπαθείς να με ρίξεις σε χαλεπούς ατραπούς και επικίνδυνα λεκτικά μονοπάτια και γι'αυτό δεν θα σε ακολουθήσω και θα το περάσω στο ντούκου :-)))
See you laser...