Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Φθηνή βάση κινητού τηλεφώνου Gps Navigator

Μην έχετε και πολύ εμπιστοσύνη πάντως σε αυτές τις δαγκάνες.
    Συνήθως τα πιράκια που έχουν μέσα τους αυτές οι θήκες και συγκρατούν τα γρανάζια,είναι πλαστικοί, πολύ εύκολα με τους κραδασμούς μπορεί να σπάσουν,και να δείτε την συσκευή να πετάει.
    Εκτός βέβαια αν το έχετε δεμένο όπως ο φίλος ποιο πάνω,αλλά και πάλι...
    Αντώνης

50 διάζωμα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cantona
    Μην έχετε και πολύ εμπιστοσύνη πάντως σε αυτές τις δαγκάνες.
    Συνήθως τα πιράκια που έχουν μέσα τους αυτές οι θήκες και συγκρατούν τα γρανάζια,είναι πλαστικοί, πολύ εύκολα με τους κραδασμούς μπορεί να σπάσουν,και να δείτε την συσκευή να πετάει.
    Εκτός βέβαια αν το έχετε δεμένο όπως ο φίλος ποιο πάνω,αλλά και πάλι...

Ε κι εσύ φίλε καντονά τα ισοπεδώνεις όλα. Ε να μην βάλουμε καμμία βάση και να κρατάμε το τηλέφωνο για να βλέπουμε τους δρόμους με τη γλώσσα. Όλο και κάποια πατέντα θα βρούμε και γι αυτό ε? Είδα γενικός στο διαδύκτιο άπειρες πατέντες για βάσεις στήριξης (βαριές ελαφριές μεγάλες μικρές κλπ κλπ) Όλοι (όσοι ενδιαφέρονται δηλαδή) ψάχνουν να βρούν αυτό που τους ταιριάζει. Έτσι δεν είναι η κάνω λάθος? Και όλοι περιμένουν απο κάποιους να τους πουν τα αποτελέσματα. Έτσι δεν είναι? Αλλιώς εαν έβλεπα ότι αυτή η πατέντα πουλάει θα άνοιγα μαγαζί για να κάνω μόνο αυτό το πράγμα. Δοκιμάζουμε φίλε δοκιμάζουμε και ότι μας κάτσει. Παρεπιπτόντος έχω κολλησει να βάλω προβολάκια στο στρωματέξ και αυτά τα hella κάνουν 50€ το κομμάτι. Δεν είναι μαμακία αυτό?Κι εγώ τι κόλλημα έχω φάει?Τεσπα. Ελπίζω την κατανόησή σου και να μην παρεξηγηθείς ε? απόψεις.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ospsom
    Παρεπιπτόντος έχω κολλησει να βάλω προβολάκια στο στρωματέξ και αυτά τα hella κάνουν 50€ το κομμάτι. Δεν είναι μαμακία αυτό?Κι εγώ τι κόλλημα έχω φάει?
    Άσχετο αλλά, έχεις δει ΑΥΤΟ;

@ospsom
    Δεν ισοπεδώνω φίλε μου τίποτα,απλά για το συγκεκριμένο μιλάω εκ πείρας δυστυχώς.Μου άνοιξε ξαφνικά η βάση εν κινήσει,αλλά ευτυχώς το πρόλαβα.Από δοκιμή λοιπόν είπα την γνώμη μου.
    Επειδή λοιπόν κάνω σχεδόν καθημερινή χρήση του gps-τηλεφώνου πάνω στη μηχανή,πλήρωσα ακριβά αλλά είμαι σίγουρος γι'αυτό http://osc.makan.gr/catalog/product_...roducts_id=373 και γι'αυτό http://osc.makan.gr/catalog/product_...oducts_id=1229 .
    Όσο για τα προβολάκια μια χαρά πιστεύω μπορείς να τα ταιριάξεις,κάπου εδώ μέσα νομίζω πως υπάρχει και σχετικό θέμα.
    Και όχι βέβαια,αυτό έλειπε να παρεξηγούμαστε απλά ανταλλάσσοντας απόψεις.
    Αντώνης

50 διάζωμα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Άσχετο αλλά, έχεις δει ΑΥΤΟ;
    Αυτό το έχω δει αλλά δεν μας λέει ο φίλος απο που τα πήρε και δεν είναι εύκολο να γυρίσω όλη την Αθήνα να τα βρώ. Εκτός εάν δεν είδα καλά και γράφει.

50 διάζωμα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cantona
    @ospsom
    Δεν ισοπεδώνω φίλε μου τίποτα,απλά για το συγκεκριμένο μιλάω εκ πείρας δυστυχώς.Μου άνοιξε ξαφνικά η βάση εν κινήσει,αλλά ευτυχώς το πρόλαβα.Από δοκιμή λοιπόν είπα την γνώμη μου.
    Επειδή λοιπόν κάνω σχεδόν καθημερινή χρήση του gps-τηλεφώνου πάνω στη μηχανή,πλήρωσα ακριβά αλλά είμαι σίγουρος γι'αυτό http://osc.makan.gr/catalog/product_...roducts_id=373 και γι'αυτό http://osc.makan.gr/catalog/product_...oducts_id=1229 .
    Όσο για τα προβολάκια μια χαρά πιστεύω μπορείς να τα ταιριάξεις,κάπου εδώ μέσα νομίζω πως υπάρχει και σχετικό θέμα.
    Και όχι βέβαια,αυτό έλειπε να παρεξηγούμαστε απλά ανταλλάσσοντας απόψεις.

Too much για βάση κινητού 116€????? Θα μου πείς εαν πέσει και σπάσει το κόστος θα είναι 3πλο. Anyway.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ospsom
    Αυτό το έχω δει αλλά δεν μας λέει ο φίλος απο που τα πήρε και δεν είναι εύκολο να γυρίσω όλη την Αθήνα να τα βρώ. Εκτός εάν δεν είδα καλά και γράφει.

Για ξαναδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Λοιπον τα προβολακια στοιχηζουν 10 ευρω εκαστος και μπορεις να τα βρεις στα περισσοτερα καλα ποδηλαταδικα η σε μαγαζια στο μοναστηρακι.Υπαρχουν πολλα διαφορετικα..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βάση κινητού 6210 navigator
    από binzis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2009, 09:06
  2. gps navigator
    από nikmak3 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 15:20
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2007, 23:01