Kαι τζαμια ασφαλειας κοιτα,μην την γλυτωσεις απο το οχημα και την παθεις απο τα τζαμια...![]()
Kαι τζαμια ασφαλειας κοιτα,μην την γλυτωσεις απο το οχημα και την παθεις απο τα τζαμια...![]()
The only easy day was yesterday.
ektipose merikes photo apo paidakia se pragmatiko megethos,kola ta stin tzamaria.......isos na kovoun ligo mexri na to katalavoun.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
κατι παρομοιο:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
ektipose merikes photo apo paidakia se pragmatiko megethos,kola ta stin tzamaria.......isos na kovoun ligo mexri na to katalavoun.![]()
http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWg...dgetpolice.jpg
The only easy day was yesterday.
Μήπως η περίπτωσή σου είναι από τις λίγες που δικαιολογείται η χρήση σαμαριών?
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Η περιπτωσή σου μου θύμισε κατάστημα με Υαλικά... στο Ιλιον...
Το συγκεκριμένο μαγαζί ήταν σε γωνία και παρόλο που είχε και σιδερένια καγκελα στο πεζοδρόμιο...
Κάθε 3-4 μήνες ένα αμάξι καρφωνόταν στη τζαμαρία του ... !!!! Εγώ προσωπικά ημουν μάρτυρας τουλάχιστον 5-6 ατυχημάτων οπου τα αμάξια ειχαν διαλύσει τζαμαρία και βιτρινα...!!
Τελικά μετακόμισε σε άλλο μέρος !!!![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Ασχετο αλλά...
ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...θα μπορουσα να εχω τηλεφωνο...
Ερωτευτηκα!
Για μπάρες σε πεζοδρόμια θα μίλαγε αν ήξερε αυτόν τον κ@ (ουπς) δεσποινίδαΑρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Ασχετο αλλά...
ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...θα μπορουσα να εχω τηλεφωνο...
Ερωτευτηκα!![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
ODT to avatar σου το γνωριζεις προσωπικα...
εγώ είμαι στο άβαταρ....![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά τώρα...σε ένα παρόμοιο σημείο στην Οδό Φιλικών στο Περιστέρι, σε ένα σημείο που ο δρόμος στρίβει δεξιά...(στο βενζινάδικο ΕΚΟ, για όσους ξέρουν) συνέχεια θα υπήρχε κάποιος ανίκητος που θα έφευγε ευθεία στην αυλή ενός σπιτιού...Κάποια στιγμή ο Δήμος έβαλε σαμαράκια επειδή "και καλά" υπάρχει και ένα σχολείο εκεί κοντά...αλλά ξένοιασε και ο άνθρωπος που ξύπναγε κάθε πρωί με ένα αυτοκίνητο στην αυλή του...
Βέβαια, τα σαμαράκια που έχουν μπει είναι παράνομα, μιας και δεν πληρούν, ούτε τις κατασκευαστικές προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος(είναι ψηλά και τσιμεντένια) , αλλά δεν πληρούν και όλες τις προϋποθέσεις που (πάλι) ορίζει ο νόμος για την τοποθέτησή τους...(μπέρδεμα
)
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
γεμισε τον τοπο με φωτογραφιες του αβαταρ του odt, και αναγκαστικα ολοι θα κοβουν ταχυτητα να το "θαυμασου" και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν μάγκα, άκου και προβληματίσου: Θα βάλεις σαμάρι, κολωνάκια, μια σιδερένια μπάρα, ζαρντινιέρες, τζάμια ασφαλείας και τέλος σκάψε μια βαθειά τάφρο και ρίξε μέσα κι έναν κροκόδειλο! Και βάλε και ένα αυτοκόλλητο "welcome" στη βιτρίνα!![]()
Μ@@@λακίες λέτε... Σπάσε αγόρι μου τη βιτρίνα σου μόνος σου... πέτα τα γυαλιά κατά μήκος του δρόμου. Έτσι θα εκτροχιαστούν νωρίτερα και θα πέσουν στον από δίπλα και παράλληλα δεν θα αγωνιάς για την κατάσταση της τζαμαρίας σου...![]()
![]()
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ CB ΝΑ ΦΥΓΩ...
GIB MIR BENZIN
πριν τα βαλεις αυτα γινεται να παρκαρουμε το σκουτερ μου για λιγο εξω να παρω τα λεφτα απο την φιλικη να παρω το καινουριο er6f?
Επανέρχομαι στο θέμα, διότι έγινε αυτο που ακριβως φοβόμουν, και περιέγραψα στο αρχικο ποστ.
Πριν λίγες ημέρες μια κοπέλα παραβίασε το στοπ επερχόμενος κανονικά οδηγός (ο οποίος όμως σίγουρα έτρεχε πάνω από το όριο της πόλης) έπεσε πάνω της.
Η κοπέλα κατέληξε σε ένα παρτέρι μισό μέτρο από την τζαμαρία και πάνω στο πεζοδρόμιο και ο ηλικιωμένος κύριος πάνω σε μια κολώνα φωτισμού η οποία συγκράτισε μέρος της φόρας που είχε. Τελικά αυτός σταμάτησε 10 πόντους από τη τζαμαρία, αλλά η κολώνα του φωτισμού έπεσε πάνω στη τζαμαρία την οποία και ράγισε.
Ευτυχώς δεν την έριξε, απλά πετάχτηκαν θράυσματα από τα οποία δεν έπαθε κανένας τίποτα.
Η ασφάλεια θα με αποζημιώσει αλλάτο πρόβλημα θα παραμείνει.
Ως απόδειξη ότι τελικά δεν θα μπορούσα να βάλω κάποια προστασία εγώ, απλά να σας πω οτι η τροχαία με ρώτησε αν ο στύλος ήταν φωτισμού ή δικός μου. Αυτό τα λέει όλα.
Αντε και εις άλλα με υγεία!!!!!
![]()
![]()
δηλαδή σου ρθε από αυτό που δεν είχε προβλέψει κανείς
κοίτα να δεις
δες το από την άλλη πλευρά, ενα χρόνο την έβγαλες καθαρή
![]()
![]()